Arkadaşlar nolur yardım edin eski sevgilimle bir buçuk aydır başka hesaptan konuşuyorum ne bok yiyeceğim bilmiyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilinle başka hesaptan 1,5 aydır konuşmak, ilişkinizin bittiğine dair bir kabulleniş olmasa da, onu hala düşündüğüne dair bir işaret olabilir. Bu konuşmaların amacını ve senin için ne anlama geldiğini düşünmek önemlidir.
Eski sevgilinle konuşmanın amacı, onunla yeniden bir araya gelmek mi yoksa sadece arkadaş kalmak mı? Eğer amacın yeniden bir araya gelmekse, bu konuşmaların ilişkinizin bittiğine dair bir kabulleniş olmadığını gösterir. Bu durumda, konuşmaların ilişkinizi iyileştirmesine ve yeniden bir araya gelmenize yardımcı olup olmayacağını düşünmek önemlidir.
Eğer amacın arkadaş kalmaksa, bu konuşmaların ilişkinizin bittiğine dair bir kabulleniş olduğunu gösterir. Bu durumda, konuşmaların arkadaşlık için sağlıklı olup olmadığını düşünmek önemlidir. Örneğin, konuşmalar duygusal olarak sizi rahatsız ediyorsa veya ilişkinizin bitmesine neden olan sorunların devam ettiğini gösteriyorsa, bu konuşmaları sonlandırmak isteyebilirsiniz.
İşte eski sevgilinle konuşmanın amacını ve senin için ne anlama geldiğini düşünmene yardımcı olabilecek bazı sorular:
Onunla konuşmanın amacı nedir?
Bu konuşmalar senin için ne anlama geliyor?
Konuşmalar duygusal olarak seni rahatsız ediyor mu?
Konuşmalar ilişkinizin bitmesine neden olan sorunların devam ettiğini gösteriyor mu?
Bu soruların cevaplarını düşündükten sonra, eski sevgilinle konuşmaya devam etmek isteyip istemediğine karar verebilirsin.İşte eski sevgilinle konuşmaya devam etmek istersen dikkat etmen gereken bazı noktalar:
Sınırlarını belirle. Eski sevgilinle konuşmanın ne kadarını kabul edebileceğini belirle. Örneğin, onunla özel konular hakkında konuşmak istemiyorsa, ona bunu açıkça söyle.
Objektif ol. Eski sevgilinle konuşmanın, ilişkinizin bittiğine dair bir kabulleniş olduğunu unutma. Bu nedenle, onunla konuşmanın seni yeniden bir araya getirmeye zorlamasına izin verme.
Kendine odaklan. Eski sevgilinle konuşmanın, kendini tanımak ve geliştirmek için bir fırsat olduğunu unutma. Bu nedenle, konuşmaların sadece ona odaklanmamasına dikkat et.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılYüz kere söyledik yapmayın şunu diye. Hesabı kapat, buna bir son ver. Gerçeği de kendisine itiraf et, çünkü 1,5 aydır kandırılmakta olduğunu bilmeye hakkı var. Evli olsanız, kocam beni aldatıyor diyemezsin, sahte hesapla eşini başka bir kadın gibi ayartmak erkek için haklı boşanma nedenidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim diyorum ayrıyız diyorum
- +1 yıl
Afedersin, eski olduğunu görmemişim. O zaman hesabı kapat, bitir.
Soran+1 yılBenden bahsediyor ama
- +1 yıl
Olabilir. Yaptığın çok yanlış.
Seni senle aldatıyor. Sen birkaşkası olmuş olsaydın şuanda büyük bir hüsrana uğrardın. Bu yüzden açıklama yapmana gerek yok hatta başka kızlara yazıyorsun diye suçlamada buluna bilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyız zaten
Soran+1 yılSanki başka ilişkim varmış bitmiş gibi anlattım ve fotoğraf vs de attım tabi
Soran+1 yılEvet gerçek hesap zaten
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
31Cevap
u +1 yılBüyük bir hata yapmışsınız.
Diğer üyelerle olan yorumlarınızı okudum, durum çok vahim.
Başkası ile görüntülü konuşturmak hele hatanın yalanın daniskası.
