Atmayın abicim şu mereti, sev-mi-yo-ruuuuzz!

Araba storyleri 😵💫
Kahve fincanı 🤯
Seda Sayan filtreli fotolar 🥸
Sen çok değerlisin temalı kişisel gelişim zırvaları 🤮
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Atmayın abicim şu mereti, sev-mi-yo-ruuuuzz!

Araba storyleri. Çünkü tek tek ele alırsam ;
Kahve fincanı olan storyler : Bunlar zararsız ve psikolojik bir dayatma yok. Yani evinde herkes kahve içebilir, bu zor değil. Bunun için maddi gücünün çok iyi olmasına falan gerek yok. En ucuz kahveyi de içsen efektlerle falan o story havalı veya cafcaflı görünebilir.
Seda Sayan filtreli fotoları olan storyler : Hiç bir kadının buna özeneceğini düşünmüyorum. Çünkü zaten filtre dediğimiz şey bedava, herkes yapar herkes güzel veya farklı görünebilir. Saçma yani buna sinir olmak...
Psikolojik ve kişisel gelişim sözleri olan storyler : O sözlere katılmasak bile okuyup geçmek veya onları takip etmemek elimizde. Buna sinir olmak da bana göre saçma.
Oysa araba storyleri oldukça subliminal dayatma içeriyor alttan alttan. Mutlaka arkadaşın, akraban diye takip ediyorsun o kişiyi, hani söz sayfalarını takip etmem olur biter demek gibi bir şey değil. (istemeyen o arkadaşını - akrabasını da takip etmeyebilir gerçi) O yüzden illa ki görüyoruz. Durumu iyi olmayan araba alamayan, ehliyeti olmayan gençler varsa ki illa ki var, onlar için oldukça üzücü olabilir o tarz storyler. Kıskançlık, üzüntü, özgüven kaybı gibi durumlar yaşatabilir. Etkilenmesin, özenmesin demekle de olmuyor. Herkesin psikolojik güçlülüğü farklı sonuçta.
Filtre ötesi resimler öyle ki geçen bir ark resimdeki kız başka gelen yanıma bambaşka valla arabadan in sen git o gelsin demiş 😂 oda ayrı bir öküzlük ama neyse an cok özlü sözler kişisel gelişim saçma sapan videolar direk takipten çıkarırım birde sürekli aktif atıp duruyor ise hiç düşünmem yani🙃😉
Hiçbirini engellemiyorum, onu engelle bunu engelle derken çevremde insan kalmayacak diye karar verdiğim için Sadece aklı selim olduğunu düşündüğüm birkaç insanı takip ettiğim yeni hesap açtım orada takılıyorum
Arabesk rap, Zeynep Bastık ve günümüz keko rap şarkıları paylaşanlar, kahve, fincan ve kitap storyleri, alakasız özlü söz paylaşanlar, sürekli aile fotoğrafı çeker gibi qnqlerle şurda burada storysi atanlar, gittiği kıytırık kafelerden foto çekenler, 100 tane filtre koymadan story atamayanlar vs. Daha vardır ama aklıma bu kadar geldi.
Ne istiyosun peki planlayalim onu paylasalim
Cevap
55Cevap
seda sayan hariç hepsi engelliyorum
Arabayla stori atanlara kahve çekenlere kocasıyla gezenlere tatile gidip sürekli stori atanlara yaptigi yemeği paylaşanlara yediklerini paylaşanlara uyuz oluyorum diyen bütün varlıklara da ben uyuz oluyorum. Bakınız ki bu insanlar ünlüleri, cok fazla zengin olup evini arabasını gösteren taktigi pirlantalari gösteren hayatını gösteriş ve şaşa icinde yaşayan bütün insanları takip ederler. Her storilerini ilgiyle izlerler. Sonra akrabasının attığı arabalı storiye laf ederler. Çekememezlik yapmayın kim ne isterse paylaşır. Görmek istemiyorsanız engelleyin.
