İnternet & Teknoloji WhatsApp ı kaldırsam en fazla ne olabilir ki? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor mesaj yerine aramalar artar mı acaba Güncellemeler+1 yıl 😴😴😴💤 WhatsApp ı kaldırsam en fazla ne olabilir ki? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence kaldırma çok kullanışlı ise yarayan bir şey bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gözünü seveyim dön artık geri özledim özledim çalar kafanda 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 özler miyim ki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl kafan nasıl hdjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tütüyor www.google.com/search Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer platformlarda varsan pek bir eksiğini hissetmezsin. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok fazla eksisi olmaz bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl belge konum görsel falan atarken işe yarıyor yoksa direkt silerim zaten ah ahh
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
kayahan063406 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Hayat. Dururururur 0 15 Yorumla Soran +1 yıl yok yahu😄 Yorumla kayahan063406 +1 yıl Senin için biter kocan sana ulaşamaz ve fırça ayat Yorumla Soran +1 yıl ne Yorumla kayahan063406 +1 yıl Eşin sana ulaşamaz fırça yersin Yorumla Soran +1 yıl Kim benim eşim Yorumla kayahan063406 +1 yıl 3 ay içinde tanışacaksınız Yorumla Soran +1 yıl 😄 geri gönder Yorumla kayahan063406 +1 yıl Mümkün değil Yorumla Soran +1 yıl lafını ger al 😄 Yorumla kayahan063406 +1 yıl Para vermen lazim Yorumla Soran +1 yıl avcunu yalarsın 😄 Yorumla kayahan063406 +1 yıl Geri aldım ücretsiz Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler 🤩 iyi geceler😴 Yorumla kayahan063406 +1 yıl Sanada Yorumla kayahan063406 +1 yıl 🌹🌹🌹🌹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence kaldırma çok kullanışlı ise yarayan bir şey bence
gözünü seveyim dön artık geri özledim özledim çalar kafanda
😄😄 özler miyim ki ya
www.youtube.com/watch
kafan nasıl hdjsj
tütüyor www.google.com/search
Diğer platformlarda varsan pek bir eksiğini hissetmezsin.
Çok fazla eksisi olmaz bence
belge konum görsel falan atarken işe yarıyor yoksa direkt silerim zaten ah ahh
Cokca yaptigim eylem
Hiçbir şey
Hayat. Dururururur
yok yahu😄
Senin için biter kocan sana ulaşamaz ve fırça ayat
ne
Eşin sana ulaşamaz fırça yersin
Kim benim eşim
3 ay içinde tanışacaksınız
😄 geri gönder