+1 yılBen de 5 senedir Superonline kullanıyorum çok ilginç ki 4 senedir bana TTNET den benimle alakası olmayan bir vatandaşın Telefon ve İnternet faturası mesajı benim cep Telefonuma geliyor.
Sistemde hata olmuş dedik Telekom'a gittim dilekçe verdim, Memur bu nasıl olur iki ayrı iller bunun sizinle alakası yoktur dedi ve dilekçeyi aldı sisteme girdi.
Bir hafta sonra TTNET beni arıyor ve abone olan şahıs ile görüşmek istiyor, bende nezaketen sistemsel bir sorun olduğunu o şahıs ben olmadığımı ve dilekçe verdiğimi ve sistemden benim Cep Telefon numaramın silinmesini söyledim ve bu konuşmamızın kayıt altına alınıyormu diye sordum , evet dediler.
Bir ay sonra yine bir telefon TTNET o şahıs ile görüşeceklermiş ya kardeşim bu şahıs ben değilim ben TTNET e dilekçe verim beni rahatsız etmeyin dedim ve özür dileyerek telefonu kapattı.
Ben tabii TTNET te tekrar gittim Beyefendi özür dileriz bu bir daha olmayacak dediler ve arkasından bana adamın borç mesajı geldi.
Bu yıllardır böyle sürdü 6 ay önceye kadar, yine bir Telefon o şahsı arıyorlar fakat önce görüşmemiz kayıt altına alındığından emin olmak için sordum evet beyefendi dediği gibi önce durumu arz ettim sonra da bir daha beni bu konu ile rahatsız ederlerse kendilerini dava edeceğimi ve daha burada yazamayacağım hakaretlerde bulundum ve arkasında pişkin bir şekilde hepsini kayıt ettiniz mi diye de sordum ve Telefonu kapattım.
TTNET de sessizlik derken bu hafta yeni bir internet borcu mesajı.12 Yorumla- +1 yıl
Yıllık hedeflerini tutturmak için her türlü yanlışları yapıyorlar.
Eski bit TTNET bayisinden aldığım bilgiler doğrultusunda önemli olan sistem kayıtlarının tamam olması bilgiler yanlış da olsa sistem kayıtları baz alınıyor.
Bizler şikayet etsek de kendileri gerçek sahısa ulaşmak yerine sistemde kayıtdaki şahısları arıyorlar.
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı. Şu Digiturk var ya.
Kim bilir kaç yüz kere aradı ve mesaj attı.
25 civarı bir engeli var numaralarının ama yine başka numaralardan mesaj ve arama oluyor.
Engelle engelle bitmiyor.
Aradıklarında karşımda birisi olsa kötü küfür basacağım ama oto kayıt mıdır nedir o oluyor hep.
Numarayı değişip kimseye vermemek gerek.
Birine verince anlaşmalı her yere dağıtıyorlar.
Zamanın kan emenleri bunlar.
Bıktık artık. Geçeceğim varsa da geçmem bu ısrarcılara.
İşteyken, okuldayken arıyorlar önemli birisi sanıp açıyoruz.
Ne sinir oluyorum.14 Yorumla- +1 yıl
YKM de var bir de. Nereden alışveriş yaptıysak.
Suç bende her isteyen yere numaramı bıraktım.
Şimdi anlıyorum hiçbir yere şahsi tel bırakılmamalı.
Numaram yok vermiyorum deyip geçeceksin artık.
Ama önce bir no değişimi lazım.
Emlakçısından, otelcisine kadar
Galericisinden, inşaat sıvacısına kadar
Boyacıdan, giyime kadar
Neresi varsa bende :) - +1 yıl
Geçenlerde bir mağazadan indirim kartı alayım dedim. Kart için doldurulan broşüre telefon numaramı yazmadım. Kız bana "telefon numarası olmazsa kartı veremiyoruz" dedi. "Vermeyin o zaman" deyip geri uzattım. "İşte ama alırsanız şu kadar indirim bikbikbik..." dedi.
