İnternet & Teknoloji Daha önce arkadaşlık uygulaması kullandınız mı? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Mesela tinder, c2 gibi. 13 14 yaşlarındayken mirc kullanırdık zaman çabuk geçiyor 🥲 Daha önce arkadaşlık uygulaması kullandınız mı? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. kullanmadım 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 756 cevap paylaştı. 1yil blind sesli uygulama kullandım anonim bir uygulama idi 2 4 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl 1 kere kullandım kekolar denk geldi 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Doğrudur ben ben kullandım çok memnun kaldım. Ve muhteşem dostluklar kurdum hatta üç tanesini de watsapa taşıdim zaten Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Ne güzel Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙋🙋 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. Bir zamanlar meet me kullanmıştım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Kullanmadım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kullanmadım
1yil blind sesli uygulama kullandım anonim bir uygulama idi
1 kere kullandım kekolar denk geldi 😂
Doğrudur ben ben kullandım çok memnun kaldım. Ve muhteşem dostluklar kurdum hatta üç tanesini de watsapa taşıdim zaten
Ne güzel
🙋🙋🙋
Kesinlikle kullanmadım hiç birini.
Bir zamanlar meet me kullanmıştım
Evet kullandım kullanıyorum
Hayır kullanmadım
Evettt
Kullanmadım.
İnstagram
Tinder ve c2den çok iş görmüşlüğüm var
Kullanılmamalı riskli veri calinma olablr