İnternet & Teknoloji Hiç 21 inç monitör kullandınız mı? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullandım, gözüm ağrıdı, iyi değildi Kullandım, gözüm ağrımadı, iyiydi Kullanmadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Pardon 24 inçmiş Hiç 21 inç monitör kullandınız mı? Cevapla Monitör Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kullandım, gözüm ağrıdı, iyi değildi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göz ağrısı ne alaka, o panel ile alakalı bir durum. Kaliteli bir monitörde ağrı olmaz. 1 4 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl 21 inç SEG TV'yi monitör olarak kullanıyorum da sanki biraz gözüm ağrıdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz flat monitör olarak kullanılır mı hiç. Ağrımaz ise sorun var. TV nni görevi uzaktan yaymak. Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kullandım 0 2 Yorumla KnightsSword +1 yıl Göz ağrısı 21 inchle alakası yoktur Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl 21 inç SEG TV'yi monitör olarak kullanıyorum da sanki biraz gözüm ağrıdı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kullandım, gözüm ağrıdı, iyi değildi
Göz ağrısı ne alaka, o panel ile alakalı bir durum. Kaliteli bir monitörde ağrı olmaz.
21 inç SEG TV'yi monitör olarak kullanıyorum da sanki biraz gözüm ağrıdı
Düz flat monitör olarak kullanılır mı hiç. Ağrımaz ise sorun var. TV nni görevi uzaktan yaymak.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kullandım
Göz ağrısı 21 inchle alakası yoktur
21 inç SEG TV'yi monitör olarak kullanıyorum da sanki biraz gözüm ağrıdı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!