Aslında kişisel bilgilerini satın alabilmek için kurulan bir pazarlama tuzağı yani bu. Evet, gerçekten iletişim bilgilerimiz çok kıymetliymiş ve hepimiz istismar edilinceye kadar anlayamadık bunu.
sizi arayan ttnet yani türktelekom değil aslında. kendisi iş ortağı diye nitelendirilen bir çağrı merkezi. otomatik olarak bilgileriniz anlaşmalı ortaklara sizin izniniz olmadan telefon numaranızı paylaşır türktelekom. anlaşmalı çağrı merkezleri de sistem yönlendirmesi ile sizi ararlar. bu durum hakkında şikayette bulunabilirsiniz. sonuç elde eder misiniz tartışılır. ancak sizi aramalarını engellemek pek mümkün değil. siz aranmak istemiyorum deseniz dahi sistem otomatik olarak tekrar arar. reklamları engelleyemezsiniz. isterseniz bu reklamları mail adresinize yönlendirerek telefon tacizinede son verebilirsiniz.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ara bana da takmışlardı, ama 'Bir daha ararsanız mahkemelik oluruz, bu son olsun!' deyince kestiler aramayı.
Şimdi de bir yayınevi taktı, iki günde bir arayıp çocuk kitabı satmaya çalışıyor. Bir kere aldım ya tamam artık... Bir de ben kabul etmeden 'Siparişinizi not aldım, üç gün içinde elinize ulaşır' demez mi? Sinir oldum, bir güzel konuştum. Bir daha aramadı ama bakalım.
Kibar oldukça üste çıkmaya çalışıyorlar. O yüzden sert olmak gerekiyor onlara.25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi numaranızı değiştirin :))
Cevap sahibi+1 yılO zaman yılmak yok, direnin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Ahhhh ahh..
6 yıllık TTNet aboneliğimi iptal ettirip başka bir sağlayıcıya geçtiğim günden oradaki kontratımın bittiği güne kadar aralıksız haftada en az bir kere aradılar.
Artık kanka gibi olmuştuk, dertleşiyorduk falan o dereceye gelmişti olay.
Her haftada yepyeni bir tarife sunuyorlardı.
Artık telefonu açınca ttnet'i duyduğum gibi masanın üstüne bırakıp gidiyordum telefonu -_-
Sonra ne oldu dersen, fiber zımbırtısını çıkardı bunlar. İyi güzel tamam dedim hadi gelin fiber bağlayın.
Geldiler, imzalar atıldı ve sonra dediler "Hiper" bağladık size. Aferin iyi mok yedinizmi diyeyim ne diyeyim. Ne güzelde kelime oyunu yapıyor üçkağıtçı adiler -_-
Şimdilik bir sorunum yok, olsada aramıyorum! Nalet olsun, müşteri hizmetlerinde salağın bayrak tutanı kadınlar var.
İnternetim yok gitti, koptu, kocaya kaçtı diyorum bana geçmişini temizlermisiniz diyor..
Neyse yine negatiflenmeyeyim ben -_-10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaten insanları fişlemekten başka bir şey yapmayan bir sağlayıcıdan başka ne bekliyordun ki?
Bu şekilde bir reklam tacizi ile karşılaşmadık ailecek ama mesela mağazalardan mesaj geldiği zaman babam arayıp şöyle bir diyalog yaşıyor,
- ... şehrinde şubeniz var mı? (Özellikle alakasız bir şehir ismi söylüyor.)
+ Hayır, malesef.
- Açmayı düşünüyor musunuz?
+ Hayır.
- E o zaman bu mesajı bana neden gönderiyorsunuz?
+ Pardon beyefendi ben hemen numaranızı mesaj listesinden çıkarıyorum.21 Yorumla Sürekli aramalarının bir nedeni de sizi arayan müşteri temsilcisi eğer yeniyse veya ekip kotayı dolduramadıysa daha sonra aranacaklar listesine atıyor hayır cevabı vermenize rağmen. Aklınızda bulunsun yani :D TTNET'te değil de türk telekomun çağrı merkezinde çalışmıştım yapanı da gördüm yaptığım da oldu :D
12 YorumlaSüperonline kullanırken TT Net Tarafından kandırıldım neyse ki sonradan jeton düştü ve bazı şeyleri iptal ettim. İnanın tam 7 defa farklı farklı aradılar. Her birine aynı şeyleri söylemekten bıktım ve son arayan bayana - bak bir daha ararsanız inanın küfür edecem. Yeter ! aramayın artık.
Kıs ise - Hemmen iptal ediyorum dedi. Sonrasında arayan hiç olmadı.
Sonuç olarak birbirinden kopuk iletişimi sıfır firma. Birbirlerinden habersiz iş yapıyor olmaları çok amatörce. Allah uzak etsin12 Yorumlabir kaç ay önce aramızda bir telefon görüşmesi geçti.
