İnternet & Teknoloji Ya telefonlarda reset için bir reed switch kullanılsa, mıknatısla aktive etsek müthiş olmaz mı? Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlayanlar yorum yapsın sadece Güncellemeler+1 yıl Bazen pili çıkarıp takmak gerekiyor o yüzden Ya telefonlarda reset için bir reed switch kullanılsa, mıknatısla aktive etsek müthiş olmaz mı? Cevapla Telefon Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı. Reset için 3 tane tuşa aynı anda belli bir saniye basılı tutuyorsunuz zaten..👍🏻 0 2 Yorumla Richardgör +1 yıl O software reset, hardware değil, yani telefon yazılımda kitlenirse açamazsın Yorumla gokantemur +1 yıl Evet software. 👍🏻 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ee sonra yanlışlıkla bi mıknatısa denk gelse ne olacak 0 3 Yorumla Richardgör +1 yıl Belli mesafeden ve belli uzaklıktan çalışır biliyorsun Yorumla u tenedos +1 yıl sorun orada bilmiyorum :P Yorumla Richardgör +1 yıl Denk gelirse reset yer ama pili çıkarnak şçin telefoncuda gezmezsin😉 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl o ne hocam 0 6 Yorumla Richardgör +1 yıl Magnetik alanda aktive olan bir anahtar çekirgem) Yorumla Doludoludolu +1 yıl vuu tamam Yorumla Richardgör +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 sen şimdi kesin biseksiyoneride bilmşyorsundur)) Yorumla Richardgör +1 yıl Sen kötü şeyler düşünmeden ben söliim orta gerilim de ayırıcı denen bir anahtar)))) Yorumla Doludoludolu +1 yıl elektrik hocası mısınızusdghjd ben napım alla allah ya bunu bilip 😂 Yorumla Richardgör +1 yıl Değilim))))) herbokolog olmak kolay mı sandın hanpi yampi)))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Reset için 3 tane tuşa aynı anda belli bir saniye basılı tutuyorsunuz zaten..👍🏻
O software reset, hardware değil, yani telefon yazılımda kitlenirse açamazsın
Evet software. 👍🏻
ee sonra yanlışlıkla bi mıknatısa denk gelse ne olacak
Belli mesafeden ve belli uzaklıktan çalışır biliyorsun
sorun orada bilmiyorum :P
Denk gelirse reset yer ama pili çıkarnak şçin telefoncuda gezmezsin😉
o ne hocam
Magnetik alanda aktive olan bir anahtar çekirgem)
vuu tamam
🤣🤣🤣🤣 sen şimdi kesin biseksiyoneride bilmşyorsundur))
Sen kötü şeyler düşünmeden ben söliim orta gerilim de ayırıcı denen bir anahtar))))
elektrik hocası mısınızusdghjd ben napım alla allah ya bunu bilip 😂
Değilim))))) herbokolog olmak kolay mı sandın hanpi yampi))))