En İyi Cevaplar
Neyse sözünü sevmiyorum sadece.. onun dışında müsiat olup bana müsiat değilse artık bana yazmasına gerek yok derim bu rahatız eder.. geç yazabilir işi gücü vardır müsiat değildir normaldir sıkıntı olmaz..
00 Yorumla
Mesajıma geç cevap verilmesi ve görüldü atilması beni o kadar sinirlendiriyor ki. Hiç hoş değil eğer geçerli bir açıklaması da yoksa buz dolabı oluyorum 😄
00 Yorumla
- 1 yıl
Geç cevap vermek, görüldü atmak ve kısa kesmek en nefret ettiğim şeylerdir.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Hmm, tm, ok yazılması abi aşırı sinir oluyorum ya. Ne gereksiz şeyler aşırı sinir olurum. İşin olduğu için geç yazarsın ama o sen bilerek geç yazmışsın gibi davranıp sırf havalı erkek olcam diye günler sonra yazmak ister ama çoktan engellenmiştir. Gram tahammülüm yok asla uğraşamam. Hemen engelledin bskshs. Geç yazılması çok sinir bozucu ya zaten üstüne birde bunu havalı sanan tipler beni aşırı ayar ediyor.
12 Yorumla- 1 yıl
3ten fazla geç yazıyorsa ver yolu :D
- 1 yıl
Geç yazılması beni sinirlendirmez işi vardır müsait değildir hemen yazmayabilir Beni sinirlendiren tek şey yazmış olduğum mesaja doyurucu beni ikna edici bir cevap vermemesi bir şey yazıyorum bir satır ya da iki satır bir şey yazması bile yeter bir iki kelime ile geri dönüşü olduğu zaman bana geliyorlar
30 Yorumla u
1 yılGenel olarak geç yazılması ve açıklama bile yapmadan konuşmaya devam etmesi. bunun dışında bir de yazacağı şeyi tek tek atması. toplu yazmaması. ya da iki de bir ses atarak konuşması
30 Yorumlau
1 yılGeç yazıp üstüne soğuk davranılması
Geç yazsın sorun değil ama neden soğuk oluyor?22 Yorumla- 1 yıl
demek ki değer vermiyor o kadar da
- 1 yıl
Haklı yorum..
- 1 yıl
Ne gec cevap verilmesi ne cevap verilememesi boyle derdini parafraf paragraf yaziyorlar ya ben bu kadar paragrafi osym sinavinda okumadim😂iki cumleyle derdini anlatamayanla mesajlasilmaz
13 Yorumla- 1 yıl
üşengeçsin diye anladım ben bunu. D
- 1 yıl
Bir de tdk tayfa deler kiler ayri yazilmazsa krize giriyorlar ay g. tum diye geciyorum
- 1 yıl
Usengeclik degil aksamki konuyu sabah uyanmasindan baslayarak anlatanlar var😂 incir cekirdegini doldurmayacak seyi bos bos laf kalabaligiyla anlatanlar var karincaya can veren rabbim esirgesin
Anında cevap vermeyince üst üste mesaj atıp darlayanlardan nefret ediyorum. Birini görmediysem bu 10. Mesajını göreceğim anlamına gelmiyor. Hayır yani ne bu ısrar görsem cevap vercem zaten kdjfjfjgj
16 Yorumla- 1 yıl
Ama sen de hızlı cevap vermen gereken yerde telefonu elinden atıp kaçmıyorsundur umarım sdfs
- 1 yıl
sdfdsf yok bilemedim sende de bi şeyler var gibi o kadar da masum olmayabilirsin sdfs
- 1 yıl
iç hislerim yanılmaz sfs
- 1 yıl
Ben de😂
- 1 yıl
Çevrimiçi olunup mesajıma bakılmaması yahu 30 saniyeni almaz iki tık yapacan yaa
35 Yorumla- 1 yıl
bas engeli ona basss
- 1 yıl
Engellemek gibi huylarım yoktur madem öyle mesajına bende çok geç cevap veririm her şey karşılıklıdır
- 1 yıl
anca kendini yorup üzmüş olursun öyle yapınca sen bilirsin xd
- 1 yıl
Napalım bizde böyleyiz
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Bir sey anlatırken sözümü kesmesi , önemli bişi konuşurken bi anda gidip 10 dakika sonra cevap yazması misal ben başkası yazarsa veya biri cagirdiysa bi dakika sen yaz isim olduğunu yazıyorum haber vermek cok mu zir arkadaşlar
20 Yorumla - 1 yıl
Yorumlarda yazan hepsi😅 Ohh hiç uğraşmadan derdimi anlattım😅😅😂
17 Yorumla- 1 yıl
bak böyle ömür geçmez ama :D
- 1 yıl
Ömrümü değil saniyelerimi geçirmek için burdayım dostum ne sandın😉
- 1 yıl
Ama zaten amacın soru cevaplamak olduğu bir yerde kısa yoldan cevap vermeye sevinmek de olmuyor gibi pek ne dersin :)
- 1 yıl
Ooo güzel laf çaktın
- 1 yıl
Laf çakmadım, soru sordum sadece xd
- 1 yıl
Al söylüyorum. Mesajlarda en çok sinirlendiğim şey geçen de başıma geldi. Dürüst ve açıklayıcı olmamak. Diyorum ki; bana kendinden bahset. Bana verdiği cevap; bilmiyorum sen sor ben cevapliyim. Arkadaş sözlüye mi kaldırıldın da soru cevap istiyorsun benden! Haksız mıyım?
