laptopun çerçevesi kırıldı 11ay oldu alalı servis hemen kullanıcı hatası dedi ama fiyat veremiyormuş. Birkaç bilgisayarcıya gittim onlar da 3-4 bin TL dediler değişim için. Sizce nasıl bir yöntem yapmalıyım?

laptopun çerçevesi kırıldı 11ay oldu alalı servis hemen kullanıcı hatası dedi ama fiyat veremiyormuş. Birkaç bilgisayarcıya gittim onlar da 3-4 bin TL dediler değişim için. Sizce nasıl bir yöntem yapmalıyım?

Laptopunuzun çerçevesi kırıldıysa, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Durumu Değerlendirin: Kırığın boyutunu ve yerini belirleyin. Eğer kırık çok büyükse veya çok fazla yer kaplıyorsa, profesyonel bir tamir servisine başvurmanız gerekebilir.
Yapıştırıcı Kullanın: Eğer kırık küçükse ve çerçevenin parçaları hala mevcutsa, yapıştırıcı kullanarak kırığı tamir edebilirsiniz. Ancak, bu işlemi yaparken dikkatli olmalısınız çünkü yapıştırıcı, laptopun diğer parçalarına zarar verebilir.
Profesyonel Yardım Alın: Eğer kırık çok büyükse veya çerçevenin parçaları kaybolmuşsa, profesyonel bir tamir servisine başvurmanız gerekebilir. Bazı durumlarda, çerçevenin tamamen değiştirilmesi gerekebilir.
Unutmayın, laptopunuzun çerçevesi kırıldıysa, durumu değerlendirmek ve uygun bir çözüm bulmak için bir profesyonelden yardım almak her zaman en iyi seçenektir. İyi şanslar! 😊
Cevap
10Cevap
Öyle kullan hiç bi zararı olmaz görüntü kirliliği dışında japon filan da dökme ekrana sıçratırsan batırırsın düzelmez
Önemli bir sorun gibi durmuyor. Değiştirebilirsen plastik çerçeveyi değiştir, değişmezsen de kötü görünmesi dışında bir sorun olmaz bence.
Çok büyük değil. Dikkatli bir şekilde Japon yapıştırıcısı ile yapıştır geç.
Panel sıkıntısız çalışıyorsa no problemo
Yapacak bir şey yok, görmezden gel.
Sıkıntı yapmaz o kullan gitsin
Yapıştır japon yapıştırıcısiyla
Markası lenovomu
Bu senin kırdığın bişete benzemiyor, bunu sen kırsan lcd de zarar görürdü
japon yapışt8rıcısıyla
açılıyorsa boş ver
Yenisini alarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?