İnternet & Teknoloji İnstagram hesabı çöktü mü? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sayfa şuanda kullanılamıyor bunun nedeni düzeltmeye bir teknik hata olabilir diyor hesabım kapanmış olamaz dimi? Güncellemeler+1 yıl Açıldı çekemeyen bacı çatla İnstagram hesabı çöktü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır bende sorun yok. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır kullanılıyor gadası 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende sorun yok @tenedos şu kişi yazip duruyor 😀çöktü mü la? 0 10 Yorumla u tenedos +1 yıl yooo taş gibi instagram çken göçen yok :P Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀 çöksün bence jsjs Yorumla u tenedos +1 yıl kızın instasını çökertmişler :( sen burada hiç üzülmüyon taş kalpli inci Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Keske benimde çökse 😀 Yorumla u tenedos +1 yıl 1 milyon takipçin olurda çöker inşalla Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Soruyu soran kişi banami dedin 😀kiz ben sana bir sey demedim ki🌸 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl @tenedos... amin😀 Yorumla u tenedos +1 yıl çekememek müğğ Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Ben öyle anladım ya yanlış anlamışım💜 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yok gülüm 🌸 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Çökerttiler Instagrami. 🌝 0 2 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Çökünce teknik hata mı diyor? Yorumla Baba-Fingo +1 yıl Verebilir tabi. İhtiyacın mi vardı Instagrama? Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorun gözükmüyor. 0 0 Yorumla
dertlibirisi1 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl büyük ihtimalle tarayıcıdan giremiyorum 0 2 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Uygulamadan girebiliyor musun? Yorumla dertlibirisi1 +1 yıl yok Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çalışıyor 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem bakarım simdi 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çökmemiş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır bende sorun yok.
Hayır kullanılıyor gadası
Bende sorun yok @tenedos şu kişi yazip duruyor 😀çöktü mü la?
yooo taş gibi instagram çken göçen yok :P
😀 çöksün bence jsjs
kızın instasını çökertmişler :( sen burada hiç üzülmüyon taş kalpli inci
Keske benimde çökse 😀
1 milyon takipçin olurda çöker inşalla
Soruyu soran kişi banami dedin 😀kiz ben sana bir sey demedim ki🌸
@tenedos... amin😀
çekememek müğğ
Ben öyle anladım ya yanlış anlamışım💜
Yok gülüm 🌸
Çökerttiler Instagrami. 🌝
Çökünce teknik hata mı diyor?
Verebilir tabi. İhtiyacın mi vardı Instagrama?
Sorun gözükmüyor.
instagram kullanmıyorum...
Calisiyor
büyük ihtimalle tarayıcıdan giremiyorum
Uygulamadan girebiliyor musun?
yok
Çalışıyor
Çökmedi
Bendede internet çekmiyor sadece insttada
calisiyor
Bilmem bakarım simdi
Çökmemiş.