Laptopun klavye aydınlatması sadece kırmızı renk lakin ben bu klavyeyi RGB yapmak istiyorum bu nasıl mümkün mü?
AliExpress ve dataservis gibi birkaç sitede AN515 için kırmızı renkli klavyeler sadece kırmızı ışık siyah beyaz klavyeler ise RGB renk verdiğini söylüyor yani bilgisayarın içerisinde o zaman RGB connector de mevcut. Bazı model laptopların işte nasıl ki AMD Intel seçenekleri varsa 8 GB 16 GB RAM gibi seçenekleri varsa ya da 15.6 17.3 inç gibi seçenekleri varsa böyle şeylerinde işte atıyorum içerisinde RTX 2070 olana RGB klavye 1660 Ti olana kırmızı LED koyuyorlar gibi ama aynı bilgisayar olduğu için connector destekliyor olabiliyormuş. Ben de sizlere sormak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her RGB denen üründe Red, Green ve Blue'yu vermiyor
bazıları tek renk vs. verse de RGB diye geçiyor ya
Eğer yazılımsal olarak bir desteği yoksa değiştiremeyeceksin. Ancak klavyeye uygun led modül alıp değiştirerek olabilir. O zaman da yazılım tarafı nasıl olacak. O soru işareti
Kaça aldın nerden aldın
mağazadan 30bin e
3050 ti 30 bine kazıklanmışsın
taksitle aldığım için aldığım magazda kredi kartı zorunluluğu tutmaması karşılığında ürünleri biraz daha pahalı satıyor
Sen ciddimisin 30 bin o paraya onun 2 katı laptolar var. Senin dediğin laptop 20 23 bin arasında
Neyse almışsın artık hayırlı olsun
yani sanırım sayılmaz sitelerde bile en az 27 28 en az
Güle güle kullan
ryzen 7 3050 ti 4gb ekran kartı 16 ram 512ssd 8 çekirdek çart çurt
Bende alacağım da o para bunun 2 katını alıcam yakında 😊
aaaaa çok saol çok motive edici ve soruma güzel bir yanıt oldu gece gece
Hahah özür dilerim 😁