Kendisi gemide calisiyo o yuzden hic konusamiyoz diye beklemek istemezsen anlarim dedi. muhabbet oradan acildi.
Surekli kendisi sevgili olmak istiyordu bende beni sevdigine inanmiyorum diye reddediyordum. sonunda bi sans vermek istedim..

Kendisi gemide calisiyo o yuzden hic konusamiyoz diye beklemek istemezsen anlarim dedi. muhabbet oradan acildi.
Surekli kendisi sevgili olmak istiyordu bende beni sevdigine inanmiyorum diye reddediyordum. sonunda bi sans vermek istedim..

Telefonu çekmemiş olabilir, şarjı bitmiş olabilir her şeyde bir şey aramak sıkıntı doğurur. Önce kendinizi değiştirin karşınızda aşkınızdan yanıp ölen de olsa siz bir dakika geç cevap verdi diye iğne deliğinden sokarsınız onu. Bu yanlış
cok fazla heveslisin ondan sana böyle yapiyor
rahat biraksan biraz sorun kalmayacak
sürekli ergen asiklar gibi 7/24 sana yazamaz ki bazen yazar bazen ertesi güne cevap verir yani artik bu mesajima gec cevap verdi vermedi olaylarini aṣalım buna alınganlık yapıp durma
Ay tam tersidir kendi aylardir pesimden kosuyor. gecen gun biz simdi neyiz diye sordu akisina birak falan dedim hic hevesli degilim. normalde o oyle. surekli seni seviyorum der
ama konusmalarda "sana inanmiyorum" vs. diyorsun ya sanki sana bisey kanitlamak zorundaymis gibi. Hoslaniyorsan istiyorsan flörrlesirsin "ṣans vermek" diye bisey yoktur. Ya istersin ya istemezsin bu kadar basit. Sen ona yesil isik yaktigina göre artik çocuk peṣde koṣma durumunda değil ama sen net olmazsan ya o üzülür ya da sen sana ben ṣimdiden diyeyim.
Ama seviyorum diyorsa ben de inanmiyorsam kanitlamak zorunda degil mi? Mesela bak ben demiyorum.
Ama sana niye kanitlasin ki sonuçta sen sevmiyorsun sana kanitlamasi bisey ifade etmez ki birden kalbin mi isinacak sanki? sana ne yapmasi lazim ki kanit nedir? sen sevdigini nasil kanitlardin? Bence sen hoslaniyorsun zaten ondan yoksa yazmazsin engellersin gider ama naza cekmeyi seviyorsun kendini.
Naza cekmek degil bu engelledigim oldu arkadaslarima yazdi bu sefer vs ama neyse sagol.
Cevap
2Cevap
Ay birde interneti kapatmış direkt engellemelik
Hic sorma
Haklısın aslında sn de cevap verilmemesi
Bu yeşilli senmi oluyorsun?
Hic mi wp kullanmadin evet
Wp gereksiz bir kategori Benim için, biraz fazla trip atıyorsun gibi geldi o nedenle sordum
bi ayar cek suna ya canım bak
canım yazmıstım aslında ama
gxrizxkali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?