Türk Telekom, internet abonelik ücretlerine zam yaptı. En ucuz internet paketi 585 TL olurken zamlı tarife 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak.
Türk Telekom, internet abonelik ücretlerine zam yaptı. En ucuz internet paketi 585 TL olurken zamlı tarife 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak.
İnternet paket fiyatı arttı ve zam geldi diye hiç kimse İnternet paketini kapatmaz.
En fazla kullandığı aboneliği değiştirenler olabilir.
Çünkü günümüz teknoloji çağı ve çoğu insan işlerini evden veya ofisten internet üzerinden sağlıyor.
Ve artı İnternet oyun bağımlılığı ve telefon bağımlılığı diye bir şey var
Bu sebepten abonelik sayısın da bir düşüş yaşanmaz diye düşünüyorum.
Azalacağını sanmam artık ihtiyaç oldu.
Cevap
34Cevap
müjde müjde müjde space x elon musk projesi memlekete geliyor teknoloji bakanı adını bilmşiyorum kim ne bakanıysa düşecek cumhuriyet tarihinini en altın vuruşlu çağını yaşayacağız
Alternatif telekom operatörleri mevcut büyük firmalardan daha ucuza geliyor. Alternatif telekom operatörlerinden hizmet alabilirsiniz.
Her şeye zam geliyor
Zam gelmeyen ne var ki
Günümüz teknoloji çağı olduğu için kullanımın azalacığını düşünmüyorum
Bu ülkede zam gelmeyen tek şey poşet fiyatları sanırım hala 0.25 kuruş , çok iyi degilmi yaa 😂
0,65 kuruş oldu
@KmsyeSylymdklriN hayır bizim burada aynı 🤣
180 tl aylık 24 ay peşin 4300 tl civarında 24 aylik ödedim. Firma başka ama 100 mbps fiber kullanıyorum
doğru düzgün İnternet verebilse hak etmiyor o parayı Türkiye en kötü internet alan ülke olabilir
Taahhüt 2 yıllık 145 TL veriyorum Vodafone net kullanıyoruz
azalmaz internet olmazsa millet napacak temel ihtiyaç bu
Şaka mı yaa artik ödemek imkansız olacak desenize bu ne zam böyle
Dunyada internet ucuzlarken hatta bedava olurken Türkiye'de daha da pahallaniyor
Dünyanın en ucuz internetini kullanıyoruz diyen birisi vardı. Çağırın gelsin hele
Dolar euro bazından konuşan bi akpli gurbetçi görürsem dolar euro bazında a…. Sallarım
Azalmaz, wifi su elektrik gibi bi ihtiyaç. Benim için öyle en azından
azalmaz sanmıyorum çünkü internet gerekli bir şey çoğu kişi için
yuh beee! superonline kaç olucak acaba bak gene sinir oldum şimdi ha
Taahüt 2 yıllık 185 tl ödüyorum tahaatsuzler düşünsün
Hayır azalacağını zannetmiyorum parası kaç olursa olsun verirler internet hayatımızın bir parçası oldu artık
Şuraya bak millete verdikleri kablumbağa hızı aldıkları ücret ışık hızında adaletin hükğmğn olmadığı ülkede 500 de olur 5000 de
Araplar Türk Telekom'u dolandırıp soydu ama borcunu biz ödüyoruz. Büyük ihtimalle Telekom'u dolandıracak yeni araplara satmadan önce biraz da karlı göstermek istiyorlar.
astronomık bır tutar bu , bu sevıyeye gelecegını sanmıyorum
En İyi Cevap