şu an kendi çapımda bi arkadasimla web selenium tabanlı bir projemiz var fakat gelecekte robloxa oyun geliştirmem iyi olur mu yoksa bu oyunla ilgilenmek beni pedofilik bir pislik mi yapar?
Güncellemeler
+1 yıl
Pedofili ne alaka diyenler için genellikle uğraşanlar hep bu durumda ondan dolayı yani
Bir yazılımcı olarak robloxa oyun geliştirmem para kazandırır mi?
Pedofili olarak düşünülmez bence. Sonuçta amacınız iş kurmak, çocuklarla iletişimde olmak veya vakit geçirmek değil. Bu şekilde ağır ithamlarla yaklaşan olursa da sakin bir üslupla durumu açıklarsınız. Çocukların da size "pedofili misin" diyeceğini zannetmiyorum.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kafam karışık ve çocuklara eğlenceli bir oyun geliştirmekte hassaslık gerektiren bı sey bu sorumluluk çok ağır gibi bişey
Farklı bir sistem de düşünebilirsiniz. Roblox çok basit kalıyor. Adım atmak içinse olabilir lakin daha büyük bir proje yapmanızı tavsiye ederim. Roblox dışında diğer oyunlarda kitlenin yaşı hayli büyüyor. Onlara da yönelebilirsiniz. Unreal engine de çeşitli modlara ve oyun kurma mekanizmasına sahip.
Soran
+1 yıl
Teşekkürler hocam unityye yonelicem o daha detayli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pedofili olarak düşünülmez bence. Sonuçta amacınız iş kurmak, çocuklarla iletişimde olmak veya vakit geçirmek değil. Bu şekilde ağır ithamlarla yaklaşan olursa da sakin bir üslupla durumu açıklarsınız. Çocukların da size "pedofili misin" diyeceğini zannetmiyorum.
Kafam karışık ve çocuklara eğlenceli bir oyun geliştirmekte hassaslık gerektiren bı sey bu sorumluluk çok ağır gibi bişey
Farklı bir sistem de düşünebilirsiniz. Roblox çok basit kalıyor. Adım atmak içinse olabilir lakin daha büyük bir proje yapmanızı tavsiye ederim. Roblox dışında diğer oyunlarda kitlenin yaşı hayli büyüyor. Onlara da yönelebilirsiniz. Unreal engine de çeşitli modlara ve oyun kurma mekanizmasına sahip.
Teşekkürler hocam unityye yonelicem o daha detayli
Mobil daha genel olduğu için
rica ederim
kazandirir
Peki ordaki yaşça küçük ortamla uğraşmak pedofilik duruma düşürür mü hocam
Önemli olan bu benim icin pedofili olmak istemiyorum idjsjsjjs