Uzun uzun yazdığım mesaja tamam, Okay, peki vs gibi tek kelimelik ve ya kısa yanıtların gelmesine ne ayar oluyorum arkadaş 😂😂 bir de şu mesajın içeriğini anlamadığı halde anlamış gibi yapanlar var ellam fena dövesim geliyor 😂😂

Uzun uzun yazdığım mesaja tamam, Okay, peki vs gibi tek kelimelik ve ya kısa yanıtların gelmesine ne ayar oluyorum arkadaş 😂😂 bir de şu mesajın içeriğini anlamadığı halde anlamış gibi yapanlar var ellam fena dövesim geliyor 😂😂

Bende uzun mesaja kısa cevap olayına aşırı sinirlenirim ve tek tek mesaj atanlara bir ya da iki mesajda hepsini yaz işte kardeşim ne uğraştırıyorsun 10 saat devamını bekleyip tek tek okuyorum
boş ver denilmesi. O kadar kolay yani. boş ver. Seni adam yerine koyup iki derdimizi acmışız beni sallamadığini bu kadar belli etme be abi. Onuda hayatımdan bisveriyorum boylece.
mesajı atar atmaz sohbetten çıkması bence yazıp anında çıkıyorlar çok sinir oluyorum 'burada da işim yok ama ayıp olmasın diye yazıyorum' havası veriyor sürekli olunca
Cevap
46Cevap
Görüldü atması fsdfsd ya da 1 gün sonra yazması ve kendini bir şey sanması böyle insanlara sinir olur ve iletişimi keserim
Peki"" Yazdıgı için 2 gündür konuşmuyorum, 😂
Aşırı soğuk ve kötü bişe, kısa cevap verenler için 1D4M gelsin😂
Mesajları
Böyle
Tek
Tek
Yazıp
Göndermek
🤦♀️😑😩
Konu bitmemişken görüldü atılması. Kardeşim konuyu bitir yine at görüldünü dimi
Bu kediye miyavlama demek ile aynı şey ajsjss
Bana ayak yapma sen şimdi onu geçicen 😂
Her cümledeki kelimeleri tek tek yazıp gönderen tip
Böyle
Tek
Tek
Yazıp
Göndermeleri 🤦🏽♂️
“Ok”
yazılması. Genelde beni tanıyanlar bunu bilir. Sinir etmek istiyorsa ya da kızdıysa böyle yazarlar😂
Mesajımı kopyala yapıştır yaparak bana yine benim mesajımla cevap yazanlar, asıl düşüncesini gizli tutan sinsiler.
Önemli hissetmek için mesajlara geç cevap verenlere sinir oluyorum. Çok boş insanlar var
Bende kısa cevaplardan tilt oluyorum bir de harf yutarak yazanlardan 😒
3 kamyon yazıma ok.. denmesi😃 bence öldürmek için güzel sebep
Kimseyle uzun uzun mesajlaşmıyorum bayadır, o yüzden de aklıma gelmiyor😅
deneriz be sksnsmms
Geç cevap verilmesi.. irrite olurum ayar olurum, kayış kopuyor bende,
Mesaja geç cevap verilmesi, gereksiz uzatılması, konunun çıkmaza sokulması vs vs
Vaktimin olmadığı, hızlı yazmak istediğim zamanlarda, klavyenin eşekleşmesi
Hiç cevap verilmemesi kısa cevap verilmesi veya dünya uzunluğunda mesajların gelmesi
Uzun uzun yazdığım şeye ok evet gibi kısa cevap verilemesi. Ve geç dönülmesi
Kısa yanıt, saatler sonra gelen cevap. Bunlar fazlasıyla moral bozucu
Sadece tamam yazmak yeterlidir belki. Ne gerek var uzatmaya.
2 saat beklemek, ulan beklemeyi sevsrm mektup yazardım a*
Ertesi gün cevap verilmesi, ekrandan okunup açılmaması
Taksit taksit yazılması o kadar sinirine gidiyorki
evet bende sevmem konusmak istemedigini düsünür kısa keser isime bakarım
Tek seferde derdimin anlasılmamasi tabiri caizse altyazi geçmek zorunda kalmak...
Kısaltma kullanmak. Öf snane be slk gibi :D
Bir kez karşımdaki kozun yerine abisi bana mesaj attı hiç hoş olmadı bu aile bende kötü intiba yarattı
Döv bahahah
ben pek sinir olmuyorum …. Cool 😎
Geç cvp verilmesi ve 5 tane mesaj atilsa hepsine tek cvp verilmeyip sonuncusun tek cevap verilmesi nefret ediyorum😬
Cümlelerin parça parça yazılması, ünlü harflerin yazılmaması ve en önemlisi uzun yanıtlar
konuştuğum kişiyi adam yerine koyup uzun uzun yazdıktan sonra manasız konuşması emoji ok dolu dolu küfür etmene tek sebep
random ergenlikleri vs
Random atmadan konuşamayan ben
Kısa cevaplar verilmesi ok, by, tm gibi hayır yani 29 harf milyon tane kelime biliyosun değerlendir yani bunları boşuna öğrenmedin
Yazıyor gözüküp sabaha kadar bir türlü yazamamasi.
Bir durumu, kendimi hissettiğim şeyi uzuuuun uzun karşımdakine açıklamaya çalışırken onun bana dönüp geçiştirmek için tamam haklısın demesi ✌🏻
Bana cevap verilmemesi ya. Çünkü ben direkt aptal gibi cevapladığım için aynı davranışı bekliyorum
Uyuz olur hmm peki tm gibi cevaplara al o telefonu sok bir yerine diyesim geliyor
Tek kelimelik cevaplar
Saatler sonra dönen insanlar ayar oluyorum onlara
Görüldü atılması
Gec cevap verilmesi tabi ki
Mesajıma geç cevap verilmesi.
Kimseyle mesajlaşmadığım için bilmiyorum 😀
Yazım yanlışı, kısa cevaplar, geç yazmalara
Gec yazilmasina sinir oluyorum
çok takılmam ben bir şeye
Kısa cümle ve saçma kelimeler
uzun mesajları sevmem
Heehh işte aynı bende öyleyim yaa
Kısa ve alakasız cevap vermesi;
Görüldü atılması ve geç görülmesi/yanıtlaması
Artık hicbir şeye sinir olmuyorum
Küstah, bencil davranışlar
Haber bekliyorsam geç cevap verilmesi
Çok fazla soru sorulmasından haz etmiyorum.
Muhabbetin ilerlememesi ya
Görüldü atılması bide kısa yazma
kelime kelime yazılması ve görüldü atılması
bekletilmek ve görüldü yemek tabi ki
Çift kişilikli cevaplar yazmaları
Yazılan şeyi anlamamasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?