Bulunduğum bölge 12 mbps internet altyapısı bulunan bir bölge. Ve telefonda bana 32 mbps internet sağlayacaklarını şu kadar fiyat ödeyeceğimi cart curt beni cezbetmeye çalışan bir sürü şey sağlıyordu.
Sözlerini keserek. Pardon ama bulunduğum bölge 12 mbps destekliyor nasıl 32 veriyorsunuz? 12 verip 32 parasını çıkartacak kadar akıllı mı zannediyorsunuz kendinizi? dedim. O an telefon yüzüme kapandı ve bir daha aranmadım.12 YorumlaBende muhtelif dirmalardan günün farklı saaterinde rahatsız ediliyorum. Çoğunlukla aç/ kapa yapsamda bazen açıp temsilciye her şeyi anlattırıp istemiyorum dediğimde keyif aldığımı hissettim. Geçen sabah telefon operatörümden aradılar sabahın köründe, birdaha bu saatte ararsanız sabah ereksyonumu sizin üzerinizde söndürürüm dedim yüzüme kapattı o gün bu gündür aramıyorlar ( heralde eski sevgilimden sabahları tehlikeli olduğumu öğrendiler) şimdilik rahatım. Tek gücüme giden ara sıra bilmem nerenin bilmemneresine başkan seçmek için arıyorlar. bir işide bensiz yapın be kardeşim diyesim gelsede demiyorum. Taktik belli aç/kapa aç/kapa. Sinirlerin gerginse o gün eğer, söv deşarj ol. Zaten benim görüşümce bu uygulamalar devlet tarafından yürütülen vatandaşı sövdürerek rahatlatma, gevşetme yöntemleri. Ama son dediğin eimiş biraz araştıracağım..
10 Yorumla
+1 yılArıyolar açıyorum handfree konuşuyorlar cevap vermiyorum sonra o kadar konuşmadan sonra HAYIR! İSTEMİYORUM deyince bir kere daha aramıyorlar :)
Bir kaç kere hızdan dolayı şikayet ettim. Ve Üst düzey yönetici isimlerini örneğin abdullah. sabalak diye bir adam olsun abdullah. sabalak@ttnet. net. tr diye mail adresine ekledim bir de iletisim@ttnet. net. tr yi bir güzel giydirdim hizmet kalitesinden çalışanların sorumsuzluğuna kadar 3 ay fatura ödemedim!
İnternete tospağa hızı ile girip de dünyanın en kazık internetini bir kullanan milletiz.00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı. Bir ara bende ttnet i kapatmistim. Oyle bir sey yaptilar ki, yeni abonelogom baglandigi halde internete giremiyordum anasayfaya surekli ttnet reklami cikiyordu ve internette dolasamiyordum. Inat ettim gecmedim derken illa uygun bir kampanya icin duzinelerce arama alinca e birde sikinti yasadigim icin geri dondum.
20 Yorumla
+1 yılYazlari yaklasik 28-30 gunlugune Turkiyeye izine geliyorum, kullanmak icin bir hat aldim ama bin pisman oldum :) Galiba yeni abone numaralari daha ragbet gordugunden midir nedir gunde en az 7-8 reklam mesaji ve 2-3 reklam aramasi oluodu sonunda kurtulmayi hollanda hattima donmekte buldum :)
10 Yorumla
+1 yılBu kadar uzatmaya gerek var mı?
aradıkları numara zaten belli
Acmak zorunda degilsiniz
sadece orası aramıyor ki.
Konuşmak zorunda da degilsiniz. Başka numaradan acınca da acıp kapatmak mümkün. cok da zaman almıyor acmak ve kapamak 2 saniye.
ve o numarayı da mimlersiniz olur biter.62 Yorumla- +1 yıl
Sen ttnet bayisisin galiba. 2 saniyem bile değerlidir benim. İstemediğimi söylediysem neden hala ararlarki. Benimde başıma gelmişti atnı durum 3 ay uğraştım ve nihayet kurtuldum.
- +1 yıl
Bayii falan degilim.
beni aramıyorlar
cünkü 4-5 ekre aradılar acmadım acmayınca da bıkıyorlar
acıp da bakmadan kapamak varken ne diye muhabbet ediliyor ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülkede hangi Türk şirketi işini düzgün yapıyor ki ya da başında Türk yöneticisi olan yabancı şirketler dahil Türk'ün olduğu yerde özellikle böyle konularda çok umursamaz bir yapımız var.
Şimdi burada hangi birini anlatsam hepsi roman olacak kadar uzun ben bıktım artık bunlarla uğraşmaya şimdi birşey alacaksam en küçük detaya kadar sorup öğreniyorum. Tabi bu karşı tarafı sinirlendiriyor ama benimde ağzım yanmış dikkatli olmak zorundayım.