Doğruyu söylerseniz sizden daha çok nefret edebilir.
Size tavsiyem en kısa sürede iletişimi kesmeniz.
Bir açıklamaya falan girmeden kapatın o hesabı, kesin onunla olan iletişiminizi.10 Yorumla
+1 yılSenin olduğunu anlamamışsa aklı fikri zihni sende değildir hiç olmamıştır zaten. Sal gitsin.
İnsan sevdiğinin ifade tarzından yaklaşımından her şeyinden anlar be
01 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle 3 yıl sevgiliydik şu an 7 8 aydır ayrıyız ama başka normal gerçek hesaptan bir buçuk aydır kanka olduk ama bana eski sevgilisini anlatıyor ben ona eski sevgilimi
+1 yılYeni travma is loading... Şaka mısınız siz ya ajsjshs Adamın kalbine iner cidden, kapat o hesabı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim 8 aydır ayrıyız
- İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBu işin bir yere bağlanmaz. Ya açıkça bendim en başından beri de ki bence iyi karşılamaz ya da kapat hesabını kendini de üzme boşuna
03 Yorumla
Soran+1 yılBendim desem ne olur ki
- +1 yıl
Çocuk kendini kandırılmış hissedebilir
Soran+1 yılO öyle zaten de
+1 yılo b*ku yemeden önce düşücektin insan gibi konuş olmuyorsa sal bu kadar basit :D vermeyin taktik falan :D
010 Yorumla
Soran+1 yılYaaa yedim o boku başka kız olarak konuşuyorum ayrılalı 7 8 ay oldu ama benden bahsediyor sürekli benim dedikodumu yapıyor
- +1 yıl
ee sonuç :D
Soran+1 yılSonuç yok işte ne bok yiyecem
- +1 yıl
engelle geç git bak hayatına napıcan başka
Soran+1 yılÇok seviyorum
- +1 yıl
naparsan yap
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun
- +1 yıl
söyleyeceğimi söyledim ister uyarsın istersen dinlemezsin yapıcak bişi yok.
- +1 yıl
Sen olduğunu anlamıştır
Soran+1 yıl@Kahvetelvesi8 öyle mi dersin ama hesap gerçek bi kere görüntülü konuştular
+1 yılEskiden neden ayrilmistiniz senin sucunmuydu kendi sucumu
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim suçumdu ben onu eleştirip gururunu kırdım
- +1 yıl
Eski. sevgilisinden bahset yani. senden neler. düşünüyor bak bakalım. ona gore ben oyum dersin
Soran+1 yılÇok uğraşmış benle olmak için ama ben onu sürekli eleştirdiğim için benle olmak istemiyor artık beni sevmiyormuş
- +1 yıl
Anladim. biraz daha konuş ve açıkla kimliğini bence
Soran+1 yılAçıklarsam bişey olur mu sence
Soran+1 yılRezil olurum bir buçuk ay konuştum çünkü
+1 yılAy tam filmlik ya yürü buluşma ayarla ya da konuşmayı bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılBuluşma ayarlayıp süpriz mi diyeyim
- İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani fotoğraf falan atmadan mı konuştun? Anlamadı mı senin olduğunu
03 Yorumla
Soran+1 yılAttım ama hesap gerçek hesap ya hikaye felan atıyor ya kız
- +1 yıl
Haa ben fake hesap sandım o yüzden 🤦🏻♀️ anlatsan nolur engeller mi
Soran+1 yılYüksek ihtimalle
itiraf et kim olduğunu, böyle sonsuza kadar gidemeyeceğini sen de biliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf edersem çok kötü olmaz mı
- +1 yıl
Evet kötü ama daha fazla böyle devam edersen daha da kötü olacak. Ghosting yapamayacağına göre itiraf etmek en az zararla çıkacağın yol. Hiçbir şey söylemeden ilişkini kessen çocuk depresyona girecek. Kimliğini daha uzun bir zaman sonra öğrenecek olsa, ki şimdiden fotoğraf, ses kaydı istemeye başlamıştır, bu sefer daha kötü tepki verecek. Bir de senin itiraf etmediğin bir durumda bunu fark ettiğini düşün, ne kadar iyi ne kadar kötü sonuçlanır sana olan hisleri hala duruyor mu bunu bilmediğim için bir şey diyemem. Ama bildiğim bir şey varsa aldatılmak gururumuza dokunur.
Soran+1 yılYok istemiyor ilk gün istedi ben olmadığımdan emin olmak için şu an ikimizde exleri anlatıp dertleşiyoruz
garip bir durumda bırakmışsın kendini, kendine gel:)
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar garip ki köşeye sıkıştım
Soran+1 yılBi yola girdim çıkamıyorum
+1 yılBunu neden yaptın. Sebebini de şöyle sonra özür dile
07 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yıl çıktık 8 9 aydır ayrıyız sonra başka kız hesabından istek attık ordan konuşmaya başladık o bana eski sevgilisi yani beni anlatıyor ben ona eski sevgilimi yani onu anlatıyorum
- +1 yıl
Orasını anladım. peki eski sevgilisi yani sen hakkında ne anlatıyor. Seni tatmin etti mi. yoksa yalan dolan mi
Soran+1 yılBaşlarda bir ay kadar ben sanmış sonra şu an dertleşiyoruz ve hayatında asla birini istemediğini felan söylüyor
- +1 yıl
Kimseyi istemeyisinin sebebi ne imiş. Hala sana bir şey hissettiğini yakaladın ise o hesabı kapat çık. Sonra onu kazan
Soran+1 yılYok kırgınmış herkese beni istemiyor maalesef
- +1 yıl
Sen istiyorsun ama. yoksa maalesef demezdin. ya da feyk hesaptan konuşmak gibi bir şey yapmazdın. Bence kimliğini açıkla. Senin için bu kadar çaba gösterdim de. yine istemez ise hayatına bak. kimseye bağımlı olma ve güçlü ol
Soran+1 yılBir buçuk aydır beni anlattı ben de ona eski sevgilimi ne kadar sevdiğimden bahsettim
Bişey olmaz devam et , anladığında da demek ki birbirimize aitiz diyecen
08 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahah o bana 1.5 aydır eski sevgilisini anlatıyor bende ona anlatıyorum
Soran+1 yılDuysa
Soran+1 yılValla boka saracak ben boku yedim
Soran+1 yılBir buçuk aydır anlatıyor ama ben onu sürekli eleştirdim gururunu kırdım o yüzden ayrıldı ama istemiyormuş beni
+1 yılNe diye bu işlere kalkışırsınız ki. 🙄 Konuşmayı kesmelisin resmen kandırıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılİgrencler ya ben de eski sevgili terörü yaşıyorum. İfitralar tehditler bilmem neler. Tiksindim gerçekten tiksindim tanıştığım güne lanet ediyorum artık
11 Yorumla
Soran+1 yılTerör değil ki kanka olduk eski sevgilimi ne kadar sevdiğimden bahsediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılO hesabı sil kaybol.15 gün sonra. Pişman olduğu söyle o hesaptan bahsetme yoksa adam asla barışmaz
017 Yorumla
Soran+1 yılKız 7 8 aydır ayrıyız 2.5 yıl sevgili olduk
Soran+1 yıl1.5 aydır başka kız hesabından kanka olduk beni anlatıyor sürekli ama nefret ediyormuş
Cevap sahibi+1 yılSende afet falan de belkide tahmin ediyodur. sen oldugunu
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimle öyle oldu 6 ayım afettirmekle geçti neler yaptım. ikna oluyor. sonra vazgeçiyor. evine çicek gönderdim. Kapısına gittim evde yoktu. Çok uğraştım artık yoruldum. Sonra kendi aradı.
Soran+1 yılEvet bende çok uğraştım ama hep beni anlattı bu zamana kadar ve beni istemediğini söylüyor bende eski sevgilim varmış da onu çok seviyormuşum gibi konuşuyoruz teselli ediyor beni
Cevap sahibi+1 yılFakelerle uğraşana kadar mücadele et. Onu tekrar kazanmak için. buluşmaya ikna et ben karşisina çıkamadim çünki adam şehirler arası çalısıyor evde durmuyor.
