İnternet & Teknoloji Ptt mı dolandırıcı mı? beyzamorningstar Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yüksek ihtimalle dolandırıcı ama yinede sorayım dedim daha önce böyle bir mesaj alanınız var mı her yerde adresim doğru yani yanlış adres girmiş olmam imkansiz Ptt mı dolandırıcı mı? Cevapla Mesaj Soruları PTT Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Dolandırıcı 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. Numaraya baktın değil mi arkadaşım +20 ile başlayan bir ptt numarası olabilir mi? :D 0 0 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl dolandırıcı site adresinden belli zaten ptt nin adresi ptt. gov. tr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl %200 dolandırıcı. Öyle URL olmaz, devlet sitesi "devam etmek" gibi bir Google translate Türkçesi kullanmaz. 0 0 Yorumla
İrfan3435 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Çok sipariş verdim ama hiç dolandırıcı olduğuna şahit olmadım. 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Beklediğin kargo var mı 0 1 Yorumla BayyBilen +1 yıl kargo takip numarası tutuyor mu? Tutuyorsa müşteri hizmetlerini ara Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl bu sayfa fake, orjinal ptt sitesi değil. 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 786 cevap paylaştı. Dolandırıcı gibi ya güven olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dolandırıcı
Numaraya baktın değil mi arkadaşım +20 ile başlayan bir ptt numarası olabilir mi? :D
dolandırıcı
site adresinden belli zaten ptt nin adresi ptt. gov. tr
%200 dolandırıcı. Öyle URL olmaz, devlet sitesi "devam etmek" gibi bir Google translate Türkçesi kullanmaz.
Kredi kartı bilgisi ne alaka.
Sen netten bir şey mi aldın
Çok sipariş verdim ama hiç dolandırıcı olduğuna şahit olmadım.
ne alaka ev numarasımı kamış
Beklediğin kargo var mı
kargo takip numarası tutuyor mu? Tutuyorsa müşteri hizmetlerini ara
bu sayfa fake, orjinal ptt sitesi değil.
Dolandırıcı gibi ya güven olmaz
Dolandırıcı
Dolandırıcı
Dolandırıcı