Cok kez fark ettim kadinin özel bölgesi açıksa felan o video viral oluyor tiktokda
Bilerek mi yapiyorlar ki
Bilerek mi yapiyorlar ki
İnsanlar sapık olduğu için o tür içerikleri izliyorlar amaçları kadın bedeni izlemek çünkü.. böyle içerikler tutuyor işte.. aynısını burada da geçerli kızın biri kolyem nasıl diye soru sormuş ortada kolye yok afedersiniz ama kolye hariç her şey var 60 görüş gelmiş mesela.. tabi ki de beni ilgilendirmez herkes özgürdür ama ben izlemem zaten
Bir toplum da ahlâk diye bir mefhum kalmazsa ilk önce gençler, sonra aile, sonrada bütün bir toplum yok olur gider.
Bunu yapanlar gayet bilinçli bir dezenformasyon uyguluyorlar.
Cok haklisin👍👍
Ahlâk dediğin şey günümüzde gerikafalılık olarak adlandırılıyor
Ahlâk biryerde kişilerin kendi karakter genişlikleri ile de alakalı.
Bende kişileri belli bir beden'den sonra deyyus (eşini kıskanmama, eşinin&evinin en mahrem hallerini tüm dünyaya izletme ( hatta yatak odasını bile) ve bundan gurur duyma) olarak adlandırıyorum.
Cevap
15Cevap
hep açık saçık şekilde videolar atıyorlar nasıl tiktok izin veriyor hala anlamış deilim.
Çünkü bu cesaret. Çünkü bizi memeler kurtaracak.
Hiç izlemediğim için hiçbir tahminim yok. Allah'a şükür Tiktok kullanmıyorum bile.
En kolay yoldan nasıl tanınır olurum deyip bu yola başvuruyorlar
Erkeklerin 250 gram sevdası onu da elde edemiyorlar saplar
Abazalar izliyor onlar da viral oluyor, Fransalıııı.
Allah ıslah etsin bişe diyemiyorum haramdan huzur ve mutluluk gelmez hem kendi günaha giriyor hemde milleti günaha sokuyorlar
Aynı anda kaç kişi g. tünü kazayla açık bırakabilir?
Çünkü ülkemiz ahlaksızlıkta bir numara
Cok haklisin
O kadar isterdim ki ben haksız olsaydım da ülke düzgün olsaydı
Aynen öyle 🫠👍
Sosyal medyada vücut gösteren herkes popüler
Tabi bilerek yapıyolar efso para kazanıyorlar
Evet cok para kazaniyorlar valla oturduklari yerde g0tunu başını açarak para basiyorlar
Gacı olsam bende yapardım
Yok be elin adamlari sana ne pis gözle bakilmasini istemezdin rahatsiz edici ama tabi o kadinlar bilerek yapiyorlar orasi ayri
Algoritmalar onu ön planda tutuyor
erkekler bakip begenirse tabi viral olur
Hiç tiktokum olmadı 😑🤦
Adı üstünde açık d
Olması gereken, senin gibi ar*p çakmaları ayaklar altına layık.
Off susssss defol biktim sizin şu canım @ptal dusuncelerinizden ötede yap islam düşmanlını
Neden yahudileri neden hiristyanliğ kötülemiyorsun kiliselerde çoçuklar tecavuze ugruyor onlarada ses çikart
Yok siz anca islamla sorununuz var zaten
Kiliselerde fransada almanyada binlerce erkek kiz cocug cinsel istisma görüyor neden buna bisey demiyorsun
Neden islam duşmanlı nedennnn
Kanka kaynak at kaynak, olmayan şeyler uydurup uydurup atıyorsun. İğrenç dininin iğrenç adamlarının yaptıklarını başka masum insanlara atmaya çalışıyorsun, ar*psın ar*p.
Bunu yapan kendine hoca demesin Allah korkusu olan Allahin emirlerine uyan biri birine tecavuz etmez heleki ibadet yerinde ayrica ben daha ibadet yerlerinden tacavuze ugruyan görmedim sacma sapan konusma
Avrupada kiliselerde cocuklara tecavuz edildinide iyi biliyorum avrupada yasiyorum cünku
Arapla alakasi yok islam dini müslümanların dinidir.
Google yaz « kiliselerde cocuklara tecavuz » yaz bak bakalim neler cikiyor git bak
Ar*p yarım adasında ar*p oğlunun birinden çıkmıştır, elçisi ar*p. Milyonlarca haber var o din hocacıkların hakkında. Ayrıca Avrupa'da yaşamadığını da biliyorum, Avrupa'da ben de yaşıyorum ve böyle şeyler yok. Aksine senin rezil dininde var ve kanıtlı. Senin ise kendi kusurunu başkasına atmaktan başka yapacağın hiçbir şey yok, o sakallı yaratıkların ne olduğunu herkes iyi biliyor.
Canim beni popondan biseyler uydurma ayrica sen 18 yaşındaki ergensin nerde biliyorum biliyormusun profilinden kpop hayranlığından bas baya belli
23 senedir fransadayim sana yalan borcum yok fransiz kimligimde vr oturumumda vr asil yalan atan sensin boş islama düşman bi ergensin sadece
Ben sana dedim git bak googlede neler cikiyor kiliselerde tecavuz yazinca bakmiyorsun cünkü işine gelmiyor ergen
Of Allah aşkına sus hadi git
Ergen oldun belli
@tonightistheidie çok asalak birisin
Heh malın biri yorum yapmış.
@esmerimbiciiim. Sende bu canım kızı engelle şikayet et
@Nightwalk35 mal yanında az kalır bunun
@esmerimbiciiim kendini boşu boşuna yorma cahiller için değmez.
@ahdystopia harbi hayvan desem daha aşağısındasin
@PİRDAŞEFENDİ hakettigi şeyi tarif edecek bir kelime yok zaten
@Nightwalk35 ne kadar din düşmanı var ölünce de cami de namaz isterler
Ya yunan tohumu ya da ermeni tohumu
@ahdystopia sana öç sun diyen oldumu açık adres versen klavye erkeği
@PİRDAŞEFENDİ yaa sen de bırak muhatap olma bunlarla. Aklıyla değil k*ciyla düşünen gereksizler bunlar. Ne muhatap oluyosun sen de
@Nightwalk35 haklısın ama din buralara ne yapmış dalga geçiyorlar
@PİRDAŞEFENDİ yahu sen ne dersen de bunların anlamaya kapasiteleri yetmez. boş ver yazma yorulduğuna değmez
@Nightwalk35 çok haklısın ama kırmızı cizgim en nefret ettim konu
@ahdystopia gereksiz insan kendi hatan yüzünden cehenneme var akilsiz bilim ve din tüm gercekler var tabi anlayana
@ahdystopia yakalarsam seni pağan misin kartalmisin insanmisin görürüz
Amaç
Erkekler den
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?