Cevap sahibi+1 yılO hesaptan adamın neye kırıldığını çöz. ne yapsa ikna olursun gibisinden sor işin kolaylaşır
Soran+1 yılGururunu kırdım o yüzden ayrıldı hayatımda kimseyi istemiyorum ama onu da istemiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılSevgisi bitmişse çok zor
Cevap sahibi+1 yılBelki öfke ilçede öyle konuşuyor olabilir.
Soran+1 yılGizli Üye
Soran
YENİ
Şimdi
Başka şehirde yaşayan kız arkadaşımdan istek atmıştık sonra beğendim tüm fotoları o da tanışıyor muyuz diye mesaj attı sonra ben sanmış kızla 2 dk görüntülü konuşturdum kimlik attım felan inandı biraz bir buçuk aydır ben ona eski sevgilimi ne kadar sevdiğimden bahsediyorum o da bana benden bahsediyor ama sevmiyormuş gururunu çok kırmışım silmiş artık beni
Soran+1 yılGururunu çok kırmışım çok kırılmış asla olmaz onla diyor
Cevap sahibi+1 yılBizimki daha kötüydü. Sevgi aşk herşeyi aşar emin ol.
Soran+1 yılSevmiyorum istemiyorum diye yemin etti özelden konuşabilir miyiz müsaitsen
Soran+1 yılHelinsumm intagram hesabına yazar mısın
Soran+1 yılFake hesap bu
Cevap sahibi+1 yılOlur
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞüphen var madem engelle kes konuşmayı... Birbirinizin duygularıyla oynamayın canım kardeşlerim benim, dünya kısa, üzmeyin birbirinizi, eğer şüphem yok seviyorum o da seviyor diyorsan gerçekleri söyle çok geç olmadan...
03 Yorumla
Soran+1 yılYok eski sevgilim 7 8 aydır ayrıyız
Cevap sahibi+1 yılBaya süre geçmiş ama bilmeye hakkı var gibi, biraz trip atabilir haklı olarak ama hala içinde bir şeyler varsa affeder...
Soran+1 yılSevmiyorum onu diye yemin etti ama sürekli de benden bahsediyor ve gece gündüz konuşuyoruz
Bende sevgilimle bunu yapmak isterdim, baska bir erkek gibi. Inanilmaz zevkli olurdu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta çok güzeldi şu an köşeye sıkıştım
Bence tiksindirici olmustur yeterince konusmak istemezsin daha fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka olduk bir buçuk aydır beni anlatıyor
Soran+1 yılBirbirimize exleri anlatıp dertleşiyoruz
Başkalarının hayalleri ve duyguları ile oynamaktan başka hiçbir şey bilmezsiniz siz kızlar.
00 YorumlaÇıkmaz sokak 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok fena
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşadım aynısıını bir süre sonra kendisi anlıycak olayı
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi ne yaşadın
Cevap sahibi+1 yılAynı senin yaptığın gibi bir şey yapmıştım sonra kendisi buluşmak istedi ve sonra anlamıştı
Soran+1 yılBen de farklı şehirdeyim dedim senin olduğun şehre gezmeye gelcem felan dedim
Soran+1 yılSonra naptı kızdı mı ne kadar konuştunuz
Cevap sahibi+1 yılYoo sadece 1 nefret ediyorsa 10 nefret etmeye başladı dkdmxmx
Soran+1 yılHahahahahahaha çok iyi döfmrkflflflf
İnternet & Teknoloji konusunda 611 cevap paylaştı. Benim desen konusmazmi yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEngeller
+1 yılKendin olmayı dene mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılEngeller
- +1 yıl
o zaman istenmediğini kabul edeceksin, kendine değer vermek deniyor buna da
+1 yılDürüst ol söyle kendisine
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylersem konuşma bitecek
- +1 yıl
Diğer türlü daha kötü bence
Soran+1 yılFlört etmiyoruz dertleşiyoruz o beni anlatıyor ben de eski sevgilimi yani onu
- +1 yıl
Yeniliklerine engel ama yeni bir hayatın olmasına sevgilin olmasına
+1 yılGeçmçç olsun rezil olmuşsun engelle ve yazma bence
07 Yorumla
Soran+1 yılFlört etmiyorum kanka olduk
- +1 yıl
Daha kötü direkt engelle
Soran+1 yılBirbirmize exleri anlatıyoruz
- +1 yıl
Sövüyor my sana
Soran+1 yılOnu çok kırdığımı söylüyor çok sevmiş zamanında ama gururunu kırdığım için istemiyor
- +1 yıl
Qhaha sennne dedin
Soran+1 yılBen de eski sevgilimi çok seviyorum yaptıklarım için pişmanım dedim
+1 yılYa bırak Allah için dümeninde bu kadarı
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka olduk 1.5 aydır eski sevgililerimizi anlatıp dertleşiyoruz
+1 yılCok vasat bir durum ya cocuk acisindan.
03 Yorumla
Soran+1 yılFlört değil bana eski sevgilisini anlatıyor bende ona eski sevgilimi anlatıyorum
- +1 yıl
Eski sevgilisi sen mi oluyor sun bu durumda anlattigi 😂😂😂
Soran+1 yılEvet ben de onu anlatıyorum bir buçuk aydır gece gündüz anlatıyoruz
Engelle hesabı da kapat.
010 Yorumla
Soran+1 yılAma gece gündüz konuşuyoruz
Soran+1 yılOnu çok seviyorum benim yüzümden ayrıldık
Soran+1 yılO ayrıldı ben ayrılmadım ki kavga trip vs derken ayrıldı
Soran+1 yılFırsat vermedi ki çok kırılmış bende pişmanım
Soran+1 yılAhhaha konuşabilsem
İnternet & Teknoloji konusunda 560 cevap paylaştı. O hesaptan da ayarla 3lü takılın alksşjda
010 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah off sürekli benden bahsediyor gelecem yüz yüze konuşacaz felan sanıyor köşeye sıkıştım
Soran+1 yılAma başka kızla konuşturdum görüntülü asla sevgili istemiyormuş ve arkamdan sallıyor bir buçuk aydır
Soran+1 yılAsla hayatında sevgili vs istemiyormuş
Soran+1 yılGece iyi geceler sabah uyanınca günaydın yazıyoruz
Soran+1 yılGün boyu konuşuyoruz
Soran+1 yıl7 8 aydır ayrıyız
- İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yıl2 sezon dizi çıkar buradan yazarlara duyurulur 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılOlayları bi duysan 😂
- +1 yıl
Noolmus noolmus 😂😂😂
Soran+1 yılAnlatayım mı özelden
- +1 yıl
Anlat
Soran+1 yılBak özele
+1 yılNasil yani baska hesaptan?
00 Yorumla
+1 yılBaşka işin gücün yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ne namuzsuz mussun
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kanka olduk bana eski sevgilisini anlatıyor bende ona eski sevgilimi anlatıyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Ne diye konuşuyorsun başka biri olarakmı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÇünkü başka arkadaşımdan yazmıştım sonra kabul edince öyle oldu
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAçıkla hemen😂
09 Yorumla
Soran+1 yılAçıklarsam biterim bir buçuk aydır eski sevgililerimizden bahsediyoruz
- +1 yıl
Ortadan yok ol ne diyim.. açıkla güzelce ama şok olacak kesin.
Soran+1 yılAçıklarsam çok büyük rezil olmaz mıyım
- +1 yıl
Seviyor musun? Devam et dicem sonu nokcak ortadan kaybol direkt
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Güzelim nolcak böyle 🌸 .. o seviyormuymuş peki hâlâ . Dönsen severmi hâlâ seni ne anlattı
Soran+1 yılBaşka şehirde yaşayan kız arkadaşımdan istek atmıştık sonra beğendim tüm fotoları o da tanışıyor muyuz diye mesaj attı sonra ben sanmış kızla 2 dk görüntülü konuşturdum kimlik attım felan inandı biraz bir buçuk aydır ben ona eski sevgilimi ne kadar sevdiğimden bahsediyorum o da bana benden bahsediyor ama sevmiyormuş gururunu çok kırmışım silmiş artık beni
- +1 yıl
Bilemiyorum ki.. unutmadim diyemez senle konuşuyor, unutmadim derse şu an senle olan bir şeye taş koymamak için olabilir.. sen dedigim de iste arkadaşıni diyorum.. hoşlantiysa tas koymamak için.