Hiç biri için engellemem. Saçma sebepler bunlar. Ayrıca instagram zaten anı paylaşmak için var kimin ne paylaştığını görmek istemiyorsanızda takibi bırakın gitsin. Ya da Instagram kullanmayın malum dediğim gibi uygulamanın amacı anı paylaşmak.
Sevmiyorsanız bakmayın ben kullanmıyorum. İnsanlar kendilerini , yaşam tarzlarını ve yaşantılarını millete göstermekte neden bu kadar ısrarcı anlam veremiyorum.
"Kocişkom bana neler almışş 😍 canım kocam evimin direğii" gördüğüm an spam atarım hesabı kapansın diye. Bu nedir yahu.
Arabanızı atmayın yalvarıyorum bak, küserim bir daha atmayın nolur.
Engellemek değil de sona alıyorum karşıma çıkmıyor böylece..
Araba, yicek içecek ve ev ortamını paylaşan, kocişle kahve keyfisi vs. Tarzı paylaşımlardan nefret ediyorum..
Araba hikayelerinden bıktım. Tamam paylaşırsın da bir tane paylaşırsın adam üst üste 10 tane hikaye atmış 10'u da araba direksiyonu. Kızlar gerçekten bunlardan mı hoşlanıyor anlamıyorum ki.
Ben kimseyi engellememeli her hesabıda takip etmem o kusma emojisi ne oluyor peki 😂😂😂😂 zaten takip ettiğim herkes beni takip ediyor 6100 takipçim 94 takip ettiklerim var şu an
Hahaha ne hilesi m al eşşek 2014 den beri aynı hesabı kullanıyorumboş yapma ezik seni
Sürekli gittiği yeri atıyorlar. Hadi attın gittiğin yerdeki suyu neden atarsın görgüsüz şey. Evde içtiğinle orada içtiğinin arasındaki fark ne? Tam bir görgüsüzlük
reelde olsa birbirlerine selam bile vermeyen s*lakların sarmaş dolaş payıaştığı storyler.. bir de arkada dünya tek biz ikimiz ya da civcivim güzel kızım vb şarkılar konuyorsa güle güle
"Benim arkamdan konuşuyorsunuz, ben konuşursam sesiniz kesilir" gibi gibi atar gider içeren yazılara fena ayar oluyorum. 😁😁 Aşırı saçma ve boş geliyor.
Arabada giderken yolu çekenler, kocambeyli paylaşım yapan kadınlar, bebeğim oturdu bebeğim uyudu bebeğim s*ctili paylaşım yapan anneler
Ahhahahahah çok tatlı
Her yedigini paylasan, dogum günü mesajlarini atanlari paylasan, direksiyon storysi paylasanlari gormek beni rahatsiz ediyor
En çok sinir olduğum arabayla giderken özelliklede yaptığı km hızını yakın plan gösterip vidyo çeken erkekler 😂😂
Yüzyüze görüştüğüm kişilerin hikayelerine bakarım. Onun dışında pek hikaye bakmıyorum. Çoğu zaman WhatsApp durumlarına bile bakmıyorum 😊
Ben bakmıyorum kişisel hikayelere ailem ve sevgilim hariç onun dışında takip ettiğim büyük sayfaların hikayelerine bakıyorum.
Sosyal medya zaten kullanmıyorum da bazıları vatsapa bile arabada giderken müzik dinleme videosu koyuyor arkadas bu neyin kafası
Kocişim temalı ve çocuğun yüzüne emoji koymalı storyler. Ya madem emoji koycan paylaşma kardeşim sinir oluyorum, kaç kişiyi çıkardım bu sebeple😂
Aynen valla. Görmemişin kocası olmuş her mecrada paylaşmış 🤣
Bu sebeblerden dolayı kimseyi engellemem instagram daha eğlenceli daha yararlı kullanılabilir ama pekte öyle değil gördüğüm kadarıyla
Yemeksepeti trendyol kuponu atanı saniyede engelliyorum
İster instanın allahı olsun tahammülüm kalmadı
sakuraya hakaret eden herhangi bi paylaşım ya da söz ya da story gördüğüm her sayfayı herkesi engellerim burada da aynı şekilde tek kelime edene engel
Yeni nesil dandik sözde rapçilerin müziğini paylaşanları..
