Türk Telekom, internet abonelik ücretlerine zam yaptı. En ucuz internet paketi 585 TL olurken zamlı tarife 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak.

Türk Telekom, internet abonelik ücretlerine zam yaptı. En ucuz internet paketi 585 TL olurken zamlı tarife 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak.
müjde müjde müjde space x elon musk projesi memlekete geliyor teknoloji bakanı adını bilmşiyorum kim ne bakanıysa düşecek cumhuriyet tarihinini en altın vuruşlu çağını yaşayacağız
İnternet paket fiyatı arttı ve zam geldi diye hiç kimse İnternet paketini kapatmaz.
En fazla kullandığı aboneliği değiştirenler olabilir.
Çünkü günümüz teknoloji çağı ve çoğu insan işlerini evden veya ofisten internet üzerinden sağlıyor.
Ve artı İnternet oyun bağımlılığı ve telefon bağımlılığı diye bir şey var
Bu sebepten abonelik sayısın da bir düşüş yaşanmaz diye düşünüyorum.
Azalacağını sanmam artık ihtiyaç oldu.
Cevap
33Cevap
azalmaz sanmıyorum çünkü internet gerekli bir şey çoğu kişi için
Alternatif telekom operatörleri mevcut büyük firmalardan daha ucuza geliyor. Alternatif telekom operatörlerinden hizmet alabilirsiniz.
Her şeye zam geliyor
Zam gelmeyen ne var ki
Günümüz teknoloji çağı olduğu için kullanımın azalacığını düşünmüyorum
Bu ülkede zam gelmeyen tek şey poşet fiyatları sanırım hala 0.25 kuruş , çok iyi degilmi yaa 😂
0,65 kuruş oldu
@KmsyeSylymdklriN hayır bizim burada aynı 🤣
180 tl aylık 24 ay peşin 4300 tl civarında 24 aylik ödedim. Firma başka ama 100 mbps fiber kullanıyorum
Bulunduğunuz konuma göre Turknet daha iyi bir tercih olabilir.
doğru düzgün İnternet verebilse hak etmiyor o parayı Türkiye en kötü internet alan ülke olabilir
İnternet neredeyse hayatınızın vazgeçilmez bir parçası oldu 1000 lira dahi olsa kullanılır.
Taahhüt 2 yıllık 145 TL veriyorum Vodafone net kullanıyoruz
azalmaz internet olmazsa millet napacak temel ihtiyaç bu
Şaka mı yaa artik ödemek imkansız olacak desenize bu ne zam böyle
Dunyada internet ucuzlarken hatta bedava olurken Türkiye'de daha da pahallaniyor
Dünyanın en ucuz internetini kullanıyoruz diyen birisi vardı. Çağırın gelsin hele
Dolar euro bazından konuşan bi akpli gurbetçi görürsem dolar euro bazında a…. Sallarım
Azalmaz, wifi su elektrik gibi bi ihtiyaç. Benim için öyle en azından
yuh beee! superonline kaç olucak acaba bak gene sinir oldum şimdi ha
Taahüt 2 yıllık 185 tl ödüyorum tahaatsuzler düşünsün
Şuraya bak millete verdikleri kablumbağa hızı aldıkları ücret ışık hızında adaletin hükğmğn olmadığı ülkede 500 de olur 5000 de
Hayır azalacağını zannetmiyorum parası kaç olursa olsun verirler internet hayatımızın bir parçası oldu artık
astronomık bır tutar bu , bu sevıyeye gelecegını sanmıyorum
Araplar Türk Telekom'u dolandırıp soydu ama borcunu biz ödüyoruz. Büyük ihtimalle Telekom'u dolandıracak yeni araplara satmadan önce biraz da karlı göstermek istiyorlar.
Superonline taahhüt yeniledim bugün 260 tl ye 100 mb
Biatcılar, diş güçler, reisi yedirmeyiz ve daha nice nara atanlara; Ohhhhh ohhhhhh ohhhhhhhhhhhhh diyesim var zati muhterem gibi ama olan hepimize oluyor malum. Milletini bu kadar seven! lider gelmedi ülkeye. Ne mutlu bizim gibilere...
Bari internet çekse ya da kaliteli olsa tamam da Afrika ülkeriyle yarışır konumdayız
Türksat’tan 1 hafta önce aldım. Sabit ücret garantili ve 24 ay taahhütlü. Sanırım şanslıyım 😊
Abi cidden ne istiyorsunuz ya simdi turkcell falan da yapar harbi alin canimizi kurtulalim @mk
Zamlanmayan bişey yok ki ya orta direk şabanın biraz modern versiyonuyuz
İyi geçiriyorlar, tayyip bi zam furyası başlattı gidiyor, %52 yüzünden %48 de sürünüyor
Benim telefon internetim sınırsız
şart kullanıcaz mecbur
200 tl odeyen ben
şaka gibi bir hal oldu
Biz yeniledik zam gelmeden 2 yıllık
Ona ne lan NASA ya net mi cekiyor güzel kardeşim
Bu kadar pahalınırsa bir azalma muhakkak olur.
Yine mecbur alınır ya
ohhooo allahıım kalbim sıkıştı bunlar ne
Azalmaz ortak kullanım artar
olamaz olamaz olamaz
Ben süperonlin'ı hala 180 liraya kullanıyorum.
Azalır. Benim tahahut daha 1.5 sene var
Ben vergimi sekilerek ödemek istiyorum diyen abimizi saygıyla anıyorum.
Ülkenin iyice boku çıktı. Cok fahiş fiyatlar ödeyip çok dandik hizmetler alıyoruz.
Kapatırım telefonun interneti yetiyor
Gözyaşım pıt
600 olsa alamazdık
Nasıl ya
Oha çok fazla 😱
Benim 140 tl
oha.
Bu ne beeee
Ben zamdan önce sözleşme yaptım turkcell superonline ona da zam gelir mi ki?
Azalmalı
Ben 200 tl ödüyorum 75mbps ve sınırsız
Oha wwkwmk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?