Çok akıllı kadınlar da yok değil. Mesela birisi fotoğrafı öyle bir kırpmış ki normalde kimse fark etmeyebilirdi ama benim direkt gözüme çarptı. 😅 Hatta şöyle bir takıntım var; bu sitede canlı yayında gördüğüm kızları tek tek stalklıyorum. Kim fake kim gerçek onu araştırıyorum. Sonuçlara ulaşınca içim soğuyor. Yani çok güzel kızlar var elbet ama gerçek mi fake mi öğrenince tüm merakım gidiyor. 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bazen anlarım
Abazanlar düşünmez. Gördüklerinden hâz alma odaklı çalışırlar
Bu kadının burada olma ihtimali yok
Instagramda 600 bin takipçisi olan kadınları paylaşan saflar var. 😅
Anlarim. Erkekler bu konuda biraz saf
Herkese meydan okuyorum, kimse bana kül yutturamaz. Yıllarımı verdim ben bu mesleğe 😅😅
Haha olabilir ama safini çok gördüm. Hatta birini işletmiştimde. Hemde yabanci dizi oyuncusuyla😂
Şaka değil mi? 😅😅
Değil gerçek 😂😂😂
Ben bir fotoğraftan şüphelendiysem hangi cihaz ile çekildiğini bulana kadar rahat edemem.
Sahte profil kendini belli ediyorda bizim sazanlar bi şansimizi deneyelim belki burdan bi ekmek cikar diye atliyolar. Keriz yerine konmanin anlami yok
Çok akıllı kadınlar da yok değil. Mesela birisi fotoğrafı öyle bir kırpmış ki normalde kimse fark etmeyebilirdi ama benim direkt gözüme çarptı. 😅
Hatta şöyle bir takıntım var; bu sitede canlı yayında gördüğüm kızları tek tek stalklıyorum. Kim fake kim gerçek onu araştırıyorum. Sonuçlara ulaşınca içim soğuyor. Yani çok güzel kızlar var elbet ama gerçek mi fake mi öğrenince tüm merakım gidiyor. 🤣
Canli yayin derken?
Yayın akışı da diyebiliriz. Yani şu anasayfaya düşenleri kastediyorum. "Bu kişi bunu sordu veya bu soruya cevap verdi." yazıyor ya.
Fake kendini belli ediyor
Anlamamak mümkün değil
Her hesabın fake olma ihtimali var.
Anlamam
Evet anlarım;
Hayur