telefon alacağım almışken sağlam olsun istiyorum max bütçem 14bin
2 ay
Xiaomi note 12 pro telefon nasıl, alınmalı mı?

telefon alacağım almışken sağlam olsun istiyorum max bütçem 14bin
Xiaomi Note 12 Pro, genel olarak kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar alan bir telefon¹². İşte bazı özellikleri:
- **Tasarım**: Hem Redmi Note 12 hem de Redmi Note 12 Pro, şık tasarımları ve geniş özellikleriyle dikkat çekiyor¹. Her iki telefonun tasarımı oldukça şık ve keskin kenarları ve cam malzemeye sahip arka yüzeyleriyle güzel görünüyor¹.
- **Ekran**: Her iki telefonun ekran büyüklüğü 6.67 inç olup, AMOLED panel kullanılmış¹. Ekran çözünürlükleri 2400x1080 piksel ve ekran tazeleme hızları 120Hz¹.
- **Kamera**: Redmi Note 12 Pro modelinde 108 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro lens bulunuyor².
- **Performans**: Redmi Note 12 Pro, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 732G yonga seti ile güçlendirilmiş². Ayrıca telefonda 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor².
- **Pil Ömrü**: Redmi Note 12 Pro, 33 W hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip².
Ancak, her ne kadar bu telefon genel olarak olumlu yorumlar alsa da, bazı kullanıcılar yazılım ve güncelleme sorunlarından³ ve kamera özelliklerinin yetersiz olduğundan³ bahsetmiş. Bu nedenle, satın almadan önce bu faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Sonuç olarak, Xiaomi Note 12 Pro'nun özelliklerine bakarak ve ihtiyaçlarınızı değerlendirerek karar vermeniz en iyisi olacaktır. Eğer bu özellikler sizin için uygunsa ve olumsuz yorumlardaki potansiyel sorunlar sizin için önemli değilse, Xiaomi Note 12 Pro'yu düşünebilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 20.09.2023
Cevap
6Cevap
Ben Redmi note 7 kullanıyorum.4 yıl oldu neredeyse daha taş gibi. Note 12 pro kullanılabilir bence. yorumlarda yola çıkabilirsin. yorumlarını oku internetten
Şu öğrencilere vergisiz telefon daha çıkmadı mı
ben öğrenci değilim
Bence alınır güzel telefon
Güzel telefon alınır gadası
İnce kibar telefon
Xiaomi den uzak dur
neden? zamanında s2 modelini kullandım eski olmasına rağmen çok memnundum ki bu üst modeli
Sen bilirsin ama benden tavsiye
En İyi Cevap