İnternet & Teknoloji 2 ay Mesaj geçmişinizi ne sıklıkla temizliyorsunuz? s 8matador1180Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Hiç temizlemez misiniz, her hafta temizler misiniz yoksa ölene kadar sizinle mi :D Mesaj geçmişinizi ne sıklıkla temizliyorsunuz? Cevapla 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Hiçbir yerden hiçbir şekilde silmiyorum, telefonumda 3-4 senelik WhatsApp mesajları, normal mesajlar duruyor, ne gerek var silmeye... 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 16b cevap paylaştı. Ben genelde temizlemem ki zaten çok konuştuğum kişi de yok yakın arkadaşlarım ile konuşurum sadece 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Temizlediğim oluyor, afakanlar basıyor görüntü kalabalığından bazen.. 2 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Genellikle mesajlaşma bittikten sonra silerim 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Yani genelde temizlemiyorum ama bazen temizliyor gereksiz mesajları falan çoğu mesajları. 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Servis mesajları bile duruyor mesaj temizleme alışkanlığı edinemedim 🤔 1 0 Yorumla
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç temizlemiyorum ki 1 0 Yorumla
-Lavin-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay Telefon degismedikce mesajlar duruyor. ugrasmak zor oluyor silmekle uğraşamam bazen de unutkanim hatırlamak için dursun derim 1 0 Yorumla
leyla21343 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 2 ay Hergun kocama mesaj atarm yarım saat geç cevap verse sinirden tlefonda ona ait ne varsa siliyorum genelde 1 0 Yorumla
eloji Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay Hiç temizlemem elimde kanit olsun ya da ağlarken tekrar okuyüm ya da tekrar tekrar asik oluyim diyeee 1 0 Yorumla
Nazli1xq Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Hiç temizlemem niye temizleyeyim ki kimden gizli saklım var alla alla 😃 1 0 Yorumla
Luciferingunlugu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay Bazı gruplardan o kadar fazla mesaj geliyor ki, hafta da iki kez temizliyorum 1 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Hayatımda olan kimsenin mesajını silmem 1 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı. Konuşmamız bittiği an direkt siliyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Depolam dolunca sadece jdmdncfjf 1 2 Yorumla der_Hauptmann 2 ay Depolam 😀 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yanlış olmuş depolama djnffbfj Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. temizlemem 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbir yerden hiçbir şekilde silmiyorum, telefonumda 3-4 senelik WhatsApp mesajları, normal mesajlar duruyor, ne gerek var silmeye...
Ben genelde temizlemem ki zaten çok konuştuğum kişi de yok yakın arkadaşlarım ile konuşurum sadece
Temizlediğim oluyor, afakanlar basıyor görüntü kalabalığından bazen..
Genellikle mesajlaşma bittikten sonra silerim
Yani genelde temizlemiyorum ama bazen temizliyor gereksiz mesajları falan çoğu mesajları.
Servis mesajları bile duruyor mesaj temizleme alışkanlığı edinemedim 🤔
Hiç temizlemiyorum ki
Telefon degismedikce mesajlar duruyor. ugrasmak zor oluyor silmekle uğraşamam bazen de unutkanim hatırlamak için dursun derim
Hergun kocama mesaj atarm yarım saat geç cevap verse sinirden tlefonda ona ait ne varsa siliyorum genelde
Hiç temizlemem elimde kanit olsun ya da ağlarken tekrar okuyüm ya da tekrar tekrar asik oluyim diyeee
Hiç temizlemem niye temizleyeyim ki kimden gizli saklım var alla alla 😃
Bazı gruplardan o kadar fazla mesaj geliyor ki, hafta da iki kez temizliyorum
Bazen kalıyor bazen temizliyorum
2016 dan mesajlar var elimde
Ölene kadar benimle 😂
Hayatımda olan kimsenin mesajını silmem
Konuşmamız bittiği an direkt siliyorum
Temizlemiyorum yaa uğraşmıyorum hiç
Depolam dolunca sadece jdmdncfjf
Depolam 😀
Yanlış olmuş depolama djnffbfj
temizlemem