TTNET'in telefon tacizine maruz kalıyor musunuz siz de?

Bir buçuk yıldır TTNET ile cebelleşiyorum, vallahi fenalık geldi.

3 yılı aşkın süre önce TTNET aboneliğimi iptal ettirip Superonline'a geçtim. Niye? Çünkü TTNET'in berbat müşteri hizmetleri anlayışından fenalık gelmişti. Rahat ederim sanmıştım, nasıl da yanılmışım!

TTNET müşteri hizmetleri, Superonline ile taahhüdümün bitmesine yakın beni aramaya başladı: Daha hesaplı internet için TTNET'e geçmeyi ister miymişim?

Başka bir şirketle olan kontratımı ne cüretle takip ettiklerini sordum her aradıklarında. Kimisi bu soru üzerine suratıma telefonu kapattı, kimisi "altyapı anlaşmamız var ehuhe" deyip pişkinliğe vurdu, kimisi topu yöneticisine attı.

Neyse uzatmayayım, ben bu arkadaşları muhtelif yerlere şikayet ettim. Başvurduğum bir mecra da şikayetvar. com mesela; oradaki ilk paylaşımımın ardından TTNET'ten bir yetkili arayarak, bir daha aranmayacağımı söyledi.

İki gün sonra, bir gün içinde tam üç kez, üstelik aynı sebepten ötürü arandım!

Tekrar şikayetvar. com'a yazdım. Yeniden aradılar, bir daha aramayacaklarını söylediler.

Allah için, 444 03 75 beni bir daha aramadı. Ama başka ne kadar TTNET bölge ofisi varsa, hala hepsinden aranıyorum. O kadar şahane bir sistemleri var ki; genel merkezden sildikleri (veya aranmama şerhi koydukları bilgilerimi) anlaşmalı oldukları diğer çağrı merkezlerine bildirmiyorlar!

İşte 1 buçuk yılı böyle geçirdim. En son geçenlerde yine aradıklarında çıldırıp twitter'dan yazınca, üçüncü kez bir yetkili beni arayıp (?) "bir daha aranmayacağımı" söyledi. İnandırıcı mı? Bu saatten sonra elbette ki hayır...

Ben her ihtimale karşı, son e-ticaret yasası düzenlemesine de güvenerek BTK'ya şikayet ettim TTNET'i. BTK, Digitürk'ün aramalarının kesilmesine yardımcı olmuştu, TTNET için de işe yarayacak mı göreceğiz.

E, sizi de TTNET ve benzeri ısrarcı şirketler arıyor ve mesaj gönderiyor mu? Bu reklam tacizinden kurtulmak için sizler ne yapıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şunu da söyleyeyim: E-ticaret yasasında yapılan yeni düzenlemeden sonra, GSM operatörlerinin sizin bilgilerinizi anlaşmalı kurumlara vermeleri yasaklandı. Ve operatörünüzü arayarak, izniniz olmadan gönderilecek her türlü reklama hattınızı kapatabilirsiniz. Bunu yapanınız var mı? Benim mesaj kutum bir aydır bir hayli hafifledi mesela :)
Güncellemeler
+1 yıl
Wuhuu, bu durumdan şikayetci olanların çok olduğunu biliyordum ama, bu kadar olduğunu bilmiyordum :)
TTNET'in telefon tacizine maruz kalıyor musunuz siz de?