apple watch SE tabikide nedenlerine gelecek olursa SE yeni nesil ekranı sonsuz ama 3 ün ekranı köşeli ve daha küçük. SE de hücresel veri var 3 te yok. ekran kalitesinde SE daha iyi hoparlörde SE daha kalitelidir vs. sonuca gelecek olursak SE son çıktığı için tabiki daha iyidir.
valla ben apple kullanırım hep telefon kulaklık hepsi sondur ama saatte kullanmam boş geliyor açıkcası.5 bin liraymış ben kız olsam 1500 liraya 1 saat geri kalan paraya 1 tane de bileklik alırım daha iyi apple saatin pek bi anlamı yok kullanan insanları garipsiyorum küçücük bişeyde neler yapılabilir ki. ama huawei watch olsa düşünürüm görünüşü güzel çünkü
Ya saatim var 2 tane biri dijital biri analog. Güzel de saatler. Ama akıllı saat istiyorum bir tane gelen mesajları göreyim, aramaları vs takip edeyim diye. Şu an çok ihtiyacım yok aslında biraz ilerisi için istiyorum.
Ama bana da biraz fazla geliyor 5200₺ ömrü olan bir saat için. Analog olsa alırım acımam ama...
Bilemedim 🤷♀️ Ben gider altın bileklik alırım gibi geliyor 😅
valla şunu söyleyim bu sana bi karar verdirecek şu hayatta hiçbir şey kafaya takmaya değmez al gitsin almazsanda sürekli kafanı tırmalıyacak sürekli kafanda olmaktansa bi kere cebinden çıksın bitsin ben hep öyle yaparım.
Tabi ki.. Hem şimdi alacağınız saat de iki gün sonra hevesiniz geçecek.. Ama altın altındır.. Hem değerlenir hem de ileri de daha farklı bir şey isterseniz satar onu alırsınız. Yani kazancınız olur ama kaybınız asla olmaz ☺
Yani, ben saat istiyorum diye annem bana saat parası verdi al diye. Ben de ondan hatıra kalsın diye altın dedim yoksa satmak için değil saat bozulur ömrü yok. Altın bir bileklik de koyarım kenara durur, satmak istemem...
İleride kendim alırım saat diye düşündüm sonradan..