- 1 yıl
ee haklısın işte öyle üşenmemek lazım o da üşenmiş gibi :D
- 1 yıl
Mesajıma saatler sonra dönene g*grizekalıya anında geri dönmem.
110 Yorumla- 1 yıl
G*erizaklıya*
- 1 yıl
anladım anladım :D
- 1 yıl
Ay çıldıracağım, ben doğru yazma özürlü falan değilim klayve beni delirtiyor sndjd son tamam g*rizekalıya
- 1 yıl
Oldu oldu tamam, kusura bakmayın
- 1 yıl
sorun değil ama ben ilk seferinde de anlamıştım zaten :D
- 1 yıl
Yok ben kendime çıldırıyorum, rahat edemezdim ☺️
- 1 yıl
sen doya doya o kelimeyi bana bi on kere söyle rahatla bence bu gece daha rahat uyursun :)
- 1 yıl
Ya size değil, biliyorsunuz 🖐️😌
- 1 yıl
tabii ama yine de huzura ermen için gerekli gibi geldi bana xd
- 1 yıl
Yok düzeltince rahatladım, tamam ya uff 😌😄
- 1 yıl
Samimi kelime kullanmadan soğuk soğuk konuşmasıydı, artık yok tabii
12 Yorumla- 1 yıl
O gider yenisi gelir hayat da böyledir işte... xd
- 1 yıl
Gelmez yaa gelmesin de zaten
arka arkaya yazmaları ve bunu satır satır yazmaları. hayır yani 4 cümleyi aynı anda yaz işte koy oraya noktalama işaretlerinide çok mu zor bide ACİL ACİL KANKA BAK diyip saçma sapan şeyler soruyorlar ya deliriyorum abi.2 dakika mesaja cevap vermeyince telefonu taciz edip NERDESİN NAPIYORSUN MERAK ETTİM dediklerinde de engeli çakasım geliyo
00 YorumlaUzun uzun mesaj attıysam, kelime dağarcığı kıtlığı yaşıyormuş gibi birkaç kelime cevap vermesi tutup öldürmelik dış dışş👈😂
20 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Destan yazarsın da karşılıklı gelir ha OK diye işte buna delirmemek elde değil hatta bu zamanlar Adana'da sevgilisi o kadar yazmış ki kız ok cevabını yazınca çocuk delirip kızcağızı bacağından bıçakla yaralamış diye haber okumuştum 😂😂😂
20 Yorumla - 1 yıl
Geç yazılması kesin olan. Sorduğum sorunun görezden gelinmesi. Uzun uzun yazdığıma alakasız kısa cevaplar 😂😂 elimde sopa olsa girişecem
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Daha önce bahsettiğim bir şeyi tekrar tekrar sorması
20 Yorumla Klavyenin sürekli hata yaparak yazmak istediğim şeyleri değiştirmesi.
20 Yorumla- 1 yıl
Saatlerce ortadan kaybolması. Telefonu duvara fırlatıp kaçıyor sanki
20 Yorumla - 1 yıl
Görüldü atılması, saatler sonra cevap verilmesi
10 Yorumla - 1 yıl
Konuşma iyi giderken bir anda yazmamaya başlaması ve çok yavaş yazması.