Telefon operatörlerinden, internet sağlayıcılarından, bankalardan ve buna benzer birçok şirketten gerçekten bıktım usandım. Bu ülkede hiç birşey kamu kuruluşları dahil düzgün çalışmıyor.
Vatandaşı yolunacak bir kaz gibi görüp öyle muamele ediyorlar. Bunlarıda süslü laflar ile kibarca yapıyorlar. Ama biz kendimizi korumalıyız çünkü devlet koruyamıyor.00 YorumlaAçıkçası bizde ailecek çıldırmış durumdayız. :)
Sürekli arayıp bir şeyler söylemeye çalışıyorlar.
Annem evde yok diyorum cep numarasını istiyorlar. Artık resmen ağabeyim sinirlenip tartışmıştı yani.
İnsanları bezdirecek seviyeye getirmeleri çok saçma yahu.02 Yorumlattnet kullanıyorum. her yıl birkaç kez taahhüt yapmak için arıyorlar. birkaç kez hayır cevabı aldıktan sonra susuyorlar.
ben de superonline'a geçmeyi düşünüyordum ama çağrı merkezinin ilgisizliği ve okuduğum şikayetler üzerine vazgeçtim. hizmet olarak ttnet'ten daha mı iyi, siz memnun musunuz?02 Yorumla- +1 yıl
@NURUM07 sanırım promosyon olarak verdikleri modemi kullanıyorsunuz. çünkü modemleri gerçekten başarısız, yan odadan çekmiyor. Ben kendi modemimi kullanıyorum, çok memnunum gerçekten. 3 yıldır ne zaman müşteri hizmetlerini arasam hemen ulaştım ve mutlaka bir çözüm buldular. Hatta en son aradığımda, çocuk neredeyse telefon hattı için tamirci gönderecekti eve :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ev arkadaşımla tartıştığımda aramışlardı. Açtım ama nasıl küfrettim (ki hiç küfretmem) bunlar kayıt altına alınıyor demişti bende nasıl bir kafaysa istersen kayıt üstüne al falan demiştim kapatmıştım. Bir daha aramadılar. Buda böyle bir anım işte 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Yazık laaaa orada çalışan kıza:pp
Galiba bu konuda en iyisini ben yapıyorum :)
TTNet'in telefonsuz interneti var evde, cep telefonu olarak da telefona ayda yılda bir taktığım eski bir hattın numarasını veriyorum bu tür yerlere, isteselerde ulaşamıyorlar :) Mail adresi olarak da yine kullanmadığım bir adres var onu veriyorum. Gayet rahatım :) Arada bir Turkcell arıyor onu da açmıyorum zaten.
Hattın reklamlara kapatılması konusunda da zaten kapattırmıştım.10 Yorumla
+1 yılOlaya gel, Abartısız yazıyorum şu an son 2 senedir arayan şirketler; TURKCELL, AVEA, VODAFONE kurumsal, GARANTİ, FİNANSBANK, TÜRKİYE FİNANS, YAPİ KREDİ, ZİRAAT, KUVEYT, TEB ürün satmacalar, PROMOSYON, WEB SİTESİ, AJANS SİRKETLERİ, DİZİ FİLM REKLAM İSLERİ dahası da var ama şu an aklıma gelmiyor, ve şunu da şaka yapmadan söylüyorum bu çingenlerden kurtulmak için acı ama ÖLMEK gerekir, belki orda da musallat olurlar beyefendi çok karlı bir kart ama lütfen neden düşünmüyorsunuz gibi ;)
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı. Küfür müfür kar etmiyor hep arıyorlar geçen cevap verdim bir kampanyadan bahsetti faydalanmak istemiyorum dedim neden diye cevap verdi nedeni yok istemiyorum ayrıca bana neden diye soramazsın benim canım kazık yemek istiyor kampanyanızı istemiyorum dedim neyse kapadıkta asıl sorun digitürk lanet olsun birde banttan konuşuyor bağırarak buna bir hal çare bulamadım
05 Yorumla- +1 yıl
şöyle, eğer digitürk kullanıcısı olmadığın ve onlarla hiçbir bağlantın olmadığı halde seni arıyorlar ise, zaten gsm operatörünün anlaşmalı olduğu şirketlerden biridir ve numaranı şirketin vermiş demektir. telefonunu reklam sms'lerine kapatırken, aslında bilgilerinin reklam amaçlı pazarlanmasını engellemiş oluyorsun. yani aramayı yaptıran telefon şirketi olduğundan, arayanın reklam yapacağını da biliyor :) sms'ten eminim ama aramayı da yasaklıyor mu yeni yasa orada tereddütlüyüm. velakin, bilgilerini sen vermediğin halde arıyorlarsa, btk. gov. tr'ye üye olup şikayet dilekçeni doldur, iş temize bağlansın :)
+1 yılşu an kullandığım cep telefonu hattımı benden önce kullanan arkadaş hala yeni numarasını vermemiş TTNET, DigiTürk gibi firmalardan ara ara aramalar geliyor. Ben değilim bir daha aramayın diyorum. Hep not aldık diyorlar yine arıyorlar. Sonunda küfür etmemi mi bekliyorlar anlamadım ama anladıkları dilden konuşacağım.
