Bende Galaxy watch 4 classic var özellikleri ekran çoğu yönü Maşallah Çok memnunum 😊 Samsung watch 4 de bile üstün kalitesini ortaya çıkarmış batarya konusunda ben akıllı bileklik den geçtim Huawei Band 8 vardı bende onun şarjı çok Güzel di watch 4 classic de ise kötü değil elbette ki çok uzun da dayanmıyor orta düzeyde performans var watch 5 pro pilde en iyilerinden bence 590 mah batarya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet geçilir bence
W5Pro kullanıyorum. 4 nasıl bilmiyorum ama 5 Pro güzel. Yalnız şöyle bir durum var, Huawei Gt2 Prodan bu saate geçince şarj konusu üzdü beni
Bende Galaxy watch 4 classic var özellikleri ekran çoğu yönü Maşallah Çok memnunum 😊 Samsung watch 4 de bile üstün kalitesini ortaya çıkarmış batarya konusunda ben akıllı bileklik den geçtim Huawei Band 8 vardı bende onun şarjı çok Güzel di watch 4 classic de ise kötü değil elbette ki çok uzun da dayanmıyor orta düzeyde performans var watch 5 pro pilde en iyilerinden bence 590 mah batarya
W5Pro ile Gt2 pronun arasında dünya fark var. W5Pro hoşuma gitti. Tek sorun seyehatlerde saatimin şarj aletinide yanımda götürüyorum.
Bekle sonraki sürümler çıkınca geçersin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!