İnternet & Teknoloji Kulaklığı tablete takıyorum, okumuyor, çıkarıyorum kulaklık bağlanıyor. Acil çözüm? seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çıkarınca 1 saniye bağlanıyor sonra kopuyor. Kulaklığı takınca bağlanmıyor. Güncellemeler+1 yıl Allah razı olsun. Kürdan soktum içinden siyah bir toz çıktı. Şimdi kulaklık bağlanıyor. İstediğim kadar BP dinleyebilirim😏😌🙏 Kulaklığı tablete takıyorum, okumuyor, çıkarıyorum kulaklık bağlanıyor. Acil çözüm? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. giriş kısmını temizle ama zaten bulmuşsun sorunu :) 0 0 Yorumla
Lexarate Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tam fırçayla giriş kısmını temizle yazacaktım ki... Bulmuşsun yolunu :D 1 3 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla Lexarate +1 yıl Kürdanla yapma ama. Kırılır içinde kalırsa onu çıkartırken de içerdeki elektronik yolları kırabilirsin. En iyisi eski kullanılmayan bir diş fırçası. ya da dandik bi diş fırçası al ve bu işler için kullan Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Çok ilerletmedim ve sadece narince değdirdim ilk defa yapıyorum korkarak temizledim içini. Yorumla
ReİsSfA Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tableti aç kapa yap Türk usulü teknolojik aletin beynini yerine getirme operasyonu denir buna😂 0 4 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Denedim işe yaramadı.. Yorumla ReİsSfA +1 yıl soketle alakalıdır muhtemelen servise götür Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Servise götürme imkanım yok.. Yorumla ReİsSfA +1 yıl O halde bu imkan oluşana kadar cihazını kulaklıkla kullanamayacaksın Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl sokette bır problem var, ıcıne pıslık kacmıs olabılır ınce bı ıgneyle temızlemeyı dene 0 7 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl İğne yokki. Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Kürdanla olur mu Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl soketın ıcıne sokabılecegın ınce bır seyle de yapabılırsın kulaklıgı soktugun yer Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl olur kurdan da ama fazla zorlama Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Tablet bozulur mu? Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl bozulmaz ya fazla zorlama ama ıcındekı pıslıgı al sadece Yorumla seriatdinislamm +1 yıl İşe yaramadı. İçi temiz bide Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Başka kulaklık denedin mi?Kulaklığı başka cihazda denedin mi? 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bp ne, akaryakıt istasyonu mu kanka 0 1 Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Değil. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendin çözmesi aferin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
giriş kısmını temizle ama zaten bulmuşsun sorunu :)
Tam fırçayla giriş kısmını temizle yazacaktım ki... Bulmuşsun yolunu :D
🙏🙏🙏
Kürdanla yapma ama. Kırılır içinde kalırsa onu çıkartırken de içerdeki elektronik yolları kırabilirsin. En iyisi eski kullanılmayan bir diş fırçası. ya da dandik bi diş fırçası al ve bu işler için kullan
Çok ilerletmedim ve sadece narince değdirdim ilk defa yapıyorum korkarak temizledim içini.
Tableti aç kapa yap Türk usulü teknolojik aletin beynini yerine getirme operasyonu denir buna😂
Denedim işe yaramadı..
soketle alakalıdır muhtemelen servise götür
Servise götürme imkanım yok..
O halde bu imkan oluşana kadar cihazını kulaklıkla kullanamayacaksın
sokette bır problem var, ıcıne pıslık kacmıs olabılır ınce bı ıgneyle temızlemeyı dene
İğne yokki.
Kürdanla olur mu
soketın ıcıne sokabılecegın ınce bır seyle de yapabılırsın kulaklıgı soktugun yer
olur kurdan da ama fazla zorlama
Tablet bozulur mu?
bozulmaz ya fazla zorlama ama ıcındekı pıslıgı al sadece
İşe yaramadı. İçi temiz bide
Başka kulaklık denedin mi?
Kulaklığı başka cihazda denedin mi?
Kulaklığın jak çıkışı sorumludur.
Bp ne, akaryakıt istasyonu mu kanka
Değil.
Kendin çözmesi aferin