00 YorumlaBen şöyle yapıyorum kafam rahat oluyor. Bakıyorum rahatsız eden numara mı var direk engelliyorum :) Daha doğrusu rehberimde olmayan biri beni aradığı zaman engelliyorum. Rehberimde olmayan kişiyle işim yok demektir ne yazdıkları mesajı okurum nede telefonlarını açarım meşgule atar hemen engellerim cep telefonumla.
00 YorumlaBen çalışmış olduğum fabrikada öncülük ederek yardım parası toplayıp engellilere bağış yapmıştım.
10 yıldır kullandığım cep telefon numaramı değiştirdim. Anam babam gardaş im birde yarim hariç kimse ulaşamıyor şimdi 💪
Kırım Kongo kenesi gibi ibineler
yapıştıginda birakmiyorlar10 Yorumla
+1 yıl10 gündür kredi için beni arayan 4440335'te 1'e basıp ilgili baaayan arkadaşla telefon bağlandığı anda takribi 5-6 dakika süren ve karşıdakinin konuşmasına fırsat verip tam başladığı anda lafı ağzına tıkıp saydırmaya devam ettiğim konuşmadan sonra bir daha arayan-soran olmadı. O gün bu gündür psikolojik bir rahatlama var üzerimde.
00 YorumlaKardeş benimde sözleşmem bitti dsmart ile ttnetten vs arayıp duruyorlar. Hangi firmaya geçersen çek numaraları satıyorlar. Sözleşme bitmesine yakın müşteri çekmeye çalışıyorlar. Hangi firmaya gidersen geç bu böyle. Bende sözleşme falan yapmıcam interneti kapatıcam diyorum her seferinde
06 Yorumla- +1 yıl
Heh işte, eğer bilgilerini sen vermediysen, anlaşmalı şirketlerle paylaşamıyorlar artık. Yani misal sen Arçelik'ten alışveriş yaptıysan ve bilgilerini ona verdiysen, Arçelik bilgilerini Beko ile paylaşamıyor. Şu sıra ofis olarak en büyük zevkimiz, izinsiz olarak bilgilerimize ulaşmış olan şirketlere ulaşıp kendilerine yeni yasayı hatırlatmak. Paniklemelerini izlerken bir hayli keyif alıyoruz evet <3
- +1 yıl
Ellerinde senin onlarla iletişime geçtiğine dair bir belge olması lazım. Ürünlerini kullandığına dair vs. Eğer öyle bir şey yoksa, kişisel bilgilerini izinsiz kullanıyorlar demektir. Önce gsm operatörünü arayıp hattını reklam sms'lerine kapattır. Sonra gelen reklam mesajlarında vs. eğer hiç iletişim kurmadığına eminsen, bilişim sektöründekileri btk'ya, diğer sektörleri gümrük ve ticaret bakanlığına internet üzerinden şikayet et.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşı arayıp beyfendi gergedan istermisiniz diye soruyorlar
Bizim beyfendi ; sen o gergedanı kocana içir akşam seni güzelce bir sevsin diyo
Bayanda ; beyfendi terbiyesizlik yapmayın diyo
Beyfendi ; sen bana ilacı satarken terbiyesizlik olmuyor mu diyo
Bayanda ; çat telefonu arıyor
Söveceksin...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel hoş yasa falan diyorsun da, kafası hiçbirşeye basmayanların bilmeden duymadan el kaldırıp oylamaları sonucu kanun çıkar kanun silinir. sonra bu telekom belası yandaşın atla koşturanı, hatta direkt mensubu. kimi kime şikayet edip hangi kanundan faydalanıyorsun? tekelci zaten, altyapı onun elinde. demokrasi adalet olmayan yerde onları aramanın sonucu zaten kesin olarak bulamamaktır. yok ki bulasın, olmayan şeyi arama zaman kaybetme. kapat suratlarına geç, yapabileceğin bu
10 Yorumla
+1 yılben genelde çalışırken aranıyorum açıyorum konuşuyor felan kampanyalarımız var bilgi vermek istiyoruz diyorlar şimdi istemiyorum desem neden niye gibi bir çok soru sorup dırdır edecekler o yüzden anlatın diyorum.. telefonu açık bırakıp işimi yapıyorum.:D
sonra bakıyorum ki telefon kapanmış.. :D
7 yıldır müşterisiyim..
