Merhaba arkadaşlar. Menzil genişleticinin ethernet girişine dsl kablosu taktım, biraz da zorlamış olabilirim. Sonra ürünü incelerken en sağdaki telin içte olduğunu gördüm. Normalde de öyle miydi bilmiyorum, normalde de böyle mi olur yoksa ben mi zarar vermişim ürüne? Lütfen yardımcı olun ürün kendimin değil o yüzden soruyorum emanet
Normalde bu şekilde olması imkansız mı yani. Ürünü internetten aldım ve iade etmeyi düşünüyorum işimi görmediği için. Emanetten kastım bu şimdi kul hakkına falan girmekten de korkuyorum zarar verdiğim ürünü gönderirken
Alırken satıcıya, deneyip olmazsa iade ederim demiştim. O da ürüne ve kutusuna zarar vermediğiniz sürece iade edebilirsiniz demişti. Şimdi iade ederken böyle söylersem kabul etmeyebilirler sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iğne yardımıyla biraz yukarı kaldır
Snki bağlantı pinlerinden biri çıkmış bro
Normalde bu şekilde olması imkansız mı yani. Ürünü internetten aldım ve iade etmeyi düşünüyorum işimi görmediği için. Emanetten kastım bu şimdi kul hakkına falan girmekten de korkuyorum zarar verdiğim ürünü gönderirken
Orayı deforme etmediğinden eminsen iade et kardeşim satanlarda biraz daha kalite kontrolü geliştirsin basbayağı pin kalkmış belli
DSL kablosu bağladım buraya ethernet sanarak. DSL taktığımdan dolayı kalkmış olabilir mi?
Bu giriş ethernet portu zaten dsl port ile aynı değil mi
Bilmiyorum ama kabloyu takarken de çıkarırken de biraz zorlanmıştım
O halde senden kaynaklanmış olma ihtimali var kardeşim
Normalde zaten iade edecektim ama bu durumda iadeden vazgeçmeli miyim sizce?
Hayır kardeşim vazgeçme ama iade ederken ne olduğunu anlat için rahat etsin o yüzden
Alırken satıcıya, deneyip olmazsa iade ederim demiştim. O da ürüne ve kutusuna zarar vermediğiniz sürece iade edebilirsiniz demişti. Şimdi iade ederken böyle söylersem kabul etmeyebilirler sanki
Evet etmez kardeşim ama kutuyu inceleyip görse yine kabul etmez :D Şnasını dene diyebilirim ancak
Öyleyse bir şey söylemeden iadeye göndereyim. İade onaylanırsa eğer param gönderildikten sonra durumu açıklıyim
Özrün kabahatinden beter olmaz mı o zaman bro sen gönder sesini çıkarma sadece
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!