modemden uzanan kablo genelde uzak yerler için daha iyi bir bağlantı amacıyla çekilir mesela modemim koridorda odamdaki bilgisayarıma ethernet kablosuyla bağlanıyorum. eğer cihazda wifi özelliği yoksa ethernet ile internete bağlanırsın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Wifi özelliği yok nasıl acicam ethernet kablosu da yok
şu anda wireles s görmediği için ethernet istiyor. Bilgiayardan anlamıyorsan işin zor böyle tarifle olmaz. Aygıt yöneticisinden girip bakıp eğer kurulu değilse kurman lazım. Laptopunun driverları laptop firmasınını sitesinde vardır ordan alıp yükleyebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
modemden uzanan kablo genelde uzak yerler için daha iyi bir bağlantı amacıyla çekilir mesela modemim koridorda odamdaki bilgisayarıma ethernet kablosuyla bağlanıyorum. eğer cihazda wifi özelliği yoksa ethernet ile internete bağlanırsın
Wifi özelliği yok nasıl acicam ethernet kablosu da yok
masaüstü bilgisayar mı? benimki de masaüstü blgisayar ve wifi özelliği yok. wifi adaptörü alarak wifi ile bağlanabilirsin.
Wifi sürücü kurulmadigi için gözükmez wifisiz notebook olmaz
Pc için aparat var usb gibi wi-fi bağlantı sağlayan ondan al
Alırsam cozulcek mi ben wifiden baglanmak istiyorm izin vermiyor
Evet xozulur
Wireless driverını kur, sonra internete bağlan
Nasıl yapcam sadece ethernet bağlantısı istiyor
şu anda wireles s görmediği için ethernet istiyor. Bilgiayardan anlamıyorsan işin zor böyle tarifle olmaz. Aygıt yöneticisinden girip bakıp eğer kurulu değilse kurman lazım. Laptopunun driverları laptop firmasınını sitesinde vardır ordan alıp yükleyebilirsin
Kablo alcan
Alırsam cozulcek mi wifiden baglanmak istiyorm ama