Valla yapılır diyodum başıma geldi yapılmazmış olmazmış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
neden olmasınki ben bu siteden biriyle tanıştım unutulmaz biriydi
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden ayrıldınız
Cevap sahibi
+1 yıl
Mzel durum ve sebeplerden ve sanaldan olunan sevgililik olayı cidden çok farklı özellikle bir kız için ve erkek eğer kıza değer verecek mutlu edecekse herşeyden önce saygı güven ve huzur olmalı kızdan zaman istemek yerine boş olan zamanını dolduracak herleye önem verilmeli bizim durum farklıydı
Soran
+1 yıl
Tamam
Cevap sahibi
+1 yıl
sanalı biraz sen sorgulayarak kişiyi mesafeyi güven ve saygıyı bulmalısın erkeğin görevi kızı mutlu ederken eksiğini tamamlamayı bilmesi olacak
Soran
+1 yıl
Umarım olur
Cevap sahibi
+1 yıl
tabiki olur neden olmayacakmış ben yaşadım en delisini ama sözler verlen sözlerde durmak kaydıyla
Soran
+1 yıl
Özel açmıyorsun pek anlamadim
Cevap sahibi
+1 yıl
Buradan yazılamayacak şeyler var böyle bir durumda uzak mesafeli ilişkilerin ne kadar artısı varsa eksi yönleri de var özeli istersen açar devam edebilirim
Soran
+1 yıl
Aç istersen gizlisin ztn
Cevap sahibi
+1 yıl
çıkıyorum duymak istersen hatta birazda bizdeki olanlardan örnekler falan veririm mantık önde gelmeli
Ya kızın isteğine göre yaptığım için bana zevk veriyo karşımdaki nasıl istiyosa öyle yapıyorum ben karşımdakinin tatmin olmasından zevk alıyorum fantezim bu
Kanka öncelikle sanal sanalda kalmadığı sürece iyidir okey. Ama çok uzaksa da bu sefer masraf çıkıyor hep. Hani hadi diyelim güvendin çok aşık oldun vs. Her ay en az bi kez buluşmanız lazım kafadan 5k gider. Bir kez de bana yetmez mesela. Benim vardı bi ara çocuk zengindi koymuyodu ona ama aşırı masraf yani. Geldiğinde nerde durucan bide otel parası cart curt başlamasan daha iyi. Ben mesela ağlıyodum bazen yanıma gel ihtiyacım var sana diyodum taaa kaç saat sonra işini gücünü bırakacak da bilet bulacak da gelecek. Bi sinemaya pikniğe gezmeye gitmek ayrı külfet. İşin kısası yapma hiç ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
olunmaz
Neden
Uzak zor bir şey ama imkansız değil. gene de kaptırma kendini çok.
Aynen haklisin
Valla yapılır diyodum başıma geldi yapılmazmış olmazmış
neden olmasınki ben bu siteden biriyle tanıştım unutulmaz biriydi
Neden ayrıldınız
Mzel durum ve sebeplerden ve sanaldan olunan sevgililik olayı cidden çok farklı özellikle bir kız için ve erkek eğer kıza değer verecek mutlu edecekse herşeyden önce saygı güven ve huzur olmalı kızdan zaman istemek yerine boş olan zamanını dolduracak herleye önem verilmeli bizim durum farklıydı
Tamam
sanalı biraz sen sorgulayarak kişiyi mesafeyi güven ve saygıyı bulmalısın erkeğin görevi kızı mutlu ederken eksiğini tamamlamayı bilmesi olacak
Umarım olur
tabiki olur neden olmayacakmış ben yaşadım en delisini ama sözler verlen sözlerde durmak kaydıyla
Özel açmıyorsun pek anlamadim
Buradan yazılamayacak şeyler var böyle bir durumda uzak mesafeli ilişkilerin ne kadar artısı varsa eksi yönleri de var özeli istersen açar devam edebilirim
Aç istersen gizlisin ztn
çıkıyorum duymak istersen hatta birazda bizdeki olanlardan örnekler falan veririm mantık önde gelmeli
Okur yani neden olmasın
Dimi yaa
Olur ben bulsam ciddi bırakmam onu hiç
Ben de öyle düşünüyorum
Hmm ciddi mi oda yani seninle
Sanmam
Ozmn olmaz onun yerinde olsam seninle ciddi olurum yani
Neden
Ya zamanla
Ben olsam hemen olurum ya ciddi alırdım seni :)
Peki
Gerçekten mi olur mu bizden?
Haha hayır seninle değil onunla ve aramızda yaş var
Olsun benle vardır aranda yaş ama?
Ama?
Benimle olsan ciddi hemen alırım seni :)
Derken?
Direk eşin olmak?
Oha yok artık
Neden isterim
Nedenn
Buradan diyemem ama?
boş ver o zmana
Emin misin bekliyorum
Evet boş ver
Tm peki
Hayir tabiki bos işler
Niye yaa
Boş dediysem boş
Peki
3-5 kere oldu buluştuğumda oldu ama zor ya
Evet
Zaman kaybı geliyor bana…
Bence uzaksa olmamalı
Ama gelebilr yanıma okul yok onu
Yıpratır tecrübe ile sabit
Olmaz sadece seksting duygu olmucak
Ya ilişki değil
Ne o zaman
Aşk
Ne diyorum sana sen hala ne diyosun sadece seksting duygusal olmaz
Ya olursaa
Ayrıca göstermem
Olursa boşa vakit kaybın olur göstermeden de seksting yapılıyo merak etme shsh
O nasıl
Konusarak sadece nude atmadan işte
Oo ne tadı kalıyor
aşkın sanalı olmaz
Niye yaa
Ya kızın isteğine göre yaptığım için bana zevk veriyo karşımdaki nasıl istiyosa öyle yapıyorum ben karşımdakinin tatmin olmasından zevk alıyorum fantezim bu
Evet haklisin
Olur tabiki neden olmasın
Umarım 🐈
Güven önemli
Guveniyorum
Ne yalan söyledin
Çok önemli değil
Çokmu uzaksiniz
Biraz
Uçakla yakın
Himmmm iyimis
Evet
Hayırlısı olsun bakalım
Aynen
Sence doğru kişi mi
Wvet
Reel olmuyacaksa olmazdım.
Ama tam kafa çocuk
Sanal konuşmam
PEKİ
Olur.
Dimi yaa
Olmaz
Nedenn
Cevabını merak ediyorsan belki söylerim
Olabilir
Tamam
Pişmanlıktır
Neden?
Kanka öncelikle sanal sanalda kalmadığı sürece iyidir okey. Ama çok uzaksa da bu sefer masraf çıkıyor hep. Hani hadi diyelim güvendin çok aşık oldun vs. Her ay en az bi kez buluşmanız lazım kafadan 5k gider. Bir kez de bana yetmez mesela. Benim vardı bi ara çocuk zengindi koymuyodu ona ama aşırı masraf yani. Geldiğinde nerde durucan bide otel parası cart curt başlamasan daha iyi. Ben mesela ağlıyodum bazen yanıma gel ihtiyacım var sana diyodum taaa kaç saat sonra işini gücünü bırakacak da bilet bulacak da gelecek. Bi sinemaya pikniğe gezmeye gitmek ayrı külfet. İşin kısası yapma hiç ya
Himm peki