Kimseyi takip etmiyorum. Sosyal medyaya bakış açım çok farklı.
Arabada story atan lavukları direk takipten çıkıyorum
Story atanı değil, attığım storylere aptalca şeyler yazanları engelliyorum.
kocasını övüp bitiremeyenler storysini, bi tek kendileri evlenmiş, bi tek kendilerinin kocaları, çocukları varmış gibi sürekli evliliklerinin storysini atanlara sinir oluyorum.
Bazı Kürtlerin kaba konusmalari ve esprileri hic hosuma gitmiyor cok itici seyler var. Kurtlere bi lafim yok ama bazi davranislar hiç hosuma gitmiyor
Bu hareketlerin kürtü türkü mü var? Bazı Türklerin de konuşmaları ve esprileri hiç güzel değil? Bilinçaltında ırkçılık var farkında değilsin
direksiyon - saat - hız göstergesi
i said yes
yemek fotoğrafı
plajda ayak
Sürekli her seyi paylaşanları, kadın fiziklerini paylaşanları engellemiyorum ama takipten cikiyorum
kociş story'si
yol story'si
gidilen yerde yapılan her ufak haltın story'si
direk bakmamayı tercih ediyorum story izlemek kader saçma bi davranış olamaz
Balon vücutlarını atanları yakın arkadaşlara ekleyenleri direk sessize alıyorum🫠
Engelleyeceğim birini hiç listeme almıyorum mesela engellemek ne ya ergen işleri
Aynn ergen kaynio burada hp
Yediğini içini dahi paylaşanlar kadar görgüsüzler yok tam görmemişler öyleleri
Aynn sapur supr yemeleri igrenc ya iyyy gorgusuzler
O zaten rezillik bahsettiğim şey restoran da kafe de yediğinin içtiğinin fotoğrafını paylaşanlar
Ha bide o var...
Evet
Yiyecek icecek atanlara uyuz oluyorum ama engellemiyorum
Sen çok değerlisin temalı kişisel gelişim zırvaları 🤮
Gününü hiç boş geçirmeyen insanları her dk paylaşımları olan
Rastgele bakıyorum ben de en çok çift olanları engelliyorum
Kocisimle kahve keyfisi atanlari ve surekli. evlilik cocuk dugun muhabbeti yapanlari midem. bulaniyor ya
Bizim bı arkadaş var bitane Tofaş aldı abi baydı artık ya ulan araba motoru bozdu sanayiye gidiyorlar onu bile çekiyor ya ya
Allhım şu araba logosunu ve saatim var pozunu varya nefret ediyorum ya one öyle benimde arabam diyo tövbe
Kahve fincanı değilde Starbucksa gidip story atanlar elindeki kahveleri çekenler çok saçma biraz olgun olun kardeşim araba storysi ergen işi ya 😃
Genelde fotoğrafını atıp arka plana şarkı açanlar çok komik geliyor bana 😅
Sosyal medya dan yürüyen erkeklere ilk umut veriyorum daha sonra engelliyorum
Siyaset paylaşımı yapanları ya da kendini influcer zanneden günde 20 post atan kişileri
Durmadan paylaşılması fazla sıkıcı olmaya başladı artık.
seda sayan filtreli storyler benim seçimim. içime kal geli o storylerden
kahve fotosu atıp 40 yılı kitledik yazıyolar ya of deli oluyom
kesinlikle araba storyisi. imkan verseler arabalariyla evlenecek insanlar var. yazik
Plajda mantarlı iğrenç tırnaklı ayak
Bakımsız ayak kast ettim
Çok itici erkekte de kadında da
Yediğini paylaşıyorlar ya çok kıl oluyorum onlara
Whatsapp story.
Tam mide bulantısı nedeni araba stroryleri
Homofobik paylaşım yapan pislik
Ler
Nadir bakıyorum hikayelere
Pek hikaye izlemiyorum.
Yediği içtiği şeyleri paylaşanları anında engel
Kahve fincanlari olay 😂