İnisagramda seçenek oluyor facebok hesabinı ekle diye ve Facebook da hangi hesapda girişin varsa otoamtik olarak onla giriş yapıyor inistgaramında sana gönderdiği bildirim yani bu kişi 2 alanda aynı anda paylaşım yapıyor demek istiyor
Kullanması önemli değildi ben ona hesapları konusunda yalan söylememesi sadece kullandığını haber vermesi gerektiğini söylemiştim defalarca kez bunun için tartıştık bile ama yalan söylüyormuş hâlâ maalesef
Bende sevgilimle aptalca bir şey için ayrıldım çok kıskançdı yanımdan kız geçse ona mı baktın derdi bakmadığım halde yinede baktın diyodu bu 5 6 defa tekrarlandı küsüp barışdık sonunda da ayrıldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Facebook hesabı var ve aynı gönderiyi hem orada hem de Instagram'da paylaşmış o yüzden de Facebook ta da gözüküyor yorumun
Bunu başka nasıl kanıtlayabilirim
Onu bilemiyorum
Instagramdan silince Facebookta da siliniyor mu
Aynı gönderi iki yerdede paylaşılıyor ve senin yorumun iki uygulamada da gözüküyor
Facebook kullandığı anlamına gelir mi
Tabiki
Bunu nasıl kanıtlayabilirim başka
Bilemiyorum okadarını
Peki Instagramdan sildigim yorum Facebookta da siliniyor mu
Peki Instagramdan sildigim yorum Facebookta da siliniyor mu
Yani 2 hesaptda 1 hesaba bağlı
Facebook mu kullanıyor
Evet
Hatta bezen inisgaramda stori paylaşdıği zama yanda gönderi pyalaştıği zaman facebookda da paylaşılıyor
Facebook hesabını nasıl bulabilirim
Facebook hesabın varsa görnut zaten rehberinde olan tum kişlirler orada
Açtım hesap ama bulamadım maalesef
Önerilen arkadaşlara bak
Arkadaşımın Facebook hesabını kullanıyorum demişti mümkün olabilir mi böyle bir şey yoksa kendi hesabımı mı vardır
Kendi hesabı vardır yani iyi de neden bunu sorun yaratıyorsunki facebook kullanmakda inisgaram kullanmak gibi
Bana kullanmıyorum demişti
Emin misin kendi hesabı olduğuna
Benim kendimin var öyle ondan söyledim inistagramda stori paymaştığimda otomatik facebookda da paylaşılıyor
Eminsin yani kendi hesabı olduğuna dimi
İnstagram hesabından Facebook hesabını görebilir miyim
Yani başkasında hesabıni bağlamak münkün illa kendi hesabın olması gerekmez
Nasıl yani anlamadım detaylı anlatır mısın ayrılmayı düşünüyorum çünkü
İnisagramda seçenek oluyor facebok hesabinı ekle diye ve Facebook da hangi hesapda girişin varsa otoamtik olarak onla giriş yapıyor inistgaramında sana gönderdiği bildirim yani bu kişi 2 alanda aynı anda paylaşım yapıyor demek istiyor
Facebook hesabını ekle diyen kısma girdim ama herhangi bir hesap görünmedi
Facebookda girişde hangi hesapsa onunla giriş yapıyor
İnstagram da görünmüyor olması kullanmıyor anlamına gelmiyor dimi
Evet sadece 2 alanda aynı zamanda paylaşım yaptiğı için mesaj gelmiş eğerki facebook hesabinı inisgarama eklemeseydi haberin bile olmazdi
Bunun için ayrlımaya değmez
Kullanması önemli değildi ben ona hesapları konusunda yalan söylememesi sadece kullandığını haber vermesi gerektiğini söylemiştim defalarca kez bunun için tartıştık bile ama yalan söylüyormuş hâlâ maalesef
Belki arkadaşinin hesabıdır
Seviyormusum onu?
Nasıl emin olucam
Telefonuna bakarak
Seviyorum tabiki
Ondan ayrılmak seni çok kötü etkiliyeceğini biliyormusn?
Telefonuna bakamam kendi hesabından bulamaz mıyım
Bana yalan söylemiş nasıl etkilerse etkilesin
Konuş bence mantıklı açıklaması ola bilir yani belki arkadaşın hesabı o yuzden sende facebookda önerilen arkadaşlarda göremiyorsun
Konuyu nasıl açıcam
Bana neden yalan soyledin facebook hesabın varmış falan filan
Ben bu tarz şeyleri hep soruyorum o da bana kanıt göstermediğin sürece hiçbir şey cevaplamam dedi
Aramızda güven problemi hep var hep hesap açıp açmadığı konusunda tartışırız o yüzden Facebook hesabını bulup ona göstermek istiyorum
Güven problemi en büyü probelmlerden biridir yarın evlendiğin zaman nolucak? O yuzden zamanın varken hallet ya da ayrıl
Bende sevgilimle aptalca bir şey için ayrıldım çok kıskançdı yanımdan kız geçse ona mı baktın derdi bakmadığım halde yinede baktın diyodu bu 5 6 defa tekrarlandı küsüp barışdık sonunda da ayrıldım
bir şey rica etsem senden olur mu
Tabi buyur
Bi gizliden çıksan da özelden yazsam olur mu tekrar kapatırsın hesabını
Çıktım
Çıkmamışsın
Tekrar bak