İnternet & Teknoloji Bu sabah hesabıma yanlışlıkla 100 bin lira atılmış. Sahibi geri istiyor. Vermezsem ne olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yasal olarak Güncellemeler+1 yıl Bir sey karsiliginda o parayı ne ben ne o kanitlayabilir ayrica Bu sabah hesabıma yanlışlıkla 100 bin lira atılmış. Sahibi geri istiyor. Vermezsem ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Adli süreç başlar gadası 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Banka o parayı her türlü alır senden. Üstüne bir de dava açılır, faiziyle geri ödersin. 1 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Herhangi bir gerekçe gösteremezsen alırlar diye düşünüyorum ama uğraşırlar mı bilmiyorum mahkemeyle falan 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Faiziyle geri alır çünkü o paranın karşılığı olarak senin ona verdiğin bir şey yok 1 1 Yorumla Master81 +1 yıl Karşılığı olmadan parayı gönderdiği için haklı oluyor karşı taraf. Faiziyle ödersin bir de üstüne dolandırıcılık davası açarsa oradan da ceza alırsın Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. parayı atan kişi şahıs ise hiç bişi olmaz borcu vardı ödedi dersin biterlakin parayı atan bankada işlemi yapan kişi ise düzeltirler geri alırlar 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İş mahkemeye gider. Geri ver kurtul. O para haram olur sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaktın kendini. Hesabinin ip'si belli bu sitede ve seni şikayet etmek boyun borcumuz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yanlışıkla nasıl oluyor , adını soyadını bilmeden kabul etmez IBAN merkez. Bence salliyorsun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızım evladım senle muhatap bile olmaz iade talep eder Yorumla
CaptainKingston Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sana borcu varsa sorun olmaz geri alamaz o parayı 0 0 Yorumla
hizligozales Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl mahkemeye verir faiziyle alır 0 1 Yorumla hizligozales +1 yıl sorun bile saçma bu bir çeşit dolandırıcılık böyle insanların ceza alması gerekiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Adli süreç başlar gadası
Banka o parayı her türlü alır senden.
Üstüne bir de dava açılır, faiziyle geri ödersin.
Herhangi bir gerekçe gösteremezsen alırlar diye düşünüyorum ama uğraşırlar mı bilmiyorum mahkemeyle falan
Faiziyle geri alır çünkü o paranın karşılığı olarak senin ona verdiğin bir şey yok
Karşılığı olmadan parayı gönderdiği için haklı oluyor karşı taraf. Faiziyle ödersin bir de üstüne dolandırıcılık davası açarsa oradan da ceza alırsın
parayı atan kişi şahıs ise hiç bişi olmaz borcu vardı ödedi dersin biter
lakin parayı atan bankada işlemi yapan kişi ise düzeltirler geri alırlar
İş mahkemeye gider. Geri ver kurtul. O para haram olur sana
Yaktın kendini. Hesabinin ip'si belli bu sitede ve seni şikayet etmek boyun borcumuz.
Yanlışıkla nasıl oluyor , adını soyadını bilmeden kabul etmez IBAN merkez. Bence salliyorsun
Kızım evladım senle muhatap bile olmaz iade talep eder
Sebepsiz zenginleşme olur geri alir hukuki olarak
banka alıp sahibine iade eder. merak etme.😀
Sana borcu varsa sorun olmaz geri alamaz o parayı
Hiç bişi olmaz
mahkemeye verir faiziyle alır
sorun bile saçma bu bir çeşit dolandırıcılık böyle insanların ceza alması gerekiyor
Hicbisey yapamaz ama haram para hayır gelmez
Seni nasi bulms hemn
İcra
Ohaaaaaa