İnternet & Teknoloji 2 ay 10 bin bütçeyle Xiaomi Redmi mi, Samsung mu almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Önerebileceğiniz modelleride yazarmisiniz 10 bin bütçeyle Xiaomi Redmi mi, Samsung mu almalıyım? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Telefoncuya sor bide bu redmiler çok donuyor arkadaşımın telefonu Xiaomi redmiydi geçen bozulmuş çok ısınmış daha telefon gelmedi yinede sen bilirsin 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 865 cevap paylaştı. Xiaomi RedMi Note 10 Pro ya da 12 Pro ben 10 kullaniyorum degistirebilirsem 12 alacam 0 0 Yorumla
xdenizx898 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Redmi note 10s alma sakın. Diğerlerini bilmiyorum 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Git oppo al pişman olmazsın 0 0 Yorumla
Whitecaklitmocha Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay A 70 71 falan alabilirsin pahali degildi en son 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Telefoncuya sor bide bu redmiler çok donuyor arkadaşımın telefonu Xiaomi redmiydi geçen bozulmuş çok ısınmış daha telefon gelmedi yinede sen bilirsin
Xiaomi RedMi Note 10 Pro ya da 12 Pro ben 10 kullaniyorum degistirebilirsem 12 alacam
samsun a54 yapıştır gitsin
Redmi note 10s alma sakın. Diğerlerini bilmiyorum
Bence xiaomi almanı öneririm
Git oppo al pişman olmazsın
Xiomi redmi alan arkadaşım çokta memnun değil
Redmı not12
Sen daha iyilerine layıksın 😁
Bence kaçak al hiç birşeye yaramıyor diğerleri
Resmi
A 70 71 falan alabilirsin pahali degildi en son
samsung
Oneplus al kaçak