Bulsamda istek atsam kim nasıl nerde buluyor anlamıyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne aradığını ne istediğine bağlı
Açık net olmana bağlı hersey
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Rica ederim ne demek 😊. Açık ve nwt olsam ne olacak sıfırı sıfırla çarpamam
Nefes alıyorsak umut hep vardır unutmayin benimde çok takipçim yok ama insan gibi İnsanlar var as olan budur
Umarım hepimiz güzel insanlarla karşılaşırız
68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan kalplere yüreklere dokunmak
Umarım hersey gönlünce olur
Bende yalnızlıktan muzdarip bir insanim
Allah kalbimize gönlümüze göre versin inşallah ne diyeyim ki
Umarım bizde yaşadığımız sürece iyi ve güzel şeyler yapıp yüreklere dokunabiliriz. Rabbim hepimizin derdine derman olur inşallah.
Amin
Hayat denilen yolculuğun başındasın
O yolculuk uzun
Daha dur ne sürprizler var
O süprizler beni çok yormasın dilerim. Bilirim hepsi mutlu etmez aama isterim hepsi mutlu etsin. İstediğim gibi ya da istediğimden güzel olsun. Dilerim hepimiz için öyle olur
Umarım hersey gönlünce olur
Kalbine gönlüne göre birini bulursun
Ben bulmuştum ama sonrasında terk edildim
Amin herkes için öyle olur
İnşallah ne diyeyim ki
Çıkar ama aşırı zor yani olan vardır ama oluru yoktur böyle bir durum.
Oluru olan durumu nasıl bulunur peki
Ya şöyle şimdi. Bulsanız da aynı ilden çıkması zor görmüyorsunuz kaç tane sevgilisi var da haberiniz yok sizi aldatıyor mu bilemezsiniz mesela. Size denk gelene kadar kaç kişiyle konuştu bu da var. Mesaja bakmıyor diyelim size işim var şu bu diyecek gerçekte görmediğiniz birisi olduğu için güvenilir değil açıkçası. Çok üzülürsünüz size yazık olur.
Siz sosyal medyadan bulma konusunda biraz ısrarcı gibisiniz. Size tavsiyem hayatta karşınıza çıkan kişilerden bulmanız olacaktır. Başarılı yakışıklı kibar birisi olduğunu düşünün görüyorsunuz mesela bu kişiyi tanıyorsunuz. Ama sosyal medyada aynı şekilde profili olsa ne olur ki size öyle davranıyor kim bilir başka yerde nasıl bilemezsiniz işte
Haklısınız gerçekten. Ben biraz sabırsız davranıyorum karşıma böyle biri çıkmadığı için
Nasıl yenilir bu sabırsızlıkta bilmiyorum
Ya aslında hormon, duygu falanda etki ediyor baya bide çevreden görüyoruz millet mutlu bizde bulsak mutluluğu ne olur diye düşünüyoruz. Normal insanlar gibi çevre edinin zaten karşınıza illaki size uygun birisi çıkacak sadece fırsatı bulup değerlendirmek size kalıyor sorun o.
Öyle olunca da sabırsızlaşıyor insan niyeleşiyor. Arkadaşlarım var ama takıldığım çevre hep kızlardan oluyor. Oluşturduğum çevrede o şekilde
Daha iyi aslında. Bence bekleyin fırsat çıkacak emin olabilirsiniz. Siz aramaya başlarsanız karşınıza da öyle birisi çıkacaktır. Ama eğer siz doğru kişiyi beklerseniz karşınıza da doğru kişiyi bekleyen çıkacaktır. Bu arada her şey ilişki değil. Eğer hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler / okul falanda olabilir varsa eğer onları yoluna koymanız daha mantıklı olacaktır.
Şuanlık yok çok şükür sürükleniyoruz işte hayatın içinde
O zaman önerim ilişki arayın ya da aramayın olamayacağı için diyebileceğim hiçbir şey yok. Sormak istediğiniz başka soru varsa sorabilirsiniz.
Yok teşekkürler. Aeayan devasınıda belasınıda bulurmuş. Deva bulmak istiyorum. Aramayıda bırakırım belki bakalım
Ben karşınıza çıkacağına inanıyorum. Hayırlısı olur umarım.
Çok teşekkürler 😊
Ben teşekkür ederim fikrimi dinlediğiniz ve mantıklı bulduğunuz için. Burada öylesine dolanıyorum bazılarına fikir veriyorum da burnunun dikine gidiyorlar kötü hissediyorum siz dinlediniz iyi hissettim teşekkürler
Olur mu çok güzel bi yorum yaptınız. Benim için değerli bir yorumdu. Keşke herkes böyle cevaplar verse. Biraz yol gösterse. İnsan yolu bilemeyince telaşlanıyor. Rehavete kapılıyor. Soramıyor. Yolu her anlatanın anlattığını anlamıyor.
Sizinle sohbet etmek çok hoştu konuyu da kapatamıyorum maalesef. Beceremiyorum yani olmuyor.
Onure oldum çok teşekkürler
Ordan hayır mı çıkar be herkes ya evli ya başı bağlı
Ya nerden hayır çıkar. Nereyi tercih edersin
En sağlıklısı eşin dostun tavsiye ettiği hani arkadaş vesilesi
Haklısın öyle
Bendede durumlar aynı gel sen beni bende seni bulayım
Instadan ortak arkadaslar falan
Yok bulunmuyo ordan
Nedem
Yok çünkü
Okul falan da mı yok
Yok okulda dalanda