Laptopun faninin tozunu almak istedim icini actim tozunu aldim geri kapatigim zaman laptopta kamerasi aşiri isiniyor ve laptop hicbirseye tepki vermiyor neden kaynaklaniyor bu durum
Güncellemeler
+1 yıl
Fan calisiyor ama degisik ses geliyor bu ses oncedende geliyordu laptopa vurdugumda duzeliyordu
Laptop temizledikten sonra bozuldu, ne yapmam gerekiyor?
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fan arasını temizlerken iyice rulmanlar toz kapmış olabilir. Kamera ısınması ne alaka anlamadım. Yanlış bağlantı yapmış olabilirsin.
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kalip halinde toz cikti temizledim ama yani ekranla ilgili hicbirseye karismadim ekranin soketini cikardim sonra geri taktim baska ekranla ilgili bisey yapmadim laptopu aciyorum acildigi gibi isinmaya basliyor kamera
Termal macunlar ve termal padlerin işlevini yitirmiş olabilir, pc sürekli yük altında olduğunda fanı geç açma meilinden dolayı format gerektirebilir, fan dönüşünde problem olabilir, adaptörde fazla enerji çekimi olabilir cihar görmeden bir şey diyemem ama başlıca sebepler bunlar.
11 yıldır macun ve ped değişimi yapmadın mı? Onu geçtim ram kaç, ssd var mı? Temiz bir bakım gerek yoksa işlemci ve ekran kartı ya yanmıştır ya da yanar
294 ssd olamaz öyle bir ssd tarzı yok. 240-250-256 olur. Sonrası 480 den başlar. 4 ram günümüzde her cihaz için az minimum 8 olması gerek. Temiz bir elden geçirilmesi gereken cihaz.
Fani soktum hardisk i soktum o kadar bide anakartda baktim fanin bi bakır boru ile bi parcaya hava veriyordu ve o parca hemen isiniyordu belki o parca islemcidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fan arasını temizlerken iyice rulmanlar toz kapmış olabilir. Kamera ısınması ne alaka anlamadım. Yanlış bağlantı yapmış olabilirsin.
Evet kalip halinde toz cikti temizledim ama yani ekranla ilgili hicbirseye karismadim ekranin soketini cikardim sonra geri taktim baska ekranla ilgili bisey yapmadim laptopu aciyorum acildigi gibi isinmaya basliyor kamera
Termal macunlar ve termal padlerin işlevini yitirmiş olabilir, pc sürekli yük altında olduğunda fanı geç açma meilinden dolayı format gerektirebilir, fan dönüşünde problem olabilir, adaptörde fazla enerji çekimi olabilir cihar görmeden bir şey diyemem ama başlıca sebepler bunlar.
Laptop 11 yillik bence termal macunu islevini bitirmis te onceden oyle bisry yoktu ben actiktan sonra oyle oldu sanirsam ben bj parcasini bozdum
11 yıldır macun ve ped değişimi yapmadın mı? Onu geçtim ram kaç, ssd var mı? Temiz bir bakım gerek yoksa işlemci ve ekran kartı ya yanmıştır ya da yanar
Benim degildi laptop bi akrabanindi ve hic tamirciye goturmemistiler 11 yildir nasil dayandiysa 4 ram 294 mu ne ssd var
Yani bu macun ve ped degisimi bi tamirci ne kadar yapar ortalama olarak fazlaysa kalsin yaptirmaya degmez
294 ssd olamaz öyle bir ssd tarzı yok. 240-250-256 olur. Sonrası 480 den başlar. 4 ram günümüzde her cihaz için az minimum 8 olması gerek. Temiz bir elden geçirilmesi gereken cihaz.
İnsafiyetine bağlı 150 ortalama ile başlar her şey dahil 250 kadar gider.
Ee kamera isinmasi neden peki
Yani senin bildigin kamera isinma nedenleri var mı
Onu ilk kez duyuyorum. Yani kamera ısınma sorunu kullanılmadığı halde ilk sensin benim duyduğum. Daha önce müşterilerden de duymadım.
Bide sey vardi bu ekran filminin etrafina bant sarilmisti ve kablolar gozukuyordu bence ordanda isinma yapabilir birbirine temas ediyordur kablolar
Tam anlamadım nereyi demek istiyorsun ama kısa devre olabilir tabi ki. Onu da dediğim gibi bakmak gerek.
Evet eb iyisi ben yarina bi bilgisayarciya gideyim
Ah baban çükünü kesicek
Puahahahahahah
Bir de güşüyor ya😂
Gecen gunde kardesimin telefonuna yazilim aticagim diye aldim bidaha acilmadi simdide laptopu bozudugumdan haberi olsa
O da çükünü keser skdkksksks Kurtuluşun yok
Yok onu babam yaptirdi da bi ton azar yedim aradan 2gun gecti laptop gitti
Tamire ber
Bende biliyom tamire vermeyi kendim yapamazmiyim onu soruyom
Zor
fan çalışıyormu
Evet ama degisik bi ses geliyor
sök bidaha bak plastik felan bi parça kapatıyodur belki bi tarafını izalasyon plasstikleri oluyo bazen takarken yanlışlıkla kapatıyorlar sökenler
Ondanmidir acaba kamera ile fan alakali gelmedi
Bide laptop aciliyor ama bastigim hicbir uygulamayi acmiyor farenin ustunde o yuvarlak donuyor 1 saat
sıcaklık etki eder yavaşlamaya
Ee fanin havasi kameraya nasil gidiyor
yavaş çalışması kameranın ısınmasıyla alkaalı değil işlemcinin yavaşlamasıyla alalakıdır
Tm tessekur ederim
İslemci ve grafik kartında macun var miydi
Bilmiyorum nasil bakilir
Ben oralari acmadim
Neleri söktün
Fani soktum hardisk i soktum o kadar bide anakartda baktim fanin bi bakır boru ile bi parcaya hava veriyordu ve o parca hemen isiniyordu belki o parca islemcidir
bi yerleri bozmussun işte istemeden.
Tekrar temizle belki eski haline gelr
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!