Benim aylar önce edindiğim Luke diye bir arkadaşım vardı

Cevap
22Cevap
Tabikide değer verdiğim kişiler var gadası
Evet, birkaç kişiyle tanıştım ama sürekli iletişim halindeyim diyebileceğim kimse yok. Luke ile tanışmışsın, onunla ne oldu mesela?
Çok iyi arkadaştık sonra uygulamaya girmemeye başladı ben de hesabı sildim o yok diye şimdi yeniden hesap açtım bir ihtimal bulurum diye
Evet. Buradan KS den dindim. Yazıştık sadece ama. Reelde olmadık hiç. Güzel heyecanlı oluyor.
Evet hatta ben seni tanıyorum sanki
Edindim gel zaman git zaman samimiyet oluyor.
Takip listemin bir kısmı diyeyim sever sayarım
102 yaşındaki birine göre fazla kfjrkckkekdj
Birçok arkadaş edindim ama bir tane erkek varsa 20 tane kız arkadaşım var tabii ki erkeklerin çoğu abaza maalesef
Sevgili edinmek isterdim ama çok özgüvensiz batanlar.
seninle lokum gibi hatunsun vallahi sorunla alakası yok ama 🤷😀
Luke sen misin
keşke onun yerini doldurabilsem , maalesef değilim. sen de s. w değilde carolyn olaydın iyidi
Ama luke bu uygulama kullanan arkadaşımdı
Yok vallahi değilim dedim ya keşke o ben olsaydım 😀
Mustafa sandal'ın şarkısı aklıma geldi "ben olsaydım"
Eskiden bi 10 kişiyle falan buluştum buradan da artık reel geçmiyorum
Arada güzel oluyor eğlendiim bir kız oldu yani karşılıklı şakalaşma görüntülü konuşma vs fb olduk sonra onla 1-2 ay sürdü sonra nedensizce soğudum
Burdan mı başka yerden mi
Burdan
3 tane hemde
Hayır hiç edinmedim.
Yok şimdilik ama olabilir
Evet sevdiğim arkadaşlarım var
Evet var, ama çok uzun süre konuştuğum olmadı
Evet güzel dostluklar oluyor
E ne oldu o arkadaşa
Uygulamaya girmemeye başladı ben de uygulamayı sildim
Edinmiştim sonra evlendi gitti 🙂🙂
Ben de edinmiştim luke
Güzel dostluklar oluyor ya arada bir halen görüştüğüm bir kişi var ama yolum düştükçe uğrarım yanına
Öyle sonuna kadar arkadaşlık edinmedim
Burdan kimseyle arkadaşlık edileceğin sanmıyorum
Ya aslında benim bu uygulamada luke diye bir arkadaşım vardı aylar önce bir süredir ulaşamıyorum onu arıyorum şu an
Arkadas sevmem
takip listem
Evet
Evet edindim
Evet edindim
buluştum bile
Var tabi
Oldu, yok oldu
İt mi
Evet
Luke kim ne yapar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu tarz uygulamalarda arkadaşlık olayı tamamen vibe meselesi 🎮✨ Ben burada baya oyun muhabbetinden tanıştığım insanlar oldu. Valorant’ta duo attığım, FIFA’da kapıştığım ekip bile çıktı 😂🔥
Senin Luke olayı da baya tatlı duruyor. Uzun süre konuştuysan baya sağlam squad kurmuşsun demek. Bence burada doğru frekansı yakalayınca gerçekten güzel dostluk çıkıyor. Tıpkı online oyunda rastgele girip efsane takım bulmak gibi 🕹️💚