Digitürkte hep dandik uydu alıcısı gönderiyor.. dakka başı bozuluyor.00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha bende bir dönem TTnetin bu tacizine maruz kaldim, hiç utanma çekinme söv küfür et yeteri bilriseniz yeter de bir iki sonra kesildi :P
şimdide Ankara İstanbul izmirden hukuk bürolari dadandi mesela k. karti aydatinizi ve kredi dosya masraflarinizi diyip ariyorlar :D bend eşimdi bunlardan müzdaripim az kaldi söveceğimde kaset koymuşlar yani sövsem ne fayda00 Yorumla
+1 yılahh bizdede.. bazi sirketler öyle ariyor karsi internet siteleri.
Anlatmalarina artik katlanamiyorum
baktim ki reklam
hemen kapatiyom30 Yorumla
+1 yılBenim genelde işim stresli
Bakıyorum öyle bir numara arıyor
Hemen ofisten bahçeye çıkıyorum
Isssız sessiz kimsenin olmadığı bir yere
O kadar rahatlıyorum ki
Ne sinir kalıyor ne stres:)19 Yorumla- +1 yıl
Aynen bizim müdürde ofiste saydırıyor , ama ofiste bayan var , ben ofis içinde terbiyemi bozmuyorum.
Ben kapatırken de diyorum , yarın nolur bu saatlerde yine arayın diyorum.
Bir de demiyorlar mı KOnuşmalar kayıt altında diye
Bende ; Ahh işte şimdi nirvanaya ulaşıcam diyorum
Güldükleri de oluyor :)
Bazen ağlamaklı oluyorlar.
Ama bir gün aynısını tedarikçi firma müşteri temsilcisine yaptım , nasıl alışmışsam bayağı indirim yapmıştı eleman :D - +1 yıl
Öyle güzel şeyler uydurabiliyorum ki , yani hakaret etme de bir sanat dalı bence :)
Bazen bizim patronlar sert konuşamıyor
Ver diyorum telefonu :)
Bazılarının ağzı açık kalıyor :)
Hayır böyle dalyan gibi bir adamda değilim , 1.76 boyunda çok kalıplı bir adam değilim
Ama telefonda tam bir başpehlivanım :D - +1 yıl
Aynen :)) Ruhumuz yetiyor... Şu ara aramıyorlar :) Ben mi arasam? :)))
- +1 yıl
:))) sende az degilsin
+1 yılbizi de günde 3 kere arıyorlardı geçen. nedeni de ttneti bir tel görüşmesi sırasında kapattıracağımızı söyleyince döt korkusu sarması bunlar bir bunalttı iki bunalttı sonra teli suratına kapatınca ümidi tamamen kesilmiş olacak ki bir daha aramadı ama bende aşırı rahatsızım
00 YorumlaFırmalar bır bırlerı arasında rekabet yapa bılırler ve hıc bı fırma musterısını rakıp fırmalara kaptırmak ıstemmez bu sadece ttnet özel bırsey degıl farklı fırmalarda bunu yapa bılır örmegın bı Avea vodofone turkcell bunlarda yapıyor. Ve fırmalar hat uzerındekı sınyalı gore bılırler ttnet ve dıger fırma gıbı. Eger aranmaktan rahatsız oluyorsan hattını özel servıslere kapata bılırsın yanı şikayette etsen bı davada acılsa yorulduğunla kalırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten bu gördükleri bilgileri kendi menfaatleri için kullanabiliyor olmaları baştan çok yanlış. Ve benim sorunum, milyonlarca kez aranmak istemediğimi söylediğim ve yetkililerinden aranmayacağım teyidini aldığım halde aranmış olmam. Ben hattımı özel aramaya kapatmak zorunda değilim, ama onlar benim kendileriyle ilgilenmeme saygı duymak zorunda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılavea ttnet bunlardan bende bıktım bılgılendırmek ıstıyoruz vaktınız var mı dıyor hayır dınlemek ıstemıyorum dıyorum ertesı gün yenıden arıyor. cep acmadım dıyelım ev telefonu calıyor hemen o acılmazsa tekrar cep.. bırde ev falan benım üstüme kayıtlı degıl annem de halıyle pek anlamıyor kadın ıstemıyorum dıyo sıkıstırıyolar yıldım
