İnternet & Teknoloji 2 ay Kullanmayı en sevdiğin emoji hangisi? Esra1405 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 🙄 Kullanmayı en sevdiğin emoji hangisi? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 15,9b cevap paylaştı. Ben genelde karşımda ki kişiye göre karar veriyorum ama en çok şunu severim ♾️ 1 2 Yorumla Esra1405 2 ay Çok şey ifade ediyor Barış_LonelyForever 2 ay ✨
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 2 ay 🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️ bu 1 0 Yorumla
nedendirbilmemki Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️💅🏻💅🏻💁🏼♀️💁🏼♀️💁🏼♀️ 1 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay 🤨gerçekte de yapabildiğim için sol kaç 2 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 25 , eic 94% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. 🥲ve🥹 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. 🤗🤗😂🙋♂️😉🤲💸 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😁😻Bunlar 1 0 Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay 🥺 en sevdiğim emoji 1 1 Yorumla Esra1405 2 ay Ama bu çok masum 🥺 Yorumla
AcizYaşamFormu Takip Et Xper 3 Yaş: 29 2 ay 🧐 Bu var 1 1 Yorumla Esra1405 2 ay Bu da iyiymiş 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben genelde karşımda ki kişiye göre karar veriyorum ama en çok şunu severim ♾️
Çok şey ifade ediyor
✨
🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️ bu
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️💅🏻💅🏻💁🏼♀️💁🏼♀️💁🏼♀️
🤪🤣💋💋💋🙈🙉🙊
🤨gerçekte de yapabildiğim için sol kaç
😔😔😔😔 bolca bu artık
🥲 nasilsin iyiyim emojisi