10 Yorumla Geç ve tek kelimelik cevap yazılması beni kanser ediyor
10 Yorumla- 1 yıl
Aynen, ok gibi kısa şeyler yazılması başlamayan muhabbetin bitmesine sebep olunması.
10 Yorumla - 1 yıl
Bu sitede mesaj kutumu açsam ve sacma sapan mesaj atan olursa sinirlenmem direk engellerim
10 Yorumla - 1 yıl
Okundu yapıp bırakılması, müsait olunduğu halde geç yazılması
10 Yorumla - 1 yıl
cok uzun bır sey yazmısımdır... kısacık cevap vermıstır. Bu mesela benı delı eder
10 Yorumla - 1 yıl
Kişinin kendisi ya bi canım canım konuşmaları falan yoksa geç mi yazmış erken mi yazmış pek takılmam
10 Yorumla - 1 yıl
kardeşim geç yazması bahanesi olması onun naptigini bildiğim halde yalan söylemesi dakika tutmasi
10 Yorumla - 1 yıl
Geç yazılması, anında cevap gelip ard arda yazıp darlaması...
10 Yorumla - 1 yıl
Kişinin benim yazdıklarımı okumamış gibi yapması , random atması
10 Yorumla - 1 yıl
Kolay kolay sinirlenmem ya. Sinirlenirsem haklı bir sebeptendir mutlaka :D
10 Yorumla - 1 yıl
Tek tekngelen mesajların bildirimleri bazen telefonu fırlatasım geliyo
12 Yorumla- 1 yıl
Ooo tamam 😂
- 1 yıl
😂 😂
Hani yazdığı mesaj 16:50 de atılmışsa direkt dönüyorum eğer gördüysem ki genelde görüyorum ama pat diye onu yazar yazmaz bende ona cevap vermişken karşı tarafın whatsappdan çıkması beni deli ediyor hani napıyosun telefonu falan mı fırlatıyorsun yazar yazmaz
10 Yorumla- 1 yıl
Konuşmanın ortasında karşı tarafa haber verilmeksizin aniden ortadan kaybolunması. Bunu çok büyük bir terbiyesizlik olarak görürüm.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Özlenilmemiş olmak. Lafta olsa bile bunu hissettirmemesi.
20 Yorumla Sözüm beylere kadınlarla, saatlerce konuşanı gördüm. Kadınların mektup arkadaşları olmayın, onun yerine buluşma ayarlayıp görüşmek daha sağlıklı olacaktır.
00 YorumlaEğer derin bir konuda sohbet esnasındaysak ve geç cevap veriyorsa bu beni sinirlendirir. Gün içerisinde oradan buradan konuşuyorsak ve yoğun olduğunu biliyorsam geç yazmasına sinirlenmem.
00 Yorumla- 1 yıl
Mesajımın okunduğu halde bile bile, kasıtlı olarak cevap verilmemesi. İşi vardır yazamaz vs. onu normal karşılarım. Ama kasıtlı olarak yapılan görüldü atma olayına tahammül edemiyorum
00 Yorumla Çok uzun mesajlar, Sürekli mırç mırç her yerde mesaj atılması. Sürekli sorgulanmak. Yani ilişkilerde evlilikten önce bir şeylerin tüketilmemesi taraftarıyım. Bazen özlemekte iyidir.
00 YorumlaYaptığım espriyi anlatmak zorunda kalmak ve konuşarak daha rahat anlatacağım
konuyu mesaj atmak zorunda kalmak10 Yorumla- 1 yıl
Tek taraflı ilgi konuşma farklı konularda konuşsam aradan bir cümle seçip ona cevap verilmesi tilt eder. konudan ve konuşmadan soğurum
00 Yorumla - 1 yıl
Çok uzatırsa da gıcık oluyorum. Yazmışım açıklamışım uzatma artık tamam de geç. Ciddi gıcık oluyorum
00 Yorumla - 1 yıl
soru eklerinin bitişik yazılması bi çocuk vardır getire bilirmiyim yazıyodu bitişik olması gereken şey ayrı ayrı olması gereken bitişik aw
00 Yorumla Mesajlaşamamak
Ekrandan okunup dönülmeyen mesajlardan nefret ederim.
