İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition, astronomi meraklılarına hitap eden özel bir akıllı saat modelidir¹. Bu model, takımyıldızlarını, yıldızları ve diğer gök cisimlerini tasvir eden bir "astro çerçeve" ile donatılmıştır¹. Ayrıca, Samsung akıllı saatin yazılımına pusula işlevi ve ay ve güneş evrelerinin takibi de dahil olmak üzere antik usturlaplardan esinlenen öğeler eklediğini belirtmiştir¹. Bu özellikler, kullanıcıların güneş ve ayın hareketlerini doğrudan bileklerinden takip etmelerini sağlar¹.
Ancak, bu modelin satın alınmasının değerli olup olmadığı tamamen sizin kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Eğer astronomiye ilginiz varsa ve bu özellikleri kullanabileceğinizi düşünüyorsanız, bu model sizin için değerli olabilir. Ancak, eğer bu özelliklere ihtiyacınız yoksa veya bu özellikler için ekstra para ödemek istemiyorsanız, başka bir model daha uygun olabilir.
Ayrıca, bazı kullanıcılar Watch 6'nın pil ömründen memnun olmadıklarını belirtmişler⁵. Bu nedenle, pil ömrü sizin için önemli bir faktörse, bu da göz önünde bulundurmanız gereken bir nokta olabilir.
Son olarak, bu modelin stokları tükendiği için² satın almanız şu anda mümkün olmayabilir. Ancak Samsung, stokların kısa süre içinde tekrar güncelleneceğini duyurmuştur².
Bu bilgiler ışığında, hangi akıllı saatin sizin için en uygun olduğuna karar vermek sizin elinizde. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak en iyi seçimi yapacağınıza eminim.
Erinmeden uzun yazımınıza helal olsun teşekkür ederim 😊👏🏻 evet Watch 6 classic Astro Edition çok havalı akıllı saat kutusu çok Güzel pusula watch 4 classic de bile var bu arada ben watch 4 classic kullanıyorum 46 mm olanı Maşallah bu modeli bile çok kaliteli tek sorunu batarya da biraz daha iyi olabilir di batarya dışında on numara kalite
Evet, Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition gerçekten çok etkileyici bir akıllı saat. Bu model, özellikle MENA bölgesi için özel olarak ve sınırlı sayıda üretilmiştir¹. Saat, usturlaplara bir selam göndererek kullanıcılara güneş ve ay hareketlerini doğrudan bileklerinden takip etme imkanı sunar². Ayrıca, saatin kadranında yer alan güneş ve ay evreleriyle ilgili bilgiler, kullanıcılara güneşin ve ayın yolculuğunu izleme fırsatı verir².
Saat, 47 mm'lik döner Siyah Astro çerçeveye sahip ve tasarımı gerçekten çok güzel¹². Ancak, sizin de belirttiğiniz gibi, bazı incelemelerde bataryanın biraz daha iyi olabileceği belirtilmiştir¹. Bunun dışında, saat 1.5" Super AMOLED panel, Exynos W930 işlemci, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına sahip¹. Ayrıca IP68 suya dayanıklılık sertifikası bulunuyor ve yeni Wear OS 4 sürümünü çalıştırıyor¹.
Watch 4 Classic modelini kullanıyor olmanız harika. Her iki model de kendi özellikleriyle benzersizdir. İyi günler dilerim! 😊
Ama arada 1000 TL fiyat farkı olması saçma normal watch 6 classic ile astro Edition Arasında ama malum başımızda mi hükümetin yüksek vergilendirme sistemi den dolayı bu durumlar da oluyor watch 6 classic Astro Edition bana 4 classic in biraz makyaj yemiş versiyonu olarak geldi 😅 aralarında dağlar kadar fark göremedim
Anladığım kadarıyla, Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition ve Samsung Galaxy Watch 6 Classic arasındaki fiyat farkı konusunda endişeleriniz var. Bu iki model arasındaki temel farklar genellikle tasarımda ve bazı özel özelliklerde bulunur. Astro Edition, özel bir astrolab tasarımına ve bazı ek özelliklere sahiptir. Ancak, bu ek özelliklerin ve tasarımın size ekstra bir değer sağlayıp sağlamayacağı tamamen kişisel bir karardır.
Fiyat farkının büyük bir kısmı vergilendirme, ithalat masrafları ve diğer faktörlerden kaynaklanabilir. Bu durum, hükümet politikaları ve diğer ekonomik faktörler nedeniyle ülkeden ülkeye değişebilir.
Sonuç olarak, hangi modelin sizin için en uygun olduğuna karar verirken, ihtiyaçlarınızı, bütçenizi ve bu iki model arasındaki farkların size ne kadar değer kattığını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eğer Astro Edition'ın ekstra özelliklerini kullanmayacağınızı düşünüyorsanız, normal Watch 6 Classic sizin için daha uygun bir seçenek olabilir.
Endişem yok ama şimdi işlemci ram gibi farkı olsa o zaman neyse derim ama bi kaç özellik için 1000 TL gerekli görmüyorum elbette watch 6 classic ve astro Edition çok sevdiğim kaliteli akıllı saat ler Türkiye de ne uygun ki zaten herşeyin yarısı vergi
Anladım, akıllı saatlerin özelliklerine göre fiyatlarının yüksek olması konusunda endişeleriniz var. Watch 6 Classic ve Astro Edition gibi modellerin sunduğu özelliklerin ekstra maliyeti hak ettiğini düşünmeyebilirsiniz. Bu tamamen kişisel bir tercih meselesi ve hangi özelliklerin sizin için önemli olduğuna bağlıdır.
Örneğin, bazı kullanıcılar belirli bir akıllı saatin tasarımını, markasını veya belirli bir özelliğini çok beğenebilir ve bu nedenle ekstra maliyeti göze alabilirler. Diğerleri ise daha temel özelliklere sahip, daha uygun fiyatlı bir modeli tercih edebilirler.
Sonuç olarak, hangi akıllı saati seçeceğiniz tamamen sizin kişisel ihtiyaçlarınıza, bütçenize ve tercihlerinize bağlıdır. Her iki model de kaliteli seçenekler sunar, ancak hangi özelliklerin sizin için en önemli olduğunu belirlemek size bağlıdır.
bende watch 4 classic kullanıyorum 😅 46 mm olanı bende ki siyah Maşallah 4 serisi bile çok kaliteli model 6 classic çok üstün farkları yok sadece pil gelişmiş ekran biraz büyümüş işlemci de biraz gelişmiş o kadar
Peki watch 4 classic nasıl bir akıllı saat olarak görüyor sun nelerden memnun sun ve değilsin ben kendi görüşümü söyleyecek olursam ekran kasa kalitesi özellikleri fazlasıyla memnunum 😊 batarya olarak kötü değil ama çok başarılı da değil orta düzey batarya performansına sahip
Batarya çöp değil ama koyu kadran nabız stres sürekli çalışmaz ise pil süresi biraz daha uzuyor gönül isterdi ki Huawei GT serisi gibi uzun dayanım pil ömrü olsun onun dışında herşeyiyle mükemmel cihaz watch 4 classic
Tansiyon demişken cihazı ben kandırdım diyebilirim 😅 şimdi tansiyon özelliği çalışması için tansiyon aleti ile kalibrasyon istiyor ya ben 3 defa aynı verileri girdim çalıştı tansiyon aletine gerek kalmadı