normalde faturam 105 ti sözleşmem var 2024 e kadar
bu ay 248 geldi ve diğer ücretler sırf 141 tl yazıyor ya bu kadar neyi kapsıyor bu ''diğer ücretler''?
normalde faturam 105 ti sözleşmem var 2024 e kadar
bu ay 248 geldi ve diğer ücretler sırf 141 tl yazıyor ya bu kadar neyi kapsıyor bu ''diğer ücretler''?
Devlet vergiye zam yaptıysa ondan oldu çünkü bana da geldi benim ev internet faturam 1500 TL'ydi 2.500 geldi Turkcell kullanıyorum 2000 MHP hızlı kullanıyorum
Ya bende vergi diye düşündüm ama yıllık sözlleşmelerde net bir fiyat verip 1 yıl mesela sabit kalıyordu ücret bizi fiyat artışları bağlamaması lazım sözleşme bitene kadar çok saçma
Saçmalama onlarla uğraşmayı istemiyorum müşteri hizmetleri diyecek ona yönlendiriyorum işte bilmem ne neyse parası ödüyorum takılmıyorum küçük şeylere
iyide herkesin her zaman parası olmayabilir.
Doğru söylüyorsun ama bu hayat acımasız işte elektrik faturasında da ekstradan ücret yazıyorlar o ekstra ücret nedir Kaçak kullanımların ücretini bize yazıyorlar biz yakalamıyoruz siz ödeyin diyorlar o da var yani Türkiye'de yaşamak zor ya ne diyeyim
elektrik faturasında görmemiştim öyle bir şey ama dikkat edeceğim bir daha ki fatura da merak ettim
En zor da Türkiye'de aylık 30.000 lira 40 bin lira alanlar asgari ücreti belirliyor adaletsizlik başta var kendileri diyor ki açlık sınırı 18.000 lira diyor asgari ücreti 11.400 yapıyor asgari ücreti alan yeni çocuğu olanlar Allah yardım etsin benim ikiz çocuğum oldu asgari ücretle asla bakamazsın her gün 5 5 10 tane bez değiştiriliyor
Cevap
3Cevap
Limiti aşmış olma ihtimalin yüksek. ondan fazla gelmiştir.
limit sabit aşım yok
evet
Yeni bir şey çıkartmışlar fatura kesim tarihinden sonra ödediysen 100 tl geç ödediğin içindir tabi mayısta böyleydi 150 olmuş olabilir.
oha bunu ilk defa duyuyorum
Bende tahattüdütü yenilemiştim hep ayın 28 de yatırırdım iki ay boyunca 100 tl fazla ödedim. Sen sor büyük ihtimal dediğim gibidir. 15den önce yatırmaya çalış eğer dediğim gibiyse
gecmis olsun efenim
Bilmiyorum da araştır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?