O kişiye bir daha da yazmam00 Yorumla- 1 yıl
Onlar sinirlendirmezde ben biriyle mesajlaşırken arkadan bir sürü başka mesaj birikmesi sinirlendiriyor
00 Yorumla Yazacakken bile sinirlendim ya
Geç yazılması kısaltmalar samimiyetsizlik konuşmayı sürdürememek her şeyi karşıdan beklemek gibi gibi00 YorumlaGeç yazılması, kısa cevaplar verilmesi, emojiyle cevap verilmesi. Kelimeleri yanlış ve kısaltarak yazması
00 Yorumla- 1 yıl
bazen iki kisinin kendi aralarinda konusabilecegi seyleri grupta yazmalari … surekli bildirim geliyor sinir oluyorum
00 Yorumla u
1 yılGeç yazması
Anında yazmaması
Yazmaması11 Yorumla- 1 yıl
dur dur kızmaaa kızmaaa
Geç yazılması cevap verilmesi gereken bir yazıysa Görüldü atılması Peki Anlıyorum tamam gibi şeyler yazılması
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
karşı taraf konuşmayı ilerletmiyor ya kafa göz dalasım geliyo sinirleniyorum soğuk cevaplar vermesine çok sinir oluyorum kafayı atıcaksın bir daha öyle bişey yapıyor mu
00 Yorumla çok uzun yazışmam sıkıntımda yok direk konuşurum ben uğraşamam yazmayla felan:)
00 Yorumla- 1 yıl
Kısa kısa soğuk cevaplar verilmesini hiç sevmiyorum
00 Yorumla Bana yalancı muamelesi yapılması bir daha cevap alamayacağının nedenidir.
00 YorumlaBana vaktinin olmaması ne demke ya 7 24 telefon elimizde nasıl vaktin olmaz
00 YorumlaYazdıklarıma hmmm anladım canım gibi ayıp olmasın diye kurulan cümleler
00 YorumlaErgence kelimeler, tutarsız yaklaşımlar ve geç verilen cevaplar.
00 Yorumla- 1 yıl
Bir dünya şey yazıyorsun ve hmm, evet, anlıyorum, anladım, peki, aynen gibi cevaplar almak
00 Yorumla - 1 yıl
Aşırı kısaltma kullanılması sinir bozucu oluyor..
00 Yorumla Mesajda bile ilgisizliği hissedersem sinirim bozulur bilerek geç yazılması da hoşuma gitmez
00 Yorumla- 1 yıl
Geç yazılması alakasız cevap verilmesi gösterdigim hassasiyeti görememek
00 Yorumla - Devamını Gör (181)
Detaylı bilgi
İnsanlar Telefonda Mesajlaşırlarken Nelerden Sinir Olur?
Geç Cevap Yazmak
Bir mesaj gönderdiğimizde, karşı tarafa hızlı bir yanıt bekleriz. Ancak, mesaj alıcısının cevap vermek için meşgul olduğu veya başka bir şeylerle uğraştığı durumlar da olabilir. Bu durumda, mesaj alıcısı cevap verene kadar mesaj gönderen sinirli hale gelebilir. Geç cevap yazmak, iletişimdeki bir sorun olarak kabul edilir ve mesaj alıcısının diğer kişiyle ilgilenmediği veya ilgisiz olduğu algısı yaratabilir.
İmla Kurallarına Dikkat Edilmemesi
Mesajlaşırken imla kurallarına dikkat etmek, doğru bir iletişim için önemlidir. Ancak, hızlı bir şekilde mesajlaşmak ve kısa bir zaman dilimi içinde birçok mesaj göndermek, bazen doğru imla kurallarına uymayı zorlaştırabilir. İmla hataları, mesajın anlaşılırlığını azaltır ve karşı tarafa profesyonel olmayan bir izlenim verir. Bu nedenle, mesaj alıcıları imla hatalarına sinirlenebilir.
İlgi Gösterilmemesi
Mesaj alıcısı, gönderilen mesajda kendisine yönelik bir ilgi görmek ister. Mesajda, sadece soruların cevaplanması veya bilgi alışverişi yapılmaması, mesaj alıcısının ilgisiz olduğunu düşünmesine neden olabilir. İlgi gösterilmemesi, iletişimdeki bir sorun olarak kabul edilir ve mesaj gönderen kişinin karşı tarafa saygı göstermediği algısı yaratabilir.
