Bütün hikayelerine tek tek bakar mısınız yoksa direk geçer misiniz?

Bütün hikayelerine tek tek bakar mısınız yoksa direk geçer misiniz?

Çok sevdiğim bir kız arkadaşımın çok fazla hikaye atmasına bir şey demem ve rahatlıkla hepsine fırsat buldukça bakarım; ama başkalarınki canımı bazen sıkar. Birkaç tanesine bakarım, sonra pas geçerim.
Yok ya gerçekten tahammülüm yok o yüzden çoğu zaman bakmıyorum mesela bu konuda benim yengem çok yapardı tamam mı Temmuz ayında bunların evlilik yıl dönümü artık böyle böyle tiksindim gına geldi yani evlendiği günden bu yana böyle metiyeler düz mesajı hikayeler paylaşması vesaire vesaire bir gün en sonunda bir yazı paylaştım yazıda aynen şöyle yazıyordu evleneli 3 yıl olmuş hala düğün gününde nişan gününden fotoğraf ve video paylaşan kızlar var tamam anladık evde kalmadı anladık koca buldun istediğin gibi bir düğün oldu hayallerindeki gibi bir gelen oldu hem mutlu gününde Ama artık bizi bir sal gerçekten bunu paylaştım ondan sonra bayağı bir konuşmadık tiksindiriyorlar insanları
Yok yok alınır
He ulaştığı olay çıkardı
Bakmıyorum öyle olunca sürekli direksiyon atan var ona çok şey söylemek istiyorum ama söylemiyorum 😒
Bu aralar hiç bakmıyorum baksam bile hızlı birşekilde sonrada bırakıyorum
Bu aralar durgunum moral iyi değil ondan bakasımda gelmiyor
Dermansızım kazım
Dinlemem öyle moral bozucu şarkılar pepe iki ekmek aldım varken o neymiş
Çişimiz tuvallette - iki ekmek aldım eve gideyrum - peppppee ppppepppe çok ağlıyor
Onu dinlemedim hiç
Cevap
2Cevap
Sevdiğim birisi atıyorsa evet tahammülüm var
Tahammül edemiyorum, ama merak da ediyorum. Acaba paylaşmaya değer ne bulmusta bu kadar hikaye atmış diyorum bakıyorum hepsine gözlerim kanaya kanaya😂😂
Bazısı sarıyor ama bi ara hikaye izleme alışkanlığım vardi neyse kurtuldum😂
instagram kullanmıyorum
Yok tahammül edemiyorum hızlı hızlı bakmadan geçiyorum valla
Pek instagrama girmiyorum o yüzden umurumda değil
Tahammülüm yok
Sevdiğim bir sayfaysa var daha çok atsın
hiç yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?