Bundan yılllaaaar yıllar önce msnin en popüler olduğu dönemlerde, insanlar orada tanışıp evlendiklerinde bir garip karşılanırdı. Ama şimdi görüyorum ki pek çok insan internetten tanışıp evleniyor. Çevremde örneği çok. Peki siz İnternetten tanıştığınız insanla evlenir misiniz?
İnternetten tanışma olayı kötü bir şey değil. İnsan doğup, büyüdüğü yeri seçemiyor ama hayatına alacağı kişiyi seçiyor. Haliyle internetten tanıştığım insan, aynı semtte olsa benle belki karşılaşamazdık ama internet vesilesi. O yüzden sorun etmiyorum.
Evlilik pek sıcak bakmadığım bir konu ama sanaldan sevgili olayına sıcak bakanlardanım. Ama ilerisini bilemem açıkcası. Sonuç olarak internetteki konuştuğun da duyguları olan bir insan yani. Sonuçta çevremizdeki insanları tanımadan önce onlar da bir yabancı değil mi? Onun gibi yani.
Çağımız teknoloji ve sosyal medya çağı. Birçok insan artık bu şekilde hem sevgini buluyor hem de kendini eş bulabiliyor. Ben bundan bir sakınca görmüyorum tanıyıp anlaşabildikten sonra neden evlenilmesin ki.
Bu internet meselesini çok abartıyorlar. Evet evlenilir, sevgili olunur, aşık olunabilir.. her şey mümkün. Herhangi bi yerde karşına çıkabilir, “sanal alemde” de. Sonuç itibari ile bu insanla görüşeceksin ve tanışacaksın. Benim çevremde de çok var.
Ben çok abes bulmuyorum internetten tanışma olaylarını falan. Sadece ilişki boyutuna gelmeden kesinlikle buluşulması gerektiğini düşünüyorum, birbirini hiç görmeden aylar boyu konuşmak bir noktada manasız geliyor. Görmeden tam olarak bilemezsin nasıl biri olduğunu, yazılarda kendini farklı göstermek fazla kolay artık. Bunun dışında reel ya da internet çok farketmiyor, her ikisi içinde tehlikeler mevcut...
Hayatta olmaz dediğim ne varsa oldu o yüzden buna olmaz ya da hayır cart curt diyemem, şimdi hayır derim başıma iş alırım. Büyük lokma ye ama büyük Söz söyleme! Kader de varsa ne olucagını bilmeyiz hayırlısı Allah'tan der susarım 🐦🤲
İnsanlar evlenebilir doğaldır ama ben evlenmem. Sebebiyse benim geniş bir sosyal çevrem var imkansızlıklar içinde ve insan bulamama açlığı ile dolu değilim.
Eskiden görücü usulü evlenilirdi bende nitekim öyle evlendim evlenmez olaydım bence İnternetten daha fazla tanıma fırsatın oluyor Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın bunun İnterneti reeli yok
Olabilir, Bir kıza aşıktım, Aynı şehirde yaşıyoz ne Onunla buluştum ne telefon numarasını istedim, Twitterdan konuşuyorduk, Bana çok ağır iftira attı O günden sonra soğudum ilgimi artık hiç çekmiyor Facebookta sohbet sayfalarında takılırken ilgimi çekiyordu, Anlaşamıyorduk zaten Çok uyumsuz ve ilgisiz kafasına göre tutumu vardı Barbie bebek gibiydi ama canım çok yandı 💔🔥 Nasip bu işler
olabilir anlastiktan ve sevdikten sonra neden olmasin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu benim öğretmenim, şu an evliler ve çocukları var. Facebooktan tanışmışlar. Demem o ki ben eğer cidden o kişiye güveniyorsam ve buluştuysak falan neden olmasın
Neden evlenilmesin ailelerin görücü usulü tanistirdiklari insanlar daha kötü oluyor en azından kendin bulup konuştuğun insan kafa denginse her an hersey olabilir