NOT: 'S' OLAN YERLERİ SİLİNİZ.
Samsung np550p-T01TR laptop fan sorunu hakkında yardım edebilir misiniz?
NOT: 'S' OLAN YERLERİ SİLİNİZ.
bilgisayarı güç tasarruf modunda kullanıyorsan bunu yapar.. dengeli kullanıma al... eger dengelidede yapıyorsa bılmıyorum..
hayır yüksek performans soğutma ilkesi etkin
Silent modu kapa güç seçeneklerinden fana ayar çek.
hayır silent değil turbo mode 3392mhz
fan etkin durumda fakat şalışmıyor dediğim gibi birtek açılışta bir üflüyor sonrasında düşük hızda çalışıyor.
hayır sürekli yüksek hızda çalışsın demiyorum ısındığında soğutsun yeter onuda yapmıyor.!
şimdi size battle field 3 oynayıp ısı değerlerini atacam 100 dereceye kadar çıkıyor
Film ve oyunlarda malesef öyle .
Başlat arama kutusuna güç planını düzenle yaz aç
Alttan gelişmiş güç ayarlarını değiştire tıkla
İşlemci güç yönetimine gel
Sitem soğutma ilkesini her iki durumdada pilde şarjda etkin yap
En yüksek işlemci durumunu pilde 50 şarjda 70 yap.
Buraya kadar yaptıktan sonra düzelmezse işlemci için macun ve temizlik yapman lazım.
bilgisayar dün servisden geldi içini temizlettim. senin söylediğin şeyler işe yaramıyor işletim sistemiyle alakalı olmalı bilgisayarı aldığımda böyle değildi sıcak lık 60 ın üstüne çıksa elektirik süpürgesi gibi üflerdi ne oldu buna ?
Cevap
1Cevap
ısınma problemi yoksa sıkıntı yok. benm fanımda aynı. laptop yeniyse ilk başlarda böyle oluyorç.
ısınma sorunu var pc oyun oynarken 95 dereceye çıkıyor altta harici fan olduğu halde böyle ısındığı zaman pc yi kapat aç yapıyorum o başlangıçtaki üfleme elektirik süpürgesi gibi laptopu 45 dereceye kadar düşürüyor.ben pc ısındığı zaman fan hızlansın pcyi soğutsun istiyorum bu arada fan temiz toz moz yok yani.
yardım edin cevabınızı bekliyorum
anladım deniyceğim ama bu işlemsel olduğunu düşünüyorum sana göre fan yetersiz kalıyor
şu an usb socket yerindeki iki kabloyu 7woltluk bir oyuncak bataryasına bağladım fan hızlandı fakat laptopun fanı çalışmadığı için fazla bir etkisi olmadı 3-5 derece düştü.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar