İnternet & Teknoloji C2 de daha fazla mesaj almak için neler yapılmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba uygulamayı yeni indirdim nasıl kullanılır pek bilmiyorum. Milletin ban yazması için neler yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Güncel C2 de daha fazla mesaj almak için neler yapılmalı? Cevapla Mesaj Soruları Uygulama Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl c2 de genelde kız profili daha çok mesaj alır. kız profili açtıysan fake fotolar koy 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yok erkek profili Yorumla nefessssu +1 yıl gay taklidi yap ya da yakışıklıysan ya da sesin seksiyse kızları etkileyebilirsin ama kız olmadığın sürece c2 de biraz zor. Yorumla Soran +1 yıl Sesim etkileyici napsbilirin Yorumla nefessssu +1 yıl burada bi değişik herif vardı youtubede sesiyle tahrik edici konuşmalar yapıyordu. var öyle erkekler. sesli sexting yapıyor. Yorumla Soran +1 yıl Benim erkek sesi. Ben kızlar yazsın isitorym Yorumla nefessssu +1 yıl tamam işte bende diyorum ki sesli sexting yapanlar var Yorumla nefessssu +1 yıl ses kaydetme var profilde bişiyler söyle. hikaye paylaş yazmak isteyen yazr Yorumla Soran +1 yıl Eee neredeler Yorumla nefessssu +1 yıl 1 kere reklam yapmakla olmaz Yorumla Soran +1 yıl Gel senle yapalım bir şeyler Yorumla nefessssu +1 yıl o kadar aciz veya çocuksu değilim. bana uzak olup istediğinle istediğini yapabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Niye sen nasılsın Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl C2? Ne 0 1 Yorumla nefessssu +1 yıl anonim mesajlaşma uygulaması Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
c2 de genelde kız profili daha çok mesaj alır. kız profili açtıysan fake fotolar koy
Yok erkek profili
gay taklidi yap ya da yakışıklıysan ya da sesin seksiyse kızları etkileyebilirsin ama kız olmadığın sürece c2 de biraz zor.
Sesim etkileyici napsbilirin
burada bi değişik herif vardı youtubede sesiyle tahrik edici konuşmalar yapıyordu. var öyle erkekler. sesli sexting yapıyor.
Benim erkek sesi. Ben kızlar yazsın isitorym
tamam işte bende diyorum ki sesli sexting yapanlar var
ses kaydetme var profilde bişiyler söyle. hikaye paylaş yazmak isteyen yazr
Eee neredeler
1 kere reklam yapmakla olmaz
Gel senle yapalım bir şeyler
o kadar aciz veya çocuksu değilim. bana uzak olup istediğinle istediğini yapabilirsin.
Niye sen nasılsın
C2? Ne
anonim mesajlaşma uygulaması