Konya abazalar dolu olduğu için binmeyeceğim sanırım yorum okudum öyle yazmış erkekler erkek olduğumuz için almıyorlar kız olsak hemen alıyorlar yazmışlar bilmyorumbirde gizlilik polikatası vs yerini okudum sitenin geçen gün ve tüm bilgilerimizi başka insanlarla yurt dışı vs paylaşıyormuş anladığım kadarıyla bilemedim
Ben baya kullandım puanı iyi olanları tercih et yalnız biletin 650 olduğu yere 100 e götüren olmaz sitede öyle yazıyor ama iletişime geçip sorduğunda farklı ücret talep ediliyor
Konya abazalar dolu olduğu için binmeyeceğim sanırım yorum okudum öyle yazmış erkekler erkek olduğumuz için almıyorlar kız olsak hemen alıyorlar yazmışlar bilmyorumbirde gizlilik polikatası vs yerini okudum sitenin geçen gün ve tüm bilgilerimizi başka insanlarla yurt dışı vs paylaşıyormuş anladığım kadarıyla bilemedim
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hiç tanımadığım birinin aracıyla seyahet etmek mantıklı mı sizce blablacar diye bir uygulama söyledi arkadaşım var mı kullanan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kullandım güvenilir bir uygulama ama tabi insanoğlu belli olmuyor. Daha önceki puanlamalarina falan bakın yorumlsri vardır mutlaka
Ayrıca nerden nereye gidiyorsun bana ulaşır misin
üyelik için hangi bilgilerim gerekli
Kimlik bilgileri vb.
Konya ise bir şey diyemem ama sitenin de kişi hakkında yorum kısmı var, değerlendirme ve puanlama sistemi var ordan bakabilirsin
Ben baya kullandım puanı iyi olanları tercih et yalnız biletin 650 olduğu yere 100 e götüren olmaz sitede öyle yazıyor ama iletişime geçip sorduğunda farklı ücret talep ediliyor
üyelik için hangi bilgilerim gerekli
TELEFON VE MAİL YETERLİ DİYE BİLİYORUM
kimlik falan da gerekliymiş bilmediğim yerle kimlik paylaşamam emin misin öyle olduğuna
ben baya önceden kaydoldum o zmn kimlik sormuyordu şimdi nedir bilmiyorum. sen nereden nereye gideceksin
sanırım yaşın küçük artık bi yere kayıt vs yaptırdığında bunu kabul etmen gerekiyor
yoo 18im küçük değil nasıl kabul etmek tehlikeli değil mi senin yaşın işin ne
boş ver
niye cvp verir misin lütfen
Sorumu beğen istersen anlatayım
Bi kere kullandım. İyice tanımak şart
detaylı anlatır mısın