İnternet & Teknoloji Bir erkek takip etmediği öylesine birinin storysine niye bakar ve yazmadı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor akil verin cabukcok hos biri uff ya keske yazsaydi onun storysine bakarsam bana yazar mi ki? Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl gnclkl Bir erkek takip etmediği öylesine birinin storysine niye bakar ve yazmadı? Cevapla Erkek Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
donquiote10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yazmaz. Alev at denendi işe yarıyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl baktim storysine bisey atmadim çünkü bulutları çekmiṣ 🤣 2. bi story daha paylaṣtı sonra ama ben bakmadım ṣimdide hesabi gizliye almıṣ benden mi bekledi ki? Yorumla donquiote10 +1 yıl Neden olmasın? Yorumla Soran +1 yıl olsun mu olmasin mi? ne olsun simdi?hesabi gizlemis zaten Yorumla donquiote10 +1 yıl Eyvah mk gizlisi saklisi var sıkıntı Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Merak işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yani onun storysine bakmayayim mi? Yorumla Mr_KaoS +1 yıl boş ver bakma Yorumla Soran +1 yıl tamam :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazmaz. Alev at denendi işe yarıyor.
baktim storysine
bisey atmadim çünkü bulutları çekmiṣ 🤣 2. bi story daha paylaṣtı sonra ama ben bakmadım ṣimdide hesabi gizliye almıṣ
benden mi bekledi ki?
Neden olmasın?
olsun mu olmasin mi?
ne olsun simdi?
hesabi gizlemis zaten
Eyvah mk gizlisi saklisi var sıkıntı
Merak işte
yani onun storysine bakmayayim mi?
boş ver bakma
tamam :/