Kaba veya Saldırgan Davranışlar
Mesajlaşırken kaba veya saldırgan davranışlar, iletişimdeki bir sorun olarak kabul edilir. İnsanlar, mesajda kaba veya saldırgan bir ton kullanıldığında sinirlenebilirler. Bu tür davranışlar, karşı tarafa saygısızlık ve kabalık olarak algılanabilir ve iletişimi olumsuz etkileyebilir.
Cümlelerin Kısa Olması
Mesajlaşırken kısa ve öz cümleler kullanmak. Ancak, sadece bir veya iki kelime ile cevap vermek, mesaj alıcısının kendisine yeterince önem vermediği algısını yaratabilir. Bu nedenle, mesajlaşırken cümlelerin yeterince uzun ve açıklayıcı olması önemlidir.
Mesajların Okunmaması
Bazı insanlar, mesajlarını gönderdikten sonra karşı tarafa ne zaman yanıt vereceği konusunda sürekli düşünürler. Ancak, mesajların okunup okunmadığını kontrol etmek, mesaj alıcısının sinirli olmasına neden olabilir. Mesaj alıcısının meşgul olduğu veya telefonunu elinde tutamadığı durumlar olabilir. Bu nedenle, mesajların okunup okunmadığını kontrol etmek yerine, karşı tarafa güvenmek ve zaman tanımak önemlidir.
Mesajların Anlaşılmaması
Mesajlar bazen yanlış anlaşılabilir veya açık değildir. Bu durumda, mesaj alıcısı ne yapması gerektiğini bilemeyebilir veya yanlış bir şekilde tepki verebilir. Bu nedenle, mesajların anlaşılır ve açık olması önemlidir. Mesaj gönderen kişi, mesajını okuyan kişinin durumunu anlamaya çalışarak, doğru bir şekilde iletişim kurmalıdır.
Altında Yatan Psikolojik Nedenler Nelerdir?
Telefonda mesajlaşırken sinirli olmanın altında yatan psikolojik nedenler farklı olabilir. İnsanlar, mesaj alıcısının kendilerine önem vermediğini veya ilgisiz olduğunu düşündüklerinde sinirlenebilirler. Bunun yanı sıra, mesaj alıcısının cevap vermediği veya mesajları okumadığı durumlarda, mesaj gönderen kişi endişeli veya kaygılı hissedebilir.
Ayrıca, mesajlaşırken kullanılan dil ve ton da sinirlenmenin altında yatan psikolojik nedenler olabilir. Kaba veya saldırgan bir dil, mesaj alıcısının kendisine karşı negatif bir tutum sergilediğini düşünmesine neden olabilir. Benzer şekilde, cümlelerin çok kısa olması veya imla hataları, mesaj gönderen kişinin kendisine önem vermediğini veya saygısız olduğunu düşünmesine neden olabilir.
Sonuç Olarak
Mesajlaşırken uyulması gereken bazı sosyal normlar vardır ve bu normlara uyulmadığında insanlar sinirlenebilir. Geç cevap yazmak, imla kurallarına dikkat etmemek, ilgi göstermemek, kaba veya saldırgan davranışlar sergilemek, cümlelerin kısa olması ve mesajların okunmaması veya anlaşılmaması gibi faktörler, mesajlaşırken sinirli olmanın altında yatan nedenlerdir.
Bu nedenlerin yanı sıra, mesajlaşırken duygusal bir ton kullanmak veya mesajları yanlış anlamak da sinirli olmanın altında yatan psikolojik nedenler olabilir. Mesajlaşırken, mesaj alıcısının durumunu anlamak ve ona uygun bir dil kullanmak önemlidir. Ayrıca, mesaj gönderen kişi, mesaj alıcısına yeterince zaman tanımak ve onun meşgul olduğunu veya telefonunu elinde tutamadığını anlamak da önemlidir.
Sonuç olarak, telefonda mesajlaşırken sinirli olmak oldukça yaygın bir durumdur. Ancak, bu sinirlenmenin altında yatan nedenleri anlamak ve sosyal normlara uygun bir şekilde iletişim kurmak, mesajlaşırken daha olumlu ve sağlıklı bir deneyim yaşamamıza yardımcı olabilir. Mesajlaşırken, karşı tarafa saygı göstermek, anlayışlı olmak ve uygun bir dil kullanmak, hem karşı tarafa saygı duyduğumuzu gösterir hem de iletişimimizi daha etkili hale getirir.
görüldü atmasi