abim yazılımcı. WhatsApp taki ve gelerimdeki silinen mesaj ve fotoğrafların hepsini geri cikardi. pc de yapmis bu islemi. bunun tekrar olmamasi icin ne yapabilirim?
Aslına bakarsanız çok iyi bir bilgi birikimi varsa tabiki bilgi çıkartmak mümkün, WhatsApp üzerinden bile bilgi alınıyor, teknoloji çok müsait, ancak bilgi birikimi çok iyi birisiyse, senn anlattığından bu çıkmaz, yedeklerin varsa temizle, hatta telefonu sıfırla bazı programlar ile bazı bilgiler geri geliyor ne yazıkki, normal mesaj resim gibi rehber bilgileri gibi, bu yüzden genelde değiştireceksiniz ve güveniniz yoksa kırıp atın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Harbiden ya öesaj geçmişi tutma yedek alma dedin mi wp de
yedeklenenlerden yaptimi bilmiyorum pc den yapmis
Hesabına girip yedeklerden çıkarmıştır
peki ben yedeklenenlere girsem ve silsem tekrardan ulasabilir mi
Ulaşamaz bence
google drive dan yedeklenenlere girdim wp yedeklemesini sildim yeterli mi pekii?
Aslına bakarsanız çok iyi bir bilgi birikimi varsa tabiki bilgi çıkartmak mümkün, WhatsApp üzerinden bile bilgi alınıyor, teknoloji çok müsait, ancak bilgi birikimi çok iyi birisiyse, senn anlattığından bu çıkmaz, yedeklerin varsa temizle, hatta telefonu sıfırla bazı programlar ile bazı bilgiler geri geliyor ne yazıkki, normal mesaj resim gibi rehber bilgileri gibi, bu yüzden genelde değiştireceksiniz ve güveniniz yoksa kırıp atın
Umarım nude yoktur içinde
yedek alındığı için olmasın :D
Abin niye boş işlerle uğraşıyor
geri gelsin yaz 3131 e gönder
Telefonu kır at
Geçmiş olsun
Numaranı verme