Soran+1 yılHayatımda sevgili istemiyorum diyor flört olarak yazsam konuşur muydun dedim konuşmazdım dedi
Eee bizden ne istyn
05 Yorumla
Soran+1 yılYardım
Soran+1 yılNe bok yiyecem tıkandım kaldım
Soran+1 yılO
Anlamıştır
07 Yorumla
Soran+1 yılKız hesabı gerçek başta ben sandı da görüntülü konuşturdum bi kere
Soran+1 yılÇünkü engelleyim
Soran+1 yıl😂😂 ama kız hesabı gerçek hesap
+1 yılzeka
01 Yorumla
Soran+1 yılİq um yüksek ona gelince düşüyor
Telefonu g. tune sok
01 Yorumla
Soran+1 yılYakında öyle yapacam
+1 yılÇık dürüstçe söyle
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 609 cevap paylaştı. daim olsun
00 Yorumlasadece engelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılEngelle geç
00 YorumlaZaman kaybetme
00 Yorumla
+1 yılHangi durumu ne dion
00 YorumlaAyrıl gel yanıma mutlu ol derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız komediii
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma sorma
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevam konusun
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Soran+1 yılHayatında kız vs istemiyormuş sevgili benim arkamdan sayıyor 1.5 aydır
Cevap sahibi+1 yılVay peze*nke bak sen
Soran+1 yılAma mıhabbet çok iyi ne bok yiyecem
Cevap sahibi+1 yılO degilde 1,5 aydir yazisma tarzindan senin oldugunu nasil anlamadi? Bekide anladi ama caktirmiyor, kizim oynayacaksan iyi oyna
Soran+1 yılAbla taktik ver bunla 2 3 yıl çıktık şu an 7 8 aydır ayrıyız başka kız hesabından konuşuyorum hesap gerçek hesap kızla görüntülü felan konuşturdum bi kaç kez ama muhabbet çok ilerledi
Cevap sahibi+1 yılBen pek anlamam bu islerden ama yerinde olsam hic ugrasmazdim. daha iyi erkekler var etrafina bakin gez toz, o kossun pesinden
- +1 yıl
Görüntülu konuşturduğun kıza aşık olmuş
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii bana eski sevgilisini anlatıyor yani beni bende ona eski sevgilimi anlatıyorum kanka olduk dertleşiyoruz
- +1 yıl
O kıza aşık olmutek gercek bu goruntulude ki kız sanıyor onunla ciddi dusunuyor ondan da samimi sekildr eskisini bahsetmis anlatmis soru isareti olmasin diye
Soran+1 yıl@Gamsızmaviii hayır bende ona eski sevgilim olduğunu onu çok sevdiğimi söylüyorum o da bana ben zaten hayatımda hiç bir sevgili vs istemiyorum diye dertleşiyoruz
- +1 yıl
Sen öyle inan peki görceksin o kıza tutulduğunu
+1 yılCok zevkli yaaa
011 Yorumla
Soran+1 yılBoka sardı başta çok zevkliydi
- +1 yıl
Bence hala cok zevkli olabilirr 😅 cok isterdim yapmayi
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Ahaha burada mi yaziyim? 😂😂
Soran+1 yılYazzz
- +1 yıl
Yokk dolusuyolar sonra 😅 ozele geliyosan gel
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Gelmedii
Soran+1 yılGelmesi lazım
- +1 yıl
Tm ettim
- +1 yıl
Yaziyo musun
şeytann
02 Yorumla
Soran+1 yılŞeytanla kanka olduk
+1 yılSeviyor mu
09 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum artık bıraktım onu diye yemin etti 😔
- +1 yıl
İnceleyelim mi
Soran+1 yılNasıl incelicez
- +1 yıl
Analiz sonra soru cevap
Soran+1 yılTamam hadi yap
- +1 yıl
İg kullanıyor musun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Söyleyin niclinixi
Soran+1 yılSana mesaj attım burdan
+1 yılişsiz misin ya
00 YorumlaBoşa yorma kendini
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eski sevgilimle başka hesaptan 1,5 aydır konuşuyorum, bana ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler