Sosyal medya tanışmak için bir platform sadece insanların bir araya gelmesi için evlilik diyorsunuz yani zatn ister istemez bir araya gelinecek konuşulacak tanisilacak o yüzden de iyi bir seçenek yani
Aklıma takılan şey dokunamamak değil. Aklıma takılan, "kendini tanıttığı gibi olmayan ve bazen konuşmadan da hareketlerini izleyerek onu anlayabilmek" olaylarını yaşayamamak. Anlatabildim mi bilemiyorum ama..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sosyal medya tanışmak için bir platform sadece insanların bir araya gelmesi için evlilik diyorsunuz yani zatn ister istemez bir araya gelinecek konuşulacak tanisilacak o yüzden de iyi bir seçenek yani
Sevgili olurum. Kısmet olursa da evlenirim. Ciddi ilişki severim.
Gerçekten güvenirsem neden olmasın ve karşıdaki iyi biriyse çünkü asla desem başıma geleceği için konuşmuyorum olabilir 😂
Şimdi asla derim başıma gelir o yüzden hayatta asla büyük konuşmamak lazım, her şey olabilir:)
Adam gibi adamsa alırım onu, gerekirse çuvala koyar kaçırırım nihahah
😂😂😂
2 sevgilimle de öyle tanıştım zaten biri b0mbk çıktı da diğeri kusursuz çok ağlak olması dışında
Ya o kadaeı sıkıntı olmaz, hic olmazsa sana yamuğu olmaz
ayn
Şimdiki evlilikler internet üzerinden oluyor
Karşılıklı yakaladığımız uyuma bağlı. Ciddi düşünmüyorsa sevgili olmam.
Görüşmem lazım konuşmam lazım ailesinden birkaç kişiyi tanımam lazım.
Gönüle hoş gelse de mantığa uymayan bir iş.
Ben de hâlâ çözebilmiş değilim.
Niye ki, illa dokunmak vb mi gerek?
Aklıma takılan şey dokunamamak değil.
Aklıma takılan, "kendini tanıttığı gibi olmayan ve bazen konuşmadan da hareketlerini izleyerek onu anlayabilmek" olaylarını yaşayamamak.
Anlatabildim mi bilemiyorum ama..
Evet evlenirim eger ona inandiysam bu dusuncemin arkasindan evlilige kadar giderin
buluştuktan sonra birbirimizi iyi tanıttıktan sonra olabilir
Günümüz de evlenenler genelde internetden tanışıyor
Organ mafyasına çalışmıyorsa olabilir
😅
Hayır sanırım olmazdım. ama olabilirde
Sevgili olurum evlilik nanay
Sevgili olurum evlenmem
Çok sevgilim oldu online dünyadan
Bir çok kişi benzer sorular sormaya başladı hep
Normal, kullanım hızla artıyor
Üzücü jdjsjs
Olanlar çok