Telefonum sırf böyle arkadaşlarım olduğu için full sessizde ve senelerdir sessizde kullanmamın en büyük sebebi. Aşırı sinirleniyorum, gözüm falan seyiriyor sinirden. Hayır tamam arada sinirlenince falan yaparsın, ben de kaybederim öyle kendimi hani bir an önce yazayım okusun falan gibi ama normal zamanlarda niye yaparsın ki? 🤦♀️ Ben beklerim valla beklerim ne acelemiz var, tekte hepsini yaz gönder mis.🫠
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya evet bu bir de sınıf gruplarında yapılmıyor mu çıldırasım geliyor bazen 😤 Zaten bir sürü bildirim geliyor. Bir cümle için neden ekstra 10 tane daha bildirim gelsin ki. Ne yazmak istiyorsan tek seferde yaz gönder işte…
Dın dın dın sürekli art arda gelen mesaj sesi dışında gıcık olmuyorum. Kelime kelime ayırmaya lüzum yok mesajı ama yapan yapıyor vallahi gıcık olacak halim yok umrumda olduğuda söylenemez.
Genelde cümleleri katledenlere.. noktalama işaretlerini kullanmayanlara.. küfür içeren kelime kullananlara sinir oluyorum.. tek tek yazanlar çok olumsuz etkilemiyor beni 😊
Sinir olduğum şeylerden bir tanesi tek tek atılan mesajlar onun yerine 1-2 satırlık mesaj yazsa daha anlaşılır olur hem de karşısındaki kişiyi yormamış olur