Güncellemeler
+1 yıl
Fan calisiyor ama degisik ses geliyor bu ses oncedende geliyordu laptopa vurdugumda duzeliyordu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fan arasını temizlerken iyice rulmanlar toz kapmış olabilir. Kamera ısınması ne alaka anlamadım. Yanlış bağlantı yapmış olabilirsin.
Evet kalip halinde toz cikti temizledim ama yani ekranla ilgili hicbirseye karismadim ekranin soketini cikardim sonra geri taktim baska ekranla ilgili bisey yapmadim laptopu aciyorum acildigi gibi isinmaya basliyor kamera
Termal macunlar ve termal padlerin işlevini yitirmiş olabilir, pc sürekli yük altında olduğunda fanı geç açma meilinden dolayı format gerektirebilir, fan dönüşünde problem olabilir, adaptörde fazla enerji çekimi olabilir cihar görmeden bir şey diyemem ama başlıca sebepler bunlar.
Laptop 11 yillik bence termal macunu islevini bitirmis te onceden oyle bisry yoktu ben actiktan sonra oyle oldu sanirsam ben bj parcasini bozdum
11 yıldır macun ve ped değişimi yapmadın mı? Onu geçtim ram kaç, ssd var mı? Temiz bir bakım gerek yoksa işlemci ve ekran kartı ya yanmıştır ya da yanar
Benim degildi laptop bi akrabanindi ve hic tamirciye goturmemistiler 11 yildir nasil dayandiysa 4 ram 294 mu ne ssd var
Yani bu macun ve ped degisimi bi tamirci ne kadar yapar ortalama olarak fazlaysa kalsin yaptirmaya degmez
294 ssd olamaz öyle bir ssd tarzı yok. 240-250-256 olur. Sonrası 480 den başlar. 4 ram günümüzde her cihaz için az minimum 8 olması gerek. Temiz bir elden geçirilmesi gereken cihaz.
İnsafiyetine bağlı 150 ortalama ile başlar her şey dahil 250 kadar gider.
Ee kamera isinmasi neden peki
Yani senin bildigin kamera isinma nedenleri var mı
Onu ilk kez duyuyorum. Yani kamera ısınma sorunu kullanılmadığı halde ilk sensin benim duyduğum. Daha önce müşterilerden de duymadım.
Bide sey vardi bu ekran filminin etrafina bant sarilmisti ve kablolar gozukuyordu bence ordanda isinma yapabilir birbirine temas ediyordur kablolar
Tam anlamadım nereyi demek istiyorsun ama kısa devre olabilir tabi ki. Onu da dediğim gibi bakmak gerek.
Evet eb iyisi ben yarina bi bilgisayarciya gideyim
Ah baban çükünü kesicek
Puahahahahahah
Bir de güşüyor ya😂
Gecen gunde kardesimin telefonuna yazilim aticagim diye aldim bidaha acilmadi simdide laptopu bozudugumdan haberi olsa
O da çükünü keser skdkksksks Kurtuluşun yok
Yok onu babam yaptirdi da bi ton azar yedim aradan 2gun gecti laptop gitti
Tamire ber
Bende biliyom tamire vermeyi kendim yapamazmiyim onu soruyom
Zor
fan çalışıyormu
Evet ama degisik bi ses geliyor
sök bidaha bak plastik felan bi parça kapatıyodur belki bi tarafını izalasyon plasstikleri oluyo bazen takarken yanlışlıkla kapatıyorlar sökenler
Ondanmidir acaba kamera ile fan alakali gelmedi
Bide laptop aciliyor ama bastigim hicbir uygulamayi acmiyor farenin ustunde o yuvarlak donuyor 1 saat
sıcaklık etki eder yavaşlamaya
Ee fanin havasi kameraya nasil gidiyor
yavaş çalışması kameranın ısınmasıyla alkaalı değil işlemcinin yavaşlamasıyla alalakıdır
Tm tessekur ederim
İslemci ve grafik kartında macun var miydi
Bilmiyorum nasil bakilir
Ben oralari acmadim
Neleri söktün
Fani soktum hardisk i soktum o kadar bide anakartda baktim fanin bi bakır boru ile bi parcaya hava veriyordu ve o parca hemen isiniyordu belki o parca islemcidir
bi yerleri bozmussun işte istemeden.
Tekrar temizle belki eski haline gelr
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!