İnternet & Teknoloji C2'de engellenince mesaj gidiyor mu? whitewomannnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karşı taraf görmese bile mesaj gider mi yoksa engel yediysem o profili hiç göremem mi? Güncellemeler+1 yıl C2 (connected2. me) C2'de engellenince mesaj gidiyor mu? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Engellenmişsin hayırlı olsun de ayrıl. Ne diye viyana kapılarını zorlar gibi zorluyosunuz ki sal demekki istemiyo 0 0 Yorumla
cileklilovem Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl kimin anon olduguna baglı ama gitmez diye biliyorum 0 7 Yorumla whitewomannnnnnn +1 yıl Anon benim mesajım gidiyor ama görülmüyor Yorumla cileklilovem +1 yıl silmiştir uygulamayı Yorumla whitewomannnnnnn +1 yıl Yok çevrimiçi gözüküyor Yorumla cileklilovem +1 yıl ya napcan c2 yi dayi kazikla gec Yorumla whitewomannnnnnn +1 yıl Sfsgsgshs deme öyle yaa tutulduk birisine :( Yorumla cileklilovem +1 yıl ya allah askina c2 gibi biyerden nasil birine tutulabilirsin cjcjjcjf Yorumla whitewomannnnnnn +1 yıl Sgshsh büyük konuşmaa Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Profili görebilirsin ama mesajın gitmez. 0 1 Yorumla whitewomannnnnnn +1 yıl Eskiden hiç giremiyordun profile beyaz gözüküyordu öyle hatırlıyorum Yorumla
yellownavybluewoman Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kız boş iş onlar ya ne işin var oralarda 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl C2 ne demek 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Connected2( bana bağlan manasında) Twitter'ın soru cevap versiyonu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl C2 ne 0 4 Yorumla grkmmm9 +1 yıl Özgüven problemi yaşayan insanlar profilleri açık olan partnerlerle anonim bir şekilde mesajlaşdıkları uygulama Yorumla grkmmm9 +1 yıl zamanında bende kullandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He bu erken kafalari o bakti yok bakmadi geceleri uyuyamamalar falan filan.. anladim saol :) Yorumla grkmmm9 +1 yıl Ne demek rica ederiz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Engellenmişsin hayırlı olsun de ayrıl. Ne diye viyana kapılarını zorlar gibi zorluyosunuz ki sal demekki istemiyo
kimin anon olduguna baglı ama gitmez diye biliyorum
Anon benim mesajım gidiyor ama görülmüyor
silmiştir uygulamayı
Yok çevrimiçi gözüküyor
ya napcan c2 yi dayi kazikla gec
Sfsgsgshs deme öyle yaa tutulduk birisine :(
ya allah askina c2 gibi biyerden nasil birine tutulabilirsin cjcjjcjf
Sgshsh büyük konuşmaa
Profili görebilirsin ama mesajın gitmez.
Eskiden hiç giremiyordun profile beyaz gözüküyordu öyle hatırlıyorum
Ne dedin de engeli yedin
Kız boş iş onlar ya ne işin var oralarda
C2 ne demek
Connected2( bana bağlan manasında) Twitter'ın soru cevap versiyonu
Oralarda mı takılıyorsun
C2 ne
Özgüven problemi yaşayan insanlar profilleri açık olan partnerlerle anonim bir şekilde mesajlaşdıkları uygulama
zamanında bende kullandım
He bu erken kafalari o bakti yok bakmadi geceleri uyuyamamalar falan filan.. anladim saol :)
Ne demek rica ederiz.