İnternet & Teknoloji 2 ay En çok sevdiğiniz ve kullandığınzı emoji hangisi? delikanlı______ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim 😂👀😎 bunlar En çok sevdiğiniz ve kullandığınzı emoji hangisi? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 6,9b görüş paylaştı. Gülme emojisi :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızıntekiişte Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 32% 1 ay Emoji kullanmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
birumuttu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 98% 2 ay 🙃😏🙄☹️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 2 ay 😂😒😎😏🥺 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 24 , eig 100% 2 ay 😋💋😘🤤 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 98% 2 ay 😂😅🤗🥺😈 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ZorHayalllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 100% 2 ay 👻😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay ❤️🙏bunlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Gülme emojisi :D
Emoji kullanmiyorum
🙃😏🙄☹️
😂😒😎😏🥺
😋💋😘🤤
😂😅🤗🥺😈
👻😅
❤️🙏bunlar