İnternet & Teknoloji konusunda 27,2b cevap paylaştı.
Hayır atamaz tabi ki de.. insan sevgilisi ve aşık olduğu kişi varken bu şekilde başkasına ister dost olsun ister olmasın kalp ya da öpücük emojileri atması ciddi sorundur. zaten sevgilim de başkasına böyle mesajlar hayatta göndermezdi. ben de aynı şekilde karşı cins ile konuşurken mesafemize dikkat ederdik her zaman. ve gereksiz samimiyet kurmazdık kimseyle.
Sevgilisi yoktur karşısında ki kişide arkadaşıdır sorun etmiyordur kendi tercihleri, ya da yaşça büyüktür abla dediği kişidir belki öyle olur ama sevgilisi varken tuhaf
Öpücük emojisi hoş olmaz ama yazdığı yazıya göre 🥰 bunu kullanabilir. Ne niyetle kullandığına bakarım, at niyet olmadığını fark edersem sadece öpücük atmamasının daha yerinde olacağını belirtirim. Farklı niyetle attığını fark edersem bir daha zaten muhatabım olmaz kendisi
Bunlar sevgi dolu öpücük anlamına gelir ki bu genelde erkeklerin tarzı değil. Erkekler genelde bir şey hissetmedikleri kadınlara böyle şeyler atmazlar diye biliyorum. Tabi ki genel tarzı bu değilse ve herkese atmıyorsa. Herkese atıyorsa sıkıntı yok ama sadece birine özel arıyorsa orada şüphelenirim.
Bunlar benim için flörtöz emojiler. Atmamalı. Atamaz demiyorum çünkü kendi iradesi. Bir yaştan sonra bir insana şunu yapma bunu yapma demek çok anlamsız benim için. Karşımdaki çocuksa atar. Çocukla da benim işim olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Hayır atamaz tabi ki de.. insan sevgilisi ve aşık olduğu kişi varken bu şekilde başkasına ister dost olsun ister olmasın kalp ya da öpücük emojileri atması ciddi sorundur. zaten sevgilim de başkasına böyle mesajlar hayatta göndermezdi. ben de aynı şekilde karşı cins ile konuşurken mesafemize dikkat ederdik her zaman. ve gereksiz samimiyet kurmazdık kimseyle.
Öyle olmalı evet maalesef atanlar var öyle herkese çok garipsiyorum ama. kendi tercihleri
Sevgilisi yoktur karşısında ki kişide arkadaşıdır sorun etmiyordur kendi tercihleri, ya da yaşça büyüktür abla dediği kişidir belki öyle olur ama sevgilisi varken tuhaf
Öpücük emojisi hoş olmaz ama yazdığı yazıya göre 🥰 bunu kullanabilir. Ne niyetle kullandığına bakarım, at niyet olmadığını fark edersem sadece öpücük atmamasının daha yerinde olacağını belirtirim. Farklı niyetle attığını fark edersem bir daha zaten muhatabım olmaz kendisi
Bunlar sevgi dolu öpücük anlamına gelir ki bu genelde erkeklerin tarzı değil. Erkekler genelde bir şey hissetmedikleri kadınlara böyle şeyler atmazlar diye biliyorum. Tabi ki genel tarzı bu değilse ve herkese atmıyorsa. Herkese atıyorsa sıkıntı yok ama sadece birine özel arıyorsa orada şüphelenirim.
Atamaz tabikj hele atmasini bir denesin
O zaman hayatinda görmedigi tripleri atarim kendisine 😄😄
Oldu birde yanina kalp eklesin tam olsun deli ya😄😄
Kalp eklemeye gerek kalmamış zaten kalpli bunlar 😅 öpmüş bile ohoo
Fazla tepki göstermezdim ya
😅😅
Bunlar benim için flörtöz emojiler. Atmamalı. Atamaz demiyorum çünkü kendi iradesi. Bir yaştan sonra bir insana şunu yapma bunu yapma demek çok anlamsız benim için. Karşımdaki çocuksa atar. Çocukla da benim işim olmaz.
Atmamalı.
