İnternet & Teknoloji Mesaj geçmişinizi ne sıklıkla temizliyorsunuz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hiç temizlemez misiniz, her hafta temizler misiniz yoksa ölene kadar sizinle mi :D Mesaj geçmişinizi ne sıklıkla temizliyorsunuz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben genelde temizlemem ki zaten çok konuştuğum kişi de yok yakın arkadaşlarım ile konuşurum sadece 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hiçbir yerden hiçbir şekilde silmiyorum, telefonumda 3-4 senelik WhatsApp mesajları, normal mesajlar duruyor, ne gerek var silmeye... 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Temizlediğim oluyor, afakanlar basıyor görüntü kalabalığından bazen.. 2 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genellikle mesajlaşma bittikten sonra silerim 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Yani genelde temizlemiyorum ama bazen temizliyor gereksiz mesajları falan çoğu mesajları. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Servis mesajları bile duruyor mesaj temizleme alışkanlığı edinemedim 🤔 1 0 Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Bazı gruplardan o kadar fazla mesaj geliyor ki, hafta da iki kez temizliyorum 1 0 Yorumla
-Lavin-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Telefon degismedikce mesajlar duruyor. ugrasmak zor oluyor silmekle uğraşamam bazen de unutkanim hatırlamak için dursun derim 1 0 Yorumla
leyla21343 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hergun kocama mesaj atarm yarım saat geç cevap verse sinirden tlefonda ona ait ne varsa siliyorum genelde 1 0 Yorumla
eloji Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hiç temizlemem elimde kanit olsun ya da ağlarken tekrar okuyüm ya da tekrar tekrar asik oluyim diyeee 1 0 Yorumla
Nazli1xq Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hiç temizlemem niye temizleyeyim ki kimden gizli saklım var alla alla 😃 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı. Ölene kadar benimle 😂 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayatımda olan kimsenin mesajını silmem 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Konuşmamız bittiği an direkt siliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Depolam dolunca sadece jdmdncfjf 1 2 Yorumla der_Hauptmann +1 yıl Depolam 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış olmuş depolama djnffbfj Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. temizlemem 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben genelde temizlemem ki zaten çok konuştuğum kişi de yok yakın arkadaşlarım ile konuşurum sadece
Hiçbir yerden hiçbir şekilde silmiyorum, telefonumda 3-4 senelik WhatsApp mesajları, normal mesajlar duruyor, ne gerek var silmeye...
Temizlediğim oluyor, afakanlar basıyor görüntü kalabalığından bazen..
Genellikle mesajlaşma bittikten sonra silerim
Yani genelde temizlemiyorum ama bazen temizliyor gereksiz mesajları falan çoğu mesajları.
Servis mesajları bile duruyor mesaj temizleme alışkanlığı edinemedim 🤔
Bazı gruplardan o kadar fazla mesaj geliyor ki, hafta da iki kez temizliyorum
Hiç temizlemiyorum ki
Telefon degismedikce mesajlar duruyor. ugrasmak zor oluyor silmekle uğraşamam bazen de unutkanim hatırlamak için dursun derim
Hergun kocama mesaj atarm yarım saat geç cevap verse sinirden tlefonda ona ait ne varsa siliyorum genelde
Hiç temizlemem elimde kanit olsun ya da ağlarken tekrar okuyüm ya da tekrar tekrar asik oluyim diyeee
Hiç temizlemem niye temizleyeyim ki kimden gizli saklım var alla alla 😃
Bazen kalıyor bazen temizliyorum
2016 dan mesajlar var elimde
Ölene kadar benimle 😂
Hayatımda olan kimsenin mesajını silmem
Konuşmamız bittiği an direkt siliyorum
Temizlemiyorum yaa uğraşmıyorum hiç
Depolam dolunca sadece jdmdncfjf
Depolam 😀
Yanlış olmuş depolama djnffbfj
temizlemem
Temizlemiyorum