İnternet & Teknoloji WhatsApp'ı kaldırırsak ama silmezsek ne olur? yalnızbirkız18 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar whatsappı kaldırırsak ama silmezsek mesajlar gider mi ios da WhatsApp'ı kaldırırsak ama silmezsek ne olur? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer mesajlar yedekler içinde varsa gitmez, diğer durumda gider. Hesabın silinmediği sürece mesajlar silinmez o yedekler içerisinde 0 0 Yorumla
Ghostbeyiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yedeğini Al Nolur Nolmaz Diye Ama Önemli Kişilerden Mesaj beklemiyorsan sil Bişi Olmaz Sadece Seni Wpden Arayanlar Ulaşamaz 0 0 Yorumla
CaJMeRe Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Yedeklemen açıksa tekrar kurduğunda geri gelir icloud dan 0 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Gitmez sanırım 0 12 Yorumla yalnızbirkız18 +1 yıl Ha işte o sanırım dan korkuyorum Yorumla Ajan_07 +1 yıl Hesabı silmeden silinmez Yorumla yalnızbirkız18 +1 yıl Gitmiyor Muş denedim şimdi 😂 Yorumla Ajan_07 +1 yıl İyi 😀😀 Yorumla Ajan_07 +1 yıl Normal mi kaldırdın yüklediniz Yorumla Ajan_07 +1 yıl Hesabı silip kaldırma var , ya da normal uygulamayi kaldırma var birinde silinir birinde silinmez. Mantıken hesabı silince mesajlarda silinir. Ama uygulamayı kaldırınca silinmiyor diye biliyorum Yorumla yalnızbirkız18 +1 yıl Normal kaldırdım komple silmedim Yorumla Ajan_07 +1 yıl Dediğim gibi Yorumla Ajan_07 +1 yıl 2. Yorumda demiştim bakarsan 😄 Yorumla yalnızbirkız18 +1 yıl Evet gördüm teşekkür ederim 😇 Yorumla Ajan_07 +1 yıl Her zaman önem verdiğim; TECRÜBE 😆 Yorumla Ajan_07 +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer mesajlar yedekler içinde varsa gitmez, diğer durumda gider. Hesabın silinmediği sürece mesajlar silinmez o yedekler içerisinde
Yedeğini Al Nolur Nolmaz Diye Ama Önemli Kişilerden Mesaj beklemiyorsan sil Bişi Olmaz Sadece Seni Wpden Arayanlar Ulaşamaz
Yedeklemen açıksa tekrar kurduğunda geri gelir icloud dan
Gitmez sanırım
Ha işte o sanırım dan korkuyorum
Hesabı silmeden silinmez
Gitmiyor Muş denedim şimdi 😂
İyi 😀😀
Normal mi kaldırdın yüklediniz
Hesabı silip kaldırma var , ya da normal uygulamayi kaldırma var birinde silinir birinde silinmez. Mantıken hesabı silince mesajlarda silinir. Ama uygulamayı kaldırınca silinmiyor diye biliyorum
Normal kaldırdım komple silmedim
Dediğim gibi
2. Yorumda demiştim bakarsan 😄
Evet gördüm teşekkür ederim 😇
Her zaman önem verdiğim; TECRÜBE 😆
Rica ederim ☺️