Atıyorsa ilişki tekrar gözden geçirilmeli.
İlişki de bir sorun olduğunun sinyalidir aslında bu durum
Arkadaş ayağına atanlar vsr
Atsında bak ben neler yapıyorum görsün.
Her konuda olduğu gibi, bir eylemde niyet ve maksat önemlidir. Kısacası güven varsa, sorun yoktur..
İsterse atabilir ama artık yoluna o kişiyle devam eder anında biter hemen soğuyan bir insanım zaten 😄
Sevgilinizin kime ne emoji attığını nereden bileceksiniz? Arkadaşlarıyla yazışmalarına bakamazsınız, göstermesini de isteyemezsiniz.
Her sey karşılıklı. O atarsa tepki direkt vermem ama unutmam aynı davranışı bende başkasına sergilerim :)
Atamaz. Atıyorsa zaten kendine de bana da saygısı sevgisi yok demektir..
ilk emojiye bir şey demem ama 2. emoji bence atılmamalıdır
Böyle bişeye izin verirsem bende alnıma yazayım ben güzel kardeşim diye
Kullanabilir ben engellerim o istediğini kullanır nasıl olsa hayatımda yeri olmaz.
Soruyu okurken sınırlendım.. Bırde yasadıgımı farzet..
Elbette atılmaması gerek yanlış karşılarım ben bu durumu
Annesi kardeşi vss dışında atamaz atmamalıda zaten
Öyle vıcık vıcık bir mıymıntıyla olmam en başından anlarım 😀😀
Delikanlı adamın kadını başkalarına kalp öpücük atmaz :)
Atabilir, eski sevgilim olarak hayatlarımıza devam ederiz
Ben diğerleri gibi tutucu değilim😎
(Annesine atabilir rmeselaaa)
Adamın dalağını sökerim, hayırdır len? 🙄 iddissğifid
Hayır tabiki de atamaz saçmalık yani ciddi sorgularım atarsa
Hiç bir emojiyi fthfhg Şaka kafasına göre takılsın seviyesini korusun gerisi önemli değil
He atabilir aşkım diyebilir bebeğim diyebilir hatta karicim da diyebilir ne olacakki 😊
Şimdi ne gerek var böyle emojiler kullanmaya emoji güncellemesi gelmemiş tam olarak
Atamaz asla kabul edilemez. Başkası beni ilgilendirmiyor ister attırsın ister attırmasın
eski sevgilim*
Atsın o emojiyi yüzüne işlerim ilmik ilmik sonra ortada kalır
Atabilşr tabiki annesine kız kardeşime erkek kardeşine babasına
Bak bir çok kişiye attı
Arkadaşlarsa ve tanıştırdıysa sorun yok gibi duruyor ama rahat etmezdim mesajları okurdum göz ucuyla bile olsa
Erkek olmadığı sürece atabilir
Karşı cins dediğime göre Erkeğe atmış 😅
😄😄 orayı pek okumamış gibi oldum
sevgilimse atamayacağını bilir zaten
Bilemedi attıysa eski sevgili mi oluyor? 😅
eski sevgilim*😅
Hiç kıskanç olmadığım için bence sorun yok.
Baştaki belki ama öbür emoji olmasin keserim onu 😃💋
Konuşamaz ki atsın ( mağaradan yeni çıktım)
Atarsa a.. biber sürerim 🙄
Sevgilimse bırak bunları bunu 😄 bile atamaz. Atmamalı. O kadar genişlik leğende olur.
Zaten o emojileri kullaniyosa benim sevgilim değildir
sevgilim emoji kullanamaz. Emoji kullanmak kekoluktur
Annesi ablası kardeşi ve ya akrabası olmadığı sürece atamaz
“🥰” atar ama “😘” atamaz
Olmaz olmaz hele bı atsın öldürürüm
No no no tatlım
Konuşurken de aşkım, bebeğim desin tam olsun
vallahi ayrılırım o ne öyle samimiyet?
Atarsa problem çıkar
aşkı öldürmek olur. atamaz.
Hele bi atsın agzına yer 👋🏻
Atamaz net...🔪😄