100 mesaj olarak belirledim 100 kişiden fazla mesaj gelirse öyle siliyor birde ben boyut ayarladım toplam mesajların boyutu 100 mb diyelim o seviyeye gelince kendisi otomatik siliyor :) kötü kötü mesajlarım varsa onu farklı bir noktaya yedeklerim kanıt amaçlı
Hiç silmem hatta ve hatta onları depolarım depo da kalır bir tartışma yaşadım veyahut bir olaya karıştım mesaj üzerinden beni haklı çıkaracak her şey orada olur ve bu yüzden asla gelen veyahutta yazmaları mi hep bir kayıt altında tutarım kimisini de dirket olarak SS alırım
Önceden hemen siliyordum da hayatıma giren insanlar silmemi istememeye başladılar (telegramda her iki taraftan da sildiğim için) bi de dosyalara falan sonra bakarım diye silmiyordum (hiçbirine bakmadım) bi baktım biriktiriyorum
Eskiden vardı ama şimdi pek yok, son bir kaç yıldır mesaj sildiğimi hatırlamıyorum. Mesaj kutusunun bütünü ise çok önemli değilse telefonumda yer kaplamaması ve kalabalık yapmamak için silerim ama benim için önemli biri ise hatıra kalması açısından tutarım telefonumda.