00 YorumlaTransfer ücreti iste :))) TTNET güzel bir örnek lakin neredeyse her marka artık sabah akşam arıyor.
Yeni yasal düzenlemeler gelecek diyorlar bakalım bununla ilgili, umarım düzelir... ya da her çağrı merkezi numarasını telefondan engelleyeceksin :)))00 Yorumla
+1 yılttnet 1
turkcell 2
garanti 3
fit yaşam 4
ha bir de ödüllü soru mesajları 5
ne olacak bu halimiz. s10 YorumlaBabamin interneti kapattirmasi üzerine ttnetin babamin yakasina yapismasi tekrar interneti actirmasina sebep oldu :) bu bana yaradi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
Babası camide ön safta namazda
Kızı arka safta oynaşta ivhiigivviviivvi - +1 yıl
İfşa etme len beni manyak ibvivibibi
@samyelii
En son aradiklarinda eger beni taciz etmeye devam ederseniz bende seni taciz ederim dedim bir daha arama olmadi
40 Yorumla
+1 yılİstemediğimi söylediysem neden hala ararlarki. Benimde başıma gelmişti atnı durum 3 ay uğraştım ve nihayet kurtuldum. Onlara açıkca onların nasıl aramaları kaydediyorlarsa benimde onlarla konuşmalarımı kaydettiğimi ve tekrar ararlarsa onları mahkemeye vererek taciz davası açacağımı benim tüm numaralarımı ttnet sisteminden çıkarmalarını hatta bayilerinden bile çıkartmalarını söyledim kurtuldum.
00 Yorumla
+1 yılarayanla taşak geçiyorum.. içimi döküyorum reddedildiğim kızla tekrar nasıl barışırım gibi deli sorular soruyorum..
32 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha
Yardimci oluyorlar mi bari?:) - +1 yıl
valla çok söylüyorum durun kapatmayın falan ama nafile :))
50.000 gayme geciriyor btk sikayetolursa. ben devskifbank tarafindan araniyordum sak diye kesildi. bir daha ararlarsa ya da mezaj atarlarsa diyecem sikayrt edecem sizi diye.
10 Yorumla
+1 yılTtnet turkcell digitürk bunlardan biri bile aramazsa merak ediyorum başlarına bişeymi geldi diye :))
Hangisini kapapataçaksın bankasından tatiline özel msjlarımı zor buluyorum birde hattım güya bu aramalara kapalı bir yolunu buluyorlar:(00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir yerlere şikayet etme gereği duymuyorum olası taciz aramalarında bu numarayı her ne sebep ile ararsanız, aradığınız saat ve zamanı not alıp kasten taciz suçundan dava açacağımı söylediğimde genelde aramıyorlar etkili bir yöntem aslında.
00 YorumlaGüzel arkadaşım sikayetvar. com diye bir yer var. Oraya şikayetini yaz müdahale ederler en temizi o. Bak bidaha rahatsız ediyorlar mı er mi yaman ben mi yaman.
01 YorumlaYaziyi okumadim ama yurtdisina yerlesmenin en cok bu tarafini sevdim. Turk hattim acik olmasina ragmen sanirim oarayan hatlar yurtdisina kapali beni arayamiyorlar :) mesaj ve e-mailler geliyor ama sorun degil bakmiyorum bile.
02 Yorumla
+1 yıl@pekkomik Beni biktirdi. Tahahüt verdim 24 ay sussunlar diye yok En sonunda biraz kizdim bagirdim lutfen aranmak istemiyorum artik adami deli etmeyin dedim. Bir kac aydir aranmiyorum meraktayim!
02 Yorumla- +1 yıl
- İnternet & Teknoloji konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılwalla beni her türlüsü arıyor bende " Hee Hee Hee Hmm" diyorum en sonunda anladım diyip kapıyorum :D neymiş uygunmuş :D acaba nasıl bir g*t etmektir benim yaptığım bilmiyorum :D kfr de ettim sonunda hee mk dedim resmen farkına varmadan :D
00 Yorumla bir asosyal olarak memnunum bu durumdan. saçma salak mesajlar gönderiyorlar, telefonlar açıyorlar falan mutlu oluyorum. sonuç olarak birileri beni hatırlıyorlar l*n .
12 Yorumla- +1 yıl
:)))) kim demiş yalnızlık kötü diye:)
+1 yılBen kalmıyorum :) Ama sürekli annemi arayıp deli ediyorlar :D Ah o gün ne çok gülmüştüm ya :) çok yapışkanlar gerçekten :)
16 Yorumla- +1 yıl
Siz durumunuz kötüymüş bize de Panax satanlar dadandı :) Güvensiz sistemleri varmış çalınmış falan
Annem bir ara tel No değiştirmeyi düşünmüştü :) - +1 yıl
Bitki ilacı diye çıkıyorlar ya
- +1 yıl
Faydasız ama
- +1 yıl
En iyi hiçbir yere vermemek telefon numarını
Bankalara verdiysen de işin bitince sildireceksin en güzeli :)
Şikayet var harika bir site bu arada belediyeyi şikayet etmiştim bir kere :)
beni daha çok ex aşkım türkcell taciz ediyor avantajlı kampanya diye ablamız başlıyor sonra ben tarifemi ve fiyatı söyleyince hmmmm kem küm tamam oldu iyi günler diyip kapatıyorlar.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılher türlü reklam için kapatmıştım hattımı ama illa birileri arıyor, mesaj atıyor.
btk ya gelirsek, bence bizim için bir çözümden ziyade firmalar için bir kurtuluş.. zira oraya şikayet ettikten sonra başka bir yasal hakkının kalmadığını biliyorum.00 Yorumla digitürkte işe yaramasının sebebi ozaman rakipti devlete şimdi devletin elinde oyuncak ttnette işe yaramaz o arayıp duracakalr paranı alana kadarda vazgeçmeyecekler
00 Yorumla
+1 yıl8 yıldır ttnet abonesiyim 12 yıllık IT lik meslek hayatımda bütün servis sağlayıcılarıyla her türlü iletişimim oldu. TTNET in kalitesi heç birinde yok bunu inkar edemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılİşi bilmiyorsunuz siz. Güzelce kalaylayın onları, işte biz bilmiyoruz başka birimlerimiz arıyor dediklerinde beni ilgilendirmez ben davayı size açıyorum diyince etekleri tutuşuyor, aramıyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Demekki pek inandırıcı gelmedin karşı tarafa, ben bu yöntemi bir kaç tane şirkete uyguladım ve kesildi aramalar.
- https://www.youtube.com/watch?v=ZiOcnUuDC0Q
:)) Aynı bu durum...
00 Yorumla
+1 yılDalgaya vuruyorum ben :-)
Bankalar arıyor beni genelde kredi özel hayat sigortasi vs
Bazen pazarlık yapıyorum bazen sesin gelmiyor az daha bağır diyorum
Kendim için eğlenceli hale getiriyorum olayı canım sıkılınca pat yüzüne kapatiyom00 Yorumla
+1 yılHic reklam icin aranmadim. Tek sikayetim kaplumbaga hizinda olmasi :/ ama cabani ve azmini takdir ettim okurken korktum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Yalnız o değilde internet faturam anlaştığım miktarda hic gelmedi bu güne kadar :/ sorduğum zamanda hep kem küm ediyorlar. Bu ayda bakacağım yine aynısı olursa şubeyi dağıtacağım artik !
00 Yorumlahttps://vocaroo.com/i/s0qbH00aDgE6 .. ^^ al sana cevap.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBuna bende maruz kaldım. Zorla abone yapmaya çabalıyorşar. En sonunda küfür ettim😠 bidaha aramadılar. Seni aradıklarında bana ver telefonu 😪
10 Yorumla Bizi ayda yılda bikez şöyle bisey var böyle paket istermisin tarzı arıyorlar hayır deyip kurtuluyorum ama senin durum hakikaten kötüymüş gülmekle üzülmek arasindayım :D :D ama genede iyi yapmışsın ben o kadarınıda yapamazdım..
00 YorumlaBeni hiç rahatsız etmiyolar üstüne üstelik telefonumu bile açmıyolar :D: D:
Çok küfür edince rahatsız etmiyolar21 Yorumlaİkidebir arıyorlardı uyuz ettıler benı açtım ana avrat sövdüm ama okadar boşuna sövmüşüm meyerse tele sekretermiş :)
00 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat