Birisinin kullanıcı adını biosunu ppsini falan biliyorum ama ne kadar yol denediysem bulamıyorum yardim edin a dostlar
2 ay
İnstagramdan birini bulmak için?

Birisinin kullanıcı adını biosunu ppsini falan biliyorum ama ne kadar yol denediysem bulamıyorum yardim edin a dostlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abla valla ben de adımı soyadımı yazıyorum beni de bulamıyorlar
Daha önce engellendiysen aynı telefon ve numarayla açtığın hiçbir hesaptan ona uladamazsin
Yok engellemedim
Sen engellendiysen?
Yanlis yazmisim Yani başka hesaptan engellendim
Tamam ondan bulamıyorsun. Çünkü oluşturacağın diğer hesapları da engellediği için ulasamiyorsun. Nickini bana versen hemen çıkar bende mesela
He teşekkür
Rica ederim beybi
Ben fake oluşturduğumda hemen önerilenlerde çikti takip ettim sonra ordanda engellendim tabi sebepsizce
Farketmez. Şimdi bende 3 tane instagram hesabı var. İkisi fake biri orijinal hesap. Kızın biriyle sexting yaptım dün, sonrasında beni engelledi o fake hesabın birinden. Daha önce ikinci fake den de yazmıştım ben kıza mesajı duruyordu. Dün sohbet ettiğim hesabı engelleyince, diğer fake hesaba girip baktım orada da engelli görünüyorum, normal instagram hesabımdan arattım onda da bulamadım. Instagramin özelliği bu. Yani seni engellerken yeni oluşturacağın diğer hesapları da engelliyor ki yeni açtığın hesaptan onu bulamayasin. Anladın mı
Vay *** Instagram ndksnx
Sürekli engelleyen sen olduğun için farketmemissin. Şimdi sen engellenince yeni anlıyorsun sjsjdhhdj
Yaş kaç senin
Zjdkdnnx
Yas kaç
1
2 rakamı yazmayı unutmuşsun 😁
Napcan yasimi
Yaşı boş ver eklesene
Bni.
Başkasının profildebb vak
Engelle direkt